Një kthesë e modës për Bitcoin sigurisht që do të jetë e paparashikueshme nëse

Kapja e paqëndrueshmërisë në grafitë e Bitcoin në të vërtetë ka mbajtur rrymën më të madhe të kriptomonedhës në treg vonë. Përgjatë 24 orëve të fundit, megjithatë, një statistikë shtesë thelbësore zbeh diçka interesante. Ndoshta, norma e Bitcoin mund të ndryshojë ndjeshëm programin e saj gjatë dy javëve në vijim.

Bitcoin, në kohën e kompozimit, po tregtonte pranë niveleve kryesore të një nyje thelbësore në zinxhir, me të njëjtën gjë të theksuar nga grafiku i Shpërndarjes së Realizuar të UTXO. Ky tregues zbuloi shkallën me të cilën u zhvillua mbledhja ekzistuese e Bitcoin UTXO. Me fjalë të tjera të ndryshme, secila shirit në grafik zbuloi sasinë e Bitcoin ekzistuese që u zhvendos për herë të fundit brenda asaj shkalle të përcaktuar të normës.

Tani, në mes të shkallëve të normës prej $ 31k dhe gjithashtu $ 34.3 k, mbi 1.86 milion Bitcoin ishin negociuar në të vërtetë në zinxhir. Veçanërisht, kjo arrin deri në 9.93% të furnizimit që rrjedh me Bitcoin, i cili numër është mjaft i rëndësishëm. Siç përshkruhet në grafikun e afishuar, ky është mbledhja më e madhe e sasisë së njohur pas $ 12k.

Kur është afër një të dhjetës së zhvendosjeve të furnizimit të BTC në atë shkallë, mund të bëhen një pjesë e vogël e supozimeve të përballueshme. Për fillestarët, sugjeron që kjo larmi në të vërtetë i ka rezistuar një baze çmimesh të përqendruar shumë. Moda gjithashtu diskuton pse Bitcoin aktualisht po përjeton ndihmë të fortë në shkallë të ndryshme në intervalin e lartpërmendur të normave. Sidoqoftë, duhet të kihet parasysh se ndihma mund të shndërrohet vetë në një shkallë rezistence të mbinxehur edhe nëse derdhet.

Gjithashtu, sa herë që sasi të mëdha monedha negociohen në zona të mbingarkuara, si ajo që po ndodh aktualisht, është një tregues se një larmi e konsiderueshme e individëve të tregut kanë tregtuar në të vërtetë zotërimet e tyre. Paralelisht, duhet të mbahet mend që individët i blenë ato monedha në të njëjtën shkallë të njëjtë. Në fund të fundit, marrja e pasionit ende ekziston në tregun Bitcoin.

Shkalla e mbështjelljes së duhur në një larmi të vogël për një periudhë të zgjatur, edhe një herë, më shumë se sa sugjeron se një veprim i madh futet në karta. Sidoqoftë, pa e shtrenjtë stolin e shtrenjtë, në përputhje me rrethanat mund të zgjidhet vetë gjatë dy ditëve në vijim.

Një, nëse Bitcoin fillon të tregtojë më shumë, financuesit me siguri do të harxhojnë për të shijuar të ardhurat e tyre të bëra. Tani, kjo sigurisht do të nënkuptojë një fjali të dobët për HODL, e cila përfundimisht nuk është një tregues i mrekullueshëm. Tjetra, nëse norma e Bitcoin pengohet pak shtesë dhe gjithashtu individët e tregut fillojnë të hedhin poshtë, norma e Bitcoin sigurisht që edhe një herë do të ndikojë negativisht.

Sidoqoftë, pavarësisht nga udhëzimet e modifikimit të normës, nëse financuesit i qëndrojnë HODL, shanset që historia bearish të fshihet ngadalë do të përshkallëzohen. Epo, mundësitë e zbërthimit të këtij skenari duket se janë aktualisht më shumë për shkak të faktit se HODLings 'e nivelit milioner' po ngjiteshin, megjithë uljen e ritmit. Moda e njëjtë u theksua nga një cicërimë e tanishme e Santiment.

Duke mbajtur larg supozime të ndryshme, diçka sigurohet ndërkohë. Monedhat po transformojnë duart dhe gjithashtu po zhvendosen nga duart e dobëta në ato të forta. Nëse moda e sipërpërmendur vazhdon paralelisht, ndryshimi i modës së normës së Bitcoin sigurisht që do të ishte praktikisht i paparashikueshëm.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju