Rregullatori i Letrave me Vlerë në Alabama mbyll 97 faqe interneti mashtruese të tregtimit të kriptomonedhave

Rregullatori i Letrave me Vlerë në Alabama mbyll 97 faqe interneti mashtruese të tregtimit të kriptomonedhave

Komisioni i Letrave me Vlerë në Alabama prezantoi të enjten se në të vërtetë ka dhënë një ndalesë, si dhe ndalimin e porosisë kundrejt 97 faqeve të internetit të tregtimit të kriptomonedhave. Në lajm thuhet:

Komisioni i Letrave me Vlerë në Alabama (ASC) dha një urdhër ndalimi, si dhe heqje dorë, kundrejt pronarit të Acoin Trading Sir Philip Zuka, si dhe 96 sistemeve të tjera mashtruese të tregtimit të kriptove.

&#x 201C;Urdhri është rezultat i Zukës &#x 2019; s dështimi për të regjistruar artikujt e tij të investimeve financiare si dhe dështimi për t'u regjistruar si konsulent investimesh financiare, &#x 201D; rregullatori përshkroi, duke përfshirë:

Zuka mbetet në shkelje të legjislacionit për letrat me vlerë të Alabama për inkurajimin e shumë kthimeve, raportimet i bëjnë të besohet vlerat e llogarisë si dhe për të zbatuar tarifa të fshehura ndaj një financuesi të Alabama.

Rregullatori përshkroi se një financier nga Alabama gjeti Acoin Trading në internet, si dhe ishte i mahnitur saktësisht se si programi mund t'i bënte kapitalistët 8 herë më shumë se investimi financiar fillestar në vetëm një javë.

&#x 201C;Rrjedhimisht, financuesi iu bashkua një prove si dhe shpenzoi rreth 10,000 dollarë bitcoin, i cili u transferua direkt në një çantë të ofruar në faqen e internetit të Acoin Trading, &#x 201D; kishte parasysh ASC.

Megjithatë, kur ai dëshironte të tërhiqte paratë e tij, Zuka kërkoi shlyerje shtesë përpara se të mund të hiqej çdo lloj fondi. Financieri e kuptoi shpejt se investimi financiar ishte një mashtrim; ai menjëherë paraqiti një ankesë me ASC-në si dhe hoqi dorë nga çdo ndërveprim me Zukën si dhe sistemin e tij të tregtimit.

Megjithatë, rregullatori pretendoi se banori i Alabama hodhi të gjithë investimin financiar.

Sipas porosisë, pronari i Acoin Trading ishte një klient i Namecheap Inc i quajtur Sir Philip Zuka, ose Sirzuka Informacioni i porosisë:

&#x 2018;Sirzuka &#x 2019; zhvilluar 281 faqe interneti meNamecheap Inc Nga 281 faqet e internetit, 127 prej tyre funksionojnë si dhe 96 prej tyre funksionojnë gjithashtu si Acoin Trading Adresat IP vinin nga Nigeria, Evropa ose Shtetet e Bashkuara.

Etiketat në këtë përrallë 97 faqe interneti të tregtimit të kriptove, Alabama, alabama sec, Komisioni i Letrave me Vlerë në Alabama, rregullator i letrave me vlerë në Alabama, ASC, Pushoni si dhe Desist, sisteme mashtruese të tregtimit të kriptove, faqe interneti mashtruese, zuka

Lexo artikullin:  Fondi mbrojtës multi-miliard dollarësh Goldentree thuhet se po shton Bitcoin në bilancin e tij

Çfarë mendoni se rregullatori i letrave me vlerë në Alabama mbyll 97 faqe interneti për tregtimin e kriptove? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju