Alex Saunders u padit për 350 mijë dollarë nga ndjekësi i Nuggets News

"Kur ai më informoi se kishte probleme likuiditeti të çastit në maj, unë isha mirënjohës për të ndihmuar me një hua afatshkurtër, megjithatë nuk mund të merrja asnjë rimbursim tim që atëherë. Shpresoj se mund të kthehem, "tha ankuesi.

Alex Saunders u padit për 350 mijë dollarë nga ndjekësi i Nuggets News

Ndikuesi australian i kriptove Alex Saunders po ndërmerr veprime ligjore kundër një tifozi të pakënaqur të kanalit të tij në YouTube dhe shërbimit të sugjerimeve Nuggets News.

Ankuesi, Ziv Himmelfarb, me qendër në Zelandën e Re, dorëzoi një urdhër me shkrim zyrtar më 11 gusht në Gjykatën Supreme të Viktorias, duke kërkuar që Saunders të kthejë 479,270 dollarë australianë (353,027 dollarë) në humbje dhe dëme për huatë e vonuara dhe investime financiare që ende nuk do të dalin.

Duke folur për Australian Financial Review më 12 gusht, Himmelfarb deklaroi se ai kishte ndjekur në të vërtetë komentet e kriptove të Saunders sepse 2017, duke përmendur, "Ai bëri disa thirrje të mrekullueshme dhe për mua ai ishte personi 1 që duhet ndjekur në zonën e kriptove."

"Ishte një gjë pa mendje për mua t'i besoja atij."

Himmelfarb deklaroi se kishte investuar fillimisht 4 Bitcoin (BTC) më 17 shkurt me Saunders pasi ndikuesi e përdori atë ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj një fondi kripto përmes Facebook Messenger Messenger BTC e investuar meritonte 198,646 dollarë në atë kohë.

Himmelfarb deklaroi se Saunders më pas i kërkoi atij të investonte 50,0000 dollarë stacionin monetar në detyrën e tij të ardhshme të qëndrueshme, DCB. Ankuesi implikoi Saundersin të ndalonte punën për të kërkuar licencimin për të përdorur artikujt e investimeve financiare për publikun e gjerë.

Në maj, Himmelfarb deklaroi se ai gjithashtu i huazoi 30 Ether (ETH) Saunders pasi YouTuber u lidh me të për ndihmë me "probleme likuiditeti".

"Kur ai më informoi se kishte probleme likuiditeti të çastit në maj, unë isha mirënjohës për të ndihmuar me një hua afatshkurtër, megjithatë nuk mund të merrja asnjë rimbursim tim që atëherë. Shpresoj se mund të paguhem përsëri, "tha Himmelfarb.

Related: Drejtori i Përgjithshëm i Nuggets News është kritikuar për huatë e deklaruara të vonuara dhe fondet e përbashkëta

Siç është raportuar nga CryptoPumpLajmet më 28 korrik, Saunders e zbuloi veten në ujë të nxehtë muajin e kaluar pasi u shfaqën akuza të ndryshme se ai u kishte borxh sasi të mëdha Bitcoin partnerëve të tij, së bashku me akuzat se fondet e blera DCB në të vërtetë ishin devijuar në shkëmbime kripto të tilla si FTX.

Lexo artikullin:  Themeluesi i Finiko Doronin ofron të dëshmojë kundër 44 bashkëpunëtorëve në Piramidën Crypto

Saunders nuk reagoi menjëherë ndaj CryptoPumpLajmet kërkojnë vërejtje.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju