Mashtruesi i dyshuar i Bitcoin nga Afrika e Jugut paraqitet për herë të parë në gjykatë që nga arrestimi

Mashtruesi i dyshuar i Bitcoin nga Afrika e Jugut paraqitet për herë të parë në gjykatë që nga arrestimi

Investitori i bitcoin &#x 2019; Paraqitja e tij në gjykatë erdhi vetëm disa ditë pasi ai pranoi premtimin e tij për t'u dorëzuar në polici. Megjithatë, sipas një regjistrimi të Sowetan, Shezi &#x 2014; që aktualisht është jashtë me obligacion &#x 2014; është gati të kthehet në gjykatë më 24 nëntor.

Mashtruesi i dyshuar i Bitcoin nga Afrika e Jugut paraqitet për herë të parë në gjykatë që nga arrestimiSandile Shezi

Siç ishte raportuar më parë ngaBitcoin com News, Shezi po përballet me pretendime mashtrimi që burojnë nga mosnjohja e garancive që i bëri Allan Ledwaba, një financier në &#x 2019-ën e fundit; Instituti Global Forex.

Edhe pse Shezi në të vërtetë i ka hedhur poshtë vazhdimisht pretendimet, Ledwaba dhe gjithashtu një kapitalist i pazbuluar ende u shfaqën për të paraqitur probleme kundrejt investitorit të bitcoin. Deklarimi i këtyre problemeve më pas përfundoi në dhënien e garancisë për investitorin e bitcoin &#x 2019; arrestimin.

Rekordi ndërkohë citon Ledwaba duke diskutuar Shezin &#x 2019; Arrestimi i tij dhe gjithashtu paraqitja e tij pasuese në gjykatë. Ai deklaroi:

Sot nuk është koha e duhur që unë të tregoj të gjithë përrallën time dhe gjithashtu mënyrën se si kam duruar përmes një djaloshi tek i cili u mbështeta pasi çështja në fakt thjesht është ngritur në gjyq.

Ndërkohë, gazeta Sowetan raporton se në kohën kur Shezi iu dorëzua policëve, ai aktualisht ishte dorëzuar nga biznesi i tij. Megjithatë, procesverbali nuk pretendon pse Shezi zgjodhi të dorëzohej përpara se të dorëzohej.

A jeni dakord me gjykatën &#x 2019; Zgjedhja për t'i dhënë lidhje Shezit? Na tregoni se çfarë supozoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju