altcoins pump ndërsa tregtarët përgatiten për një test asistence më të ulët nga Bitcoin

RUNE, QNT dhe PERP vazhdojnë të mbledhin forcë edhe kur ekspertët parashikojnë një test më të ulët ndihme për koston e Bitcoin.

altcoins pump ndërsa tregtarët parashikojnë një test më të ulët mbështetës nga Bitcoin

Demat e Bitcoin (BTC) janë siguruar një luftë me arinjtë në mënyrë që të marrin kontrollin e nivelit prej $ 40,000 dhe vërejtjet e këqija nga Kryetari i Rezervës Federale të SHBA Jerome Powell rekomandojnë që politikat e lirshme financiare do të qëndrojnë në vend për të ardhmen e parashikueshme.

Në përgjithësi, mjedisi kripto është "me optimizëm të kujdesshëm" për rritjen e kostos shtesë pasi pasojat e pastrimit të minatorëve të Kinës fillojnë të zvogëlohen dhe minatorët e zhvendosur fillojnë të zhvillojnë operacione minierash në kombet e tjera, duke çuar në një rikthim të normës së hashit të Bitcoin.

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro dhe TradingView zbulojnë se ndërsa vrulli në Bitcoin në të vërtetë ka rënë, një numër altkoinash kanë fituar më shumë se 30% në tabelën 24-orëshe, të udhëhequr nga THORChain (RUNE), Quant (QNT) dhe Protokolli i Përhershëm (PERP).

RUNE / USD

Argëtuesi kryesor gjatë 24 orëve të mëparshme ka qenë në të vërtetë THORChain, një procedurë e decentralizuar e likuiditetit që ndihmon në shkëmbimin e kriptomonedhës në disa rrjete, ndërsa lejon mbajtësin e shenjave të mbajë nën kontroll të plotë pronat e tyre.

Informacioni VORTECS from nga CryptoPumpNews Markets Pro filloi të zbulojë një perspektivë bullish për RUNE më 24 korrik, para rritjes së kostos aktuale.

Rezultati VORTECS,, i veçantë për Crypto PumpNews, është një kontrast algoritmik i kushteve historike dhe aktuale të tregut që buron nga një përzierje e pikave të informacionit të përbërë nga besimi i tregut, vëllimi i tregtimit, lëvizjet e kostos aktuale dhe aktiviteti i Twitter.

Siç shihet në grafikun më lart, Rezultati i VORTECS R për RUNE fillimisht u rrit në 85 me 24 Korrik dhe pas kësaj u tërhoq disi gjatë 2 ditëve të ardhshme dhe regjistroi një të lartë me 75 në 26 Korrik, rreth 18 orë para kostoja e tij filloi të rritet 65% gjatë 2 ditëve të ardhshme.

Kostoja e RUNE në të vërtetë është goditur në javët e tanishme pasi një seri shfrytëzimesh të procedurave çuan në zbrazjen e fondeve në vlerë prej $ 7.6 milion dollarë tuba nga platforma, megjithatë duket sikur pasojat nga ajo në të vërtetë tani janë zhdukur.

Lexo artikullin:  Klubet kryesore të futbollit në Evropë fitojnë 200 milion dollarë me shenja tifozësh, zbulon raporti

QNT / USD

Fituesi i dytë më i madh në 24 orët e mëparshme ishte Quant (QNT), një punë e përqendruar në ndërveprimin midis rrjeteve të ndryshme blockchain.

Sipas informacionit nga Crypto PumpNews Markets Pro, kushtet e tregut për QNT në fakt janë pajtuar me të për një kohë të gjatë.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, VORTECS ™ Rezultati për QNT filloi të zbulojë 25 korrikun dhe arriti në nivelin më të lartë të 81, rreth 24 orë para se kostoja të rritet 75% gjatë 2 ditëve të ardhshme.

Sistemi i alarmit NewsQuake captured kapi deklaratën nga Binance se do të vinte në dukje QNT menjëherë para se kostoja e tij të fillonte të rritet ndjeshëm nga 96 dollarë në një nivel të lartë brenda ditës në 144.75 dollarë.

i lidhurPopullsia e kriptove u dyfishua në mbi 200 milion përdorues duke pasur parasysh atë janar, thuhet në raport

PERP / USD

Protokolli i Përhershëm, një procedurë e decentralizuar e marrëveshjeve të vazhdueshme që konsiston në një DEX të zinxhirit dhe deri në 10 herë përfitim, gjithashtu shpërtheu sot.

Informacion VORTECS from nga Crypto PumpNews Markets Pro filloi të zbulojë një perspektivë bullish për PERP më 25 korrik, para rritjes së kostos aktuale.

Siç shihet në grafikun më lart, Rezultati i VORTECS for për PERP u ngjit në jeshile më 25 korrik dhe arriti në nivelin më të lartë të 79 në fillim të 26 korrikut, rreth 24 orë para se kostoja të rritet me 52% gjatë 2 ditëve të ardhshme.

Motivi i strukturës prapa PERP vjen pas lëshimit të Curie, një variant i dytë i Protokollit të Përhershëm

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju