Raporti Amerikan i Pabesisë Financiare: 2 nga 5 të anketuarit e anketës fshehën blerjet e tyre të kriptove

(* 2 *)

Një studim hulumtues i anketës Circuit që kërkoi për të kuptuar shkallën e pabesisë financiare midis amerikanëve, në fakt ka zbuluar se 2 nga 5 të anketuar kanë fshehur blerjen e kriptomonedhës nga shokët e tyre. Sipas kërkimeve të sondazhit, të anketuarit që pranuan se kishin fshehur blerjen e kriptove nga shokët mendojnë se zbulimi i blerjeve të tilla sigurisht që do të dëmtonte lidhjen e tyre.

Siç mbahet parasysh në një artikull që përmbledh kërkimet e sondazhit, shoqëruesit amerikanë në lidhje të dedikuara zakonisht ndalojnë së punuari për të zbuluar blerje të veçanta pasi ata me të vërtetë mendojnë se blerje të tilla janë ose të parëndësishme ose asnjë nga shoqëruesit e tyre &#x 2019; shërbimi. Postimi në blog mban parasysh se &#x 201C; Nënat dhe baballarët kishin më shumë gjasa se ata pa fëmijë për të fshehur blerjet nga shoqëruesit e tyre. &#x 201D; Sikleti ose shqetësimi për t'u vlerësuar janë disa nga arsyet e tjera të ndryshme që amerikanët zgjedhin për të fshehur blerje të veçanta.

Përveç fshehjes së blerjeve të kriptomonedhave, sondazhi zbuloi se shoqëruesit amerikanë pushojnë së punuari për të zbuluar në lidhje me 9 blerje të tjera sekrete. Këto blerje ndryshojnë nga lodra për të rritur dhe gjithashtu pornografi tek ushqimi dhe gjithashtu shpërndarja e dyqaneve ushqimore.

Raporti Amerikan i Pabesisë Financiare: 2 nga 5 të anketuarit e anketës fshehën blerjet e tyre të kriptove

Pasojat e gënjeshtrës

Edhe pse të anketuarit kanë faktorët e tyre për të zgjedhur për të bërë blerjet kryesore, artikulli paralajmëron se ekzistojnë në lidhje me çështjet e parave &#x 201C; mund të shkaktojë habi për borxhin financiar, beteja dhe gjithashtu problem lidhjeje. &#x 201D; Prandaj, për të ulur rrezikun e kapjes, amerikanët pretendohet se përdorin metoda të ndryshme për të hequr dorë nga ruajtja e blerjes së tyre sekrete nga zbulimi.

Një strategji e tillë që është përdorur dukshëm nga 38.9% e të anketuarve për të ndaluar një shoqërues të zbulojë një blerje sekrete është hapja e një karte tarifore sekrete. Në rrethana të tjera të ndryshme, të anketuarit pretenduan se me siguri do të kërkonin zgjidhjen e shpërndarjes për të fshehur blerjen. Sipas kërkimeve të studimit kërkimor, rreth 41.1% e djemve kishin kërkuar në të vërtetë zgjidhjen e shpërndarjes për të fshehur një blerje, në kontrast me 34% të femrave që bënë të njëjtën gjë.

Lexo artikullin:  Krahu Rregullator i Qendrës Financiare të Emirateve të Bashkuara Arabe publikon dokumentin e diskutimit Defi

Nga ana tjetër, sondazhi zbuloi se 1 në 3 femra në fakt kanë penguar një shofer menjëherë përpara se të bëhet një shpërndarje. Vetëm 1 në 4 djem rrëfeu se kishte bërë të njëjtën gjë.

Sipas kërkimeve të sondazhit, një nga qasjet më efikase të përdorura nga amerikanët për të fshehur blerjet është pastrimi i sfondit të kërkimit. Rreth 45.7% e të anketuarve kanë pranuar se e kanë përdorur këtë qasje. Kërkesat e veçanta të shpërndarjes janë qasja e mëposhtme më efikase e përdorur nga shqyerja e shoqëruesve.

Etiketat në këtë përrallë, përmbajtje në internet për të rritur, çifte, Kartë krediti, kriptomonedhë, pabesi financiare, pornografi, dërgesa dorë më dorë, anketë

Cilat janë idetë tuaja për këtë përrallë? Na tregoni se çfarë besoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

(*5 *) Terence Zimwara

Terence Zimwara është një gazetar, shkrimtar dhe gjithashtu autor i njohur nga Zimbabve. Ai në fakt ka krijuar tërësisht në lidhje me vështirësitë financiare të disa kombeve afrikane, së bashku me saktësisht se si paratë elektronike mund t'u ofrojnë afrikanëve një rrugë tërheqjeje.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju