Financierët amerikanë të prirur për të marrë kripto me kartë pagese, zbulon një studim i ri kërkimor

Nga 1,000 pjesëmarrësit, 21% strategji për të trajtuar borxhin financiar të klientit për blerjen e kriptomonedhës, ndërsa më shumë se 20% kanë marrë në fakt një vendim për të përdorur ose kursimet e kostos së institucionit të tyre financiar ose rifinancimin e banesave.

Investitorët amerikanë të prirur për të blerë kripto me kartë krediti, zbulon një studim i ri

Ndërsa komuniteti i kriptove mbetet të zhvillohet dhe gjithashtu të kalojë në rrjedhën e zakonshme, një studim krejt i ri kërkimor mbi mijëvjeçarët ka zbuluar në fakt një rregullim në besimin kapitalist dhe gjithashtu sjelljet e tyre investuese.

Duke vëzhguar 1,000 financues amerikanë të kriptove, GamblersPick zbuloi se një mijëvjeçar tipik sot mban pak më shumë se 1,800 dollarë në kripto.

Studimi zbulon se 25% e pjesëmarrësve fituan kripto duke përdorur kartën e pagesës në krahasim me paratë fiat, dhe gjithashtu në fakt kanë marrë praktikisht 500 dollarë nga institucionet financiare dhe gjithashtu familjet për të përfshirë profilin e tyre ekzistues. Kur u pyetën për burimet e tyre për investimet e ardhshme kripto financiare, 21% e anketuesve të pronës zbuluan strategjinë e tyre për të trajtuar borxhin financiar të klientit, ndërsa më shumë se 20% në të vërtetë kanë marrë një vendim për të përdorur ose kursimet e kostos së institucionit të tyre financiar ose rifinancimin e banesave.

Çuditërisht, lulëzuesit e fëmijëve në fakt kanë marrë mbi 4,000 dollarë zakonisht për të blerë kriptovaluta. Krahasuar me këtë, brezat më të fundit kanë marrë më pak financa për të përmirësuar profilet e tyre kripto.

Faktorët kryesorë për mbajtjen e kriptove janë mundësia e parë e rritjes së kostos dhe gjithashtu diversiteti i profilit. Ndërsa Elon Musk tërheq vëmendjen si ndikimi më i madh për amerikanët e kontrolluar, financierët po marrin gjithashtu në konsideratë kontributet nga kapitalisti konvencional Warren Buffet dhe gjithashtu muzikanti/reperi i famshëm Snoop Dogg

Nga shuma e madhe, fëmijët që lulëzojnë me sa duket mbajnë pasuritë më të mëdha të kriptove të zakonshme me praktikisht 2,000 dollarë dhe gjithashtu mbështeten në shpërdorim vetëm pasi njohën fitimet prej 65%. Ndërsa femrat, në tërësi, kishin më shumë gjasa të ofronin kripto për pagimin e shpenzimeve klinike, 31% e Gen Z dhe gjithashtu 17% e mijëvjeçarëve po i mbajnë të hapura zgjedhjet e tyre në lidhje me shlyerjen e financave të praktikantëve me kripto. Si standard, pjesëmarrësit planifikojnë të mbajnë kripto kudo në mes të 6 muajve dhe gjithashtu 5 viteve.

Lexo artikullin:  Aktorja Gwyneth Paltrow investon në Operacionin e Minierave të Bitcoin Terawulf

Reddit aktualisht qëndron si sistemi më i mirë për të bërë zgjedhje të lidhura me kripton, megjithatë, mijëvjeçarët varen shumë nga forumet e diskutimeve on-line, Twitter dhe gjithashtu YouTube për këshilla për investime financiare.

Lidhur: Lagjet e pakicave po blejnë kripto për të lënë diskriminimin monetar

Një koleksion i krahasueshëm i studimeve të më shumë se 4,000 individëve nga Harris Poll zbuloi se lagjet e pakicave në Amerikë janë më shumë se dy herë më të prirura për të blerë prona kripto. 25% e pjesëmarrësve nga lagja LGBTQ raportuan se mbanin kripto, së bashku me 23% të amerikanëve të zinj dhe gjithashtu 17% të amerikanëve hispanikë

Në këngën me njohje më të madhe të kriptove midis lagjeve të pakicave, sondazhi zbuloi se 43% e amerikanëve me ngjyrë dhe gjithashtu 39% e lagjeve LGBTQ përjetuan diskriminim nga organizatat financiare dhe gjithashtu financiare.

Drejtori ekzekutiv i Harris Poll, John Gerzema mendon se kripto-t "krejt të reja, të hapura dhe gjithashtu me sa duket më pak pengesa për hyrjen" mund të jenë ndër faktorët më të mëdhenj për ngjitjen e pasionit nga lagjet më të vogla.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju