Analisti sugjeron se fundi i Bitcoin mund të jetë 50 mijë dollarë duke supozuar se BTC tejkalon 200 mijë dollarë këtë cikël

Analisti sugjeron se fundi i Bitcoin mund të jetë 50 mijë dollarë duke supozuar se BTC tejkalon 200 mijë dollarë këtë cikël

Norma e bitcoin (BTC) arriti në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave (ATH) në 67,017 dollarë më 20 tetor 2021, dhe gjithashtu që atëherë kur norma ka humbur në të vërtetë rreth 8% në vlerë. Pikërisht në të njëjtën ditë, analisti i tregut të kriptomonedhave Justin Bennett publikoi disa kuptime në lidhje me bitcoin &#x 2019; e ardhmja në një postim të quajtur &#x 201C;Carting Bitcoin &#x 2019; Pesë vitet e ardhshme &#x 201D;në &#x 2019; Analisti i Planit rishikon të shtunën &#x 2019; parimet e tregut dhe gjithashtu ai përdor një parashikim të fundit të ciklit.

Kohët e sotme, disa tifozë të bitcoin supozojnë se një flluskë e dyfishtë e ngjashme me vitin 2013 është në perspektivë, dhe gjithashtu krijuesi famëkeq i aksioneve në qarkullim Bennett B sqaroi në BTC se ai &#x 2019; me të vërtetë ndjehet &#x 201C; 2013 ndjenjat. &#x 201D;Artikulli i Fibonaccit i krijuar nga Bennett mbulon ciklet e rritjes së bitcoin dhe gjithashtu diskuton se ku bitcoin (

) po shikon 5 vitet e ardhshme. &#x 201C; Një kontrollim nga 2.272 dhe gjithashtu 2.414 Nëse zgjerimet nga 2 ciklet e fundit zbulojnë një vendndodhje të synuar që ishte arritur në të dyja kohët, &#x 201D; Bitcoin krijon. Pas &#x 201C;Bennett, ne përdorim saktësisht të njëjtin vend në tiradën e tanishme, marrim një objektiv në fund të ciklit për

Analisti sugjeron se fundi i Bitcoin mund të jetë 50 mijë dollarë duke supozuar se BTC tejkalon 200 mijë dollarë këtë cikëlGrafik midis $207,000 dhe gjithashtu $270,000, &#x 201D; përfshin analisti. Pritshmëria e ciklit të përfundimit të Justin Bennett, Hartimi i informacionit të Bitcoin që 3 tregjet e fundit të rënies që përputheshin me ciklet e demit kanë &#x 201C; gjeneroi rregullime prej 94%, 87%, dhe gjithashtu 84% në mënyrë specifike. &#x 201D;Pesë vitet e ardhshme nga

Bennett &#x 2019; artikulli i quajtur &#x 201C;The &#x 2019; sBTC &#x 201D;

Ndërsa BTC krijon që informacioni i mëparshëm zbulon gjithashtu se çdo rënie ishte shumë më pak agoniste se ajo e mëparshme. Analisti Bennett thekson se ky informacion sugjeron se bitcoin-i kryesor i zotërimit të kriptove (The Cryptocademy) do të jetë një &#x 201C; treg në zhvillim. &#x 201D; Ndërsa mbetet për t'u rritur, shqetësimet e Bennett, bitcoin është &#x 201C; ka shumë të ngjarë të shohin kthime reduktuese dhe gjithashtu rregullime të rënies. &#x 201D; Analisti mendon se ky cikël përfundimtar me siguri nuk do të jetë i ndryshëm. &#x 201C;

Nëse është e tillë, unë &#x 2019;do të parashikoj uljen e mëposhtme për t'u tërhequr midis 75% dhe gjithashtu 80% nga optimali, &#x 201D; Dhe informacion.

Analisti parashikues i tregut të parasë elektronike &#x 2019; Artikulli përfshin: Më e ulëta që supozojmë se bitcoin arrin në $200,000+ këtë cikël dhe gjithashtu tërhiqet midis 75% dhe gjithashtu 80% gjatë rënies së mëposhtme, sigurisht që do të reduktonte ciklin e mëposhtëm diku rreth 50,000 dollarë. Uljet

Bennett që të bën ndjenjën më të mirë. 50,000 dollarë është një numër psikologjie, dhe gjithashtu ai &#x 2019; s vërtet afër nivelit të lartë prej 65,000 dollarësh që zgjati për 6 muaj kohët e fundit. Do të Clemente The of Blockware Solutions &#x 2019; Parashikimi i përmbahet versionit aktual të normës së bitcoin të krijuar nga Will Clemente Illiquid Supply Floor analist i kuptimeve kryesore në Shtator, Prezantuar, cicëruar në lidhje me një version krejt të ri të normës së bitcoin të quajtur &#x 201C; Kati i Furnizimit të Paqëndrueshëm &#x 201D; në mesin e Clemente &#x 201C;shtator: &#x 2018;Ky, &#x 2019; &#x 201D; Glassnode postoi në Twitter në Planin 15. &#x 201C;Bitcoin kombinohet Aktualisht &#x 2019; s informacioni i furnizimit jolikuid me

Lexo artikullin:  Protokolli i Rendimentit DeFi mundëson kthimin, bujqësinë dhe staking V2 në Zinxhirin inteligjent Binance

Aty B &#x 2019; versioni tipik S2F, duke prodhuar një dysheme me kosto të bazuar në Bennett &#x 2019; mungesa në kohë reale. Clemente 39 mijë dollarë, &#x 201D; ai përfshiu në atë kohë. Të dy &#x 2019; kanë qenë një larmi individësh që përpiqen të thërrasin bitcoin &#x 2019; s norma kryesore dhe gjithashtu disa mendojnë gjithashtu një të vetmuar &#x 201C; bitcoin do të bëhet i krahasueshëm me 1 milion dollarë. &#x 201D;

Çfarë &#x 2019; s dhe gjithashtu Justin Bennett &#x 2019; s deklaratat aktuale diskutojnë bitcoin &#x 2019; s norma e poshtme dhe gjithashtu më e përballueshme e ulët. Lërini këto parashikime të përfshira të tregojnë se nivelet më të përballueshme nga nivelet më të ulëta pas këtij cikli demi &#x 2019; maja e tij mund të jetë diku midis 39 mijë dollarë deri në 50 mijë dollarë.

e konsideroni (*) &#x 2019; artikull që sugjeron bitcoin &#x 2019; Dyshemeja do të jetë rreth 50 mijë dollarë secili? (*) ne e kuptojmë atë që ju e konsideroni këtë temë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju