Anomus Private Round mbyllet me shitje të abonuara nga Uber

financuar

IDO do të vijojë më 26 nëntor

Anomus në fakt ka qenë një punë e shumëpritur që në fakt ka marrë shumë fokus gjatë dy muajve të fundit. Sot Anomus po prezanton mbylljen e raundit të shitjeve private me një mbiabonim vërtet efektiv dhe gjithashtu tërheqës.

Mbi-abonimi ishte përgatitur mirë nga grupi; që rezulton nga puna &#x 2019; s buzz i cili, i mbështetur nga emra gjerësisht të njohur në fushën e blockchain dhe gjithashtu një grup specialistësh të kriptos, në fakt është zhvilluar shumë kohët e fundit.

Anomus synon të lëshojë ofertën e tij fillestare të Dex &#x 2018 &#x 2019; (IDO) më 26 nëntor 2021; grupi, kapitalistët dhe gjithashtu shoqëruesit janë të kënaqur me pritjen e nisjes alfa të sistemit, i cili parashikohet të dalë gjatë gjithë dhjetorit 2021.

Anomus është e ardhmja e lajmeve dhe gazetarisë

Anomus është një procedurë e decentralizuar që synon të rikthejë drejtësinë, neutralitetin dhe gjithashtu ekuilibrin në mbulimin e informacionit. Objektivi i tij është të zhvillojë një sistem për autorët që të ruajnë funksionimin e tyre në blockchains, ku sigurisht që do të regjistrohet plotësisht në kasetë dhe gjithashtu i disponueshëm globalisht duke siguruar autorin &#x 2019; të drejtat ligjore të së drejtës së autorit. Botuesit, audituesit (Kontrolluesit e fakteve), si dhe vizitorët sigurisht që të gjithë do të kompensohen në mënyra të ndryshme si rezultat i përfshirjes së tyre në sistem.

Botuesit aktualisht kanë një mjet për të zhvilluar dhe gjithashtu për të fituar para nga përmbajtja e tyre në ueb pa censurë ose kufizime, të gjitha duke e kontrolluar atë nga lagjja dhe gjithashtu e ruajtur për brezat e ardhshëm.

Përveç autorëve, Anomus synon të zhvillojë një komunitet ekologjik që përdor simbolet ANOM për të gjithë individët &#x 2019; avantazh, duke i furnizuar të gjithë me shpërblime për publikimin, auditimin dhe gjithashtu kontrollimin e përmbajtjes së internetit duke lëshuar stimuj për përfshirje dhe gjithashtu përdorimin e duhur të sistemit.

Puna sigurisht që do të përfshijë:

  • Një atmosferë pa censurë që motivon fjalën krejtësisht të lirë
  • Sistemi autonom, i qeverisur nga komuniteti
  • Sistemi i shpërblimit për autorët, kontrolluesit e fakteve dhe gjithashtu vizitorët
  • Ruajtja e përmbajtjes përmes blockchain dhe gjithashtu teknologjisë moderne permaweb
Lexo artikullin:  OJQ njofton planin për të përdorur NFT për viktimat e urisë të luftës Tigray të Etiopisë

Bashkohuni me Anomus sot duke u regjistruar për të hyrë në këtë transformim të decentralizuar.

Simbolet ANOM sigurisht që do të kontrollohen nga Anomus Tokenomics.

Zbuloni edhe më shumë në lidhje me Anomus duke parë faqen e internetit dhe gjithashtu duke rishikuar White Paper.

Ndiqni Anomus:

Webfaqja

Twitter

Reddit

Medium

Mosmarrëveshje

Etiketat në këtë përrallë Anomus

Ky është një postim i financuar në blog. Mësoni se si të arrini tregun tonë të synuar më poshtë. Lexoni ju lutem vini re shënuar më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju