Zgjidhjet e shkrimit të kriptove të shkëmbimit të Antier Solutions që ndihmojnë bizneset të zvogëlojnë kohën e tyre në treg me 50%

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. Antier Solutions, një biznes i avancimit të blockchain i njohur për opsionet e tij nga njëri në tjetrin, është duke përdorur shkrimin e shkëmbimit të kriptove për të përshpejtuar përparimin dhe lëshimin e platformave të shkëmbimit të kriptove me 50%.

Duke pasur parasysh konkurrentët e prerë për të përfituar nga tregu i kriptove miliardë dollarësh, Antier '& rsquo; s skripti i shkëmbimit të kriptomonedhës opsionet ndihmojnë fillestarët dhe biznesin që të lëshojnë me shpejtësi platformat e tyre të shkëmbimit dhe të marrin drejtimin.

“& Ldquo; Tregu i kriptove është jashtëzakonisht i paqëndrueshëm; organizatat kërkojnë mundësi që mund t'i ndihmojnë ata të dalin shpejt në treg, veçanërisht kur tregu pajtohet me to. Kjo në të vërtetë ka katapultuar nevojën për klon të shkëmbimit të kriptomonedhës ose opsione të shkrimit. ”& Rdquo ;, deklaroi Parvinder Singh, Zyrtari Kryesor Teknik Zgjidhje Antier

Biznesi merr një numër kërkesash nga fillestarët dhe kompanitë e njohura për të prodhuar një klon të platformave të njohura të këmbimit.

"& Ldquo; Nga të gjitha pyetjet që marrim, kërkesa me shumicë për një Skenar kloni Binance Kjo është për shkak të faktit se ata bëjnë çdo përpjekje për të riprodhuar zhvillimin meteorik dhe suksesin e shkëmbimeve më të mëdha të kriptove në mbarë botën. ”& Rdquo ;, deklaroi Parvinder Singh.

Antier është përgatitur me një grup prej mbi 200 specialistësh të blockchain për t'u marrë me kërkesat e ndryshme të shërbimit. Grupet ndër-funksionale veprojnë në kombinim për të siguruar artikuj unikë që përputhen me kërkesat e klientëve të tyre dhe jehojnë me një efekt.

Përveç ofrimit të opsioneve të shkrimit të kriptomonedhës me module të ndryshme si tregtimi i zonës, tregtimi i marzhit ose tregtimi i derivateve, Antier kuptohet për shkëmbimi i kriptove me etiketë të bardhë shërbim. I disponueshëm si një shërbim i gatshëm për vendosje, ai forcohet me funksione udhëheqëse në treg--siç është TPS i lartë (Transaksionet për sekondë), i cili qëndron në 100,000; motor efektiv koordinues; moduli i likuiditetit; portofol me shumë monedha, të bazuara në mnemonikë, siguri të nivelit institucional dhe më shumë.

Fillime të ndryshme dhe kompani që përdorin Antier '& rsquo; s shërbimet është një dëshmi për klientët & rsquo; mbështeten në Antier & rsquo; s përvojë dhe njohuri për të siguruar artikuj të klasit të parë.

Rreth Zgjidhjeve Antier

Lexo artikullin:  Ndalesa tjetër $ 85K për Bitcoin pasi analistët parashikojnë tremujorin 'shpërthyes' për veprimin e çmimit BTC

Me seli në Mohali, Indi, Antier Solutions është një shërbim i plotë Përparimi i blockchain kompani me thellësinë dhe gjerësinë e përvojës në këshillimin, avancimin dhe promovimin e dApp-ve të ndërmarrjes. Me një ekzistencë në 3 kontinente, Antier Solutions në fakt ka ofruar shërbime për avancimin e këmbimit të kriptomonedhës, përparimi i portofolit të kriptomonedhës, kripto miqësore opsionet bankare, posedimi i tokenizimit, gjenial Procedura DeFi, dhe shërbime të personalizuara të avancimit të blockchain. Në njohje të Antier '& rsquo; s njohuri blockchain, Antier është vendosur në mesin e përparimit kryesor blockchain biznes në planet nga GoodFirms, Clutch dhe The Manifest

Kontakte Media:

Zgjidhjet Antier: +91 98550 78699 (Indi), +1 (315) 825 4466 (Shtetet e Bashkuara)

Email: info@antiersolutions.com

Faqja e internetit: https://www.antiersolutions.com/

Telegram: https://t.me/antiersupport

Facebook: https://www.facebook.com/antiersolutions

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/antiersolutions/

 

Ky është një njoftim për lajme. Lexuesit duhet të bëjnë kujdesin e tyre të duhur para se të ndërmarrin ndonjë veprim që lidhet me biznesin e promovuar ose ndonjë prej bashkëpunëtorëve ose shërbimeve të tij. Bitcoin com nuk është përgjegjës, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo dëm ose humbje të shkaktuar ose deklaruar të shkaktohet nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo material, artikuj ose shërbime të diskutuara në publikimin e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju