A po shikoni Bitcoin, Ethereum dhe altcoin -et e tregut të gjitha të gabuara

Nja dy vjet më parë, pati zhurmë për Bitcoin pikërisht në skajin kryesor të çdo bisede të kriptomonedhës. Çmimet dhe tubimet u përqëndruan në lëvizjen e monedhës së mbretit dhe ajo komandoi një epërsi të lartë të tregut. Që nga viti 2019, megjithatë, dinamika në të vërtetë ka ndryshuar kryesisht.

Me miratimin më të lartë, stimulimin e interesit dhe zhvillimin e detyrave të tjera të pronësisë dixhitale, tregu në fakt është kategorizuar në sektorë të ndryshëm. Për më tepër, efikasitetet e tyre kanë ndryshuar në mënyrë të konsiderueshme gjatë dy modeleve të fundit bullish/bearish gjithashtu.

Njihuni me sektorët

Sipas një raporti aktual nga Messari, sektorët e pronës dixhitale aktualisht janë të ndarë në DeFi, Monedha, Web3, Shkëmbime të Decentralizuara dhe platforma të zgjuara marrëveshjesh.

Burimi: Messari

Sipas tabelës së lidhur, DeFi dhe Monedhat kishin një javë të konsiderueshme në lidhje me zhvillimin e tregut. Sektori DeFI e quajti zonën kryesore me 23%, të mbështetur nga Terra (+50%), Amp (+77%) dhe THORChain (59%). Bitcoin shpërtheu një gjurmë për monedhat, me një normë prej 22% duke ecur gjatë javës së kaluar.

Kategoria e sektorit në fakt është bërë duke mbajtur parasysh performancën rrënjësore. Në grafikun e mëposhtëm, mund të vërehet se ngjashmëria Ethereum, Binance Coin dhe Cardano janë nën klasifikimin e platformave të marrëveshjeve të zgjuara, ndërsa Bitcoin, DOGE, LTC, XRP, etj janë më shumë zotërime të ngjashme me monedhën.

Burimi: Messari

A mundëson ekzaminimi sektorial një kuptim shumë më të mirë të përparimit?

Ndoshta përfitimi i një kontrasti të tillë është se financuesit mund të njohin tërheqjen e detyrave të krahasueshme dhe nëse qëllimet e tyre po barazohen me zhvillimin e vazhdueshëm të kapakëve të tregut.

Për shembull, zhvillimi i Shkëmbimeve të Decentralizuara ose DEX kuptohet relativisht për shkak të rritjes së Uniswap megjithatë sektori DEXs integron PancakeSwap, SushiSwap, RUNE, Curve për të përmendur disa detyra, dhe zhvillimi i tyre kumulativ në të vërtetë ka qenë 15% gjatë javës së kaluar. Pra, një ekzaminim i kombinuar si i tillë mund të na mundësojë që të citojmë një çmim shumë më të mirë interesin për pronat e DEX -ve në përgjithësi.

Lexo artikullin:  Anketa: 14% e amerikanëve duan shpërblime kripto për përdorimin e kartave të tyre të kreditit

Sipas të njëjtës saktësisht, platformat e zgjuara të marrëveshjeve dhe portofolet Web3 ishin më pak të zbatueshme. Tani, kjo mund të haset si e papritur duke pasur parasysh se zotërimet e rëndësishme si Ethereum, BNB, Cardano janë të gjitha nën atë klasifikim. Megjithatë, është një ekzaminim i shkëlqyer dhe sqaron një imazh më të lartë, ai ku zotërimet e zgjuara të platformës së marrëveshjes panë një kohëzgjatje të interesit të minimizuar gjithashtu.

A sjell kjo peshë për modifikimet në modele?

Nuk ka një përgjigje të qartë duke marrë parasysh se disa nga detyrat e përcaktuara në sektorë të veçantë si DeFi dhe Web3 janë njësi mjaft të reja në tregun e pronave dixhitale. Pra, portofolet e sektorit mund të mos çojnë ose të krijojnë një model të përgjithshëm, megjithatë kontrolli mbetet me sektorin e Monedhave. Dhe kjo gjithashtu, vetëm që nga Bitcoin.

Epërsia e kapakut të saj të tregut mbetet thelbësore për të sjellë kapital në komunitet.

do të mundësojë rritjen e likuiditetit bazë të zonës kumulative. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju