Senati argjentinas miraton projektligjin që do të tatojë pasuritë e mbajtura në vendet e huaja, përfshirë kripto-n

senati argjentinas

Senati argjentinas ka autorizuar në fakt një projekt-ligj krejt të ri që do t'i mundësonte qeverisë federale të tatojë asetet e mbajtura nga banorët në vendet e huaja. Mesazhi i autorizuar përcakton se qeveria federale me siguri do të tatojë të gjitha llojet e aseteve që në të vërtetë nuk janë shpallur tek autoritetet tatimore në të kaluarën, duke përfshirë pronën, furnizimet, kriptovalutat dhe gjithashtu çdo lloj asetesh me vlerë financiare.

Plani zhvillon që këto fonde të mbledhura sigurisht që do të trajtohen drejtpërdrejt nga Ministria e Ekonomisë. Në varësi të kohëzgjatjes së momentit dhe gjithashtu artikujve që kanë pasur, nëse autorizohen, banorët argjentinas sigurisht që do të duhet të kompensojnë deri në 50% të këtyre aseteve. Fondi, i cili me siguri do të jetë i shprehur në dollarë, sigurisht që do të jetë energjik derisa Argjentina të paguajë detyrimin e saj financiar ndaj Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), prej rreth 45 miliardë dollarësh.

Projektligji sigurisht që do të duhet të autorizohet aktualisht nga Dhoma e Deputetëve, ku ka shumë më pak mundësi të miratohet, sipas mediave të lagjes.

Reagojnë argjentinasit

Përgjigja në vend ka qenë në fakt kryesisht e pafavorshme, me shumë njerëz që godasin shumë nga aspektet e rekomanduara nga rregullorja. Puna diskuton asetet e kriptomonedhës si përbërës të shtrirjes së saj, dhe gjithashtu kjo është shqetësuese për individët në treg. Kim Grauer, Kërkim &#x 2019; mbikëqyrësi, beson se ka një faktor të shkëlqyer për këtë. Sipas saj:

Vendi ka një çmim total të tregut të kriptomonedhave në pothuajse 70 miliardë dollarë, shumë më tepër se Venezuela &#x 2019; s 28.3 miliardë dollarë, vetëm i dyti pas Brazilit në zonë.

Kjo mund t'i japë qeverisë federale likuiditetin e kërkuar për ripagimet e parave për huadhënien e FMN-së. Kundërshtimet e tjera të punës kanë të bëjnë me lehtësinë e institucioneve të huaja financiare si përfaqësues të ruajtjes së këtyre parave, dhe gjithashtu se si qeveria federale me siguri do të përdorë traktatet globale për të marrë informacion në lidhje me pronarët e kriptove.

Lexo artikullin:  Reef nis ekipin NFT të fokusuar në artistë të grafiteve dhe muzikës elektronike

Sebastiá 1; n M. Dom í nguez, i SDC (*), i përmendur: Tax Consultants është një listë gjithëpërfshirëse e vendeve që raportojnë llogaritë e

Atje jashtë vendit, i quajtur &#x 2018; kooperatorë &#x 2019;. Argjentinasit janë më shumë se 120 vende, duke përfshirë vendet kripto-miqësore si këto, Malta, Seychelles, Ishujt e Virgjër, Lihtenshtajni dhe gjithashtu Gjibraltari. El Salvador kjo ndjenjë,

Muajin e kaluar zbuloi asistencën e saj për një sistem regjistrimi ndërkombëtar që me siguri do të ndihmojë qentë e rojeve tatimore të qëndrojnë larg evazionit të lidhur me kriptomonedhën në shkallë botërore.

Etiketa në, senati argjentinas, projekt-ligj, Argjentinë, rregullimi i kriptove, detyrimi financiar, FMN, prifti i klimës ekonomike, Crypto a e konsideroni këtë punë të re rregulluese të zhdukur nga taksat

Çfarë? Senati argjentinas na tregoni zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.in është një reporter i kriptomonedhës me bazë

Sergio Goschenko

Sergio në Venezuelë e përkufizon veten si vonë në lojën video, duke hyrë në kriptosferë kur rritja e kostos ndodhi gjatë gjithë vitit 2017. Dhjetor një histori e dizajnit të sistemit kompjuterik, duke jetuar dhe gjithashtu duke u prekur nga bumi i kriptomonedhës në një shkallë sociale, ai ofron një perspektivë të ndryshme në lidhje me suksesin e kriptove dhe gjithashtu se si ajo ndihmon të pabanuarit dhe gjithashtu të pashërbyerit.në Venezuelë

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju