AscendEX Liston Rizon

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. AscendEX gëzon të zbulojë Listimin e Rizon (ATOLO) nën grupin e tregtimit ATOLO/USDT në AscendEX duke filluar më 29 nëntor në orën 2:XNUMX UTC.

Rizon është një sistem blockchain i bazuar në bërthamën Tendermint që krijon komponentë për të mbështetur ndryshimin e zgjidhjeve jashtë zinxhirit drejt në zgjidhjet në zinxhir. Këta komponentë u ofrojnë individëve zgjidhje të bazuara në blockchain, duke rritur fluksin e individëve mjedisorë si dhe diversitetin e kompanive që përdorin sistemin.

Qëllimi i Rizon është të ofrojë një sistem që kompanitë të ndërveprojnë me njëra-tjetrën të ndryshme me komponentin Cosmos IBC (ndërveprim ndër-blloqesh). Për më tepër, Rizon përdor një vend ku individët, si dhe detyrat, mund të lëshojnë me vendosmëri paratë fiat në mbarë botën. Ndërveprueshmëria ndërmjet rrjeteve sovrane të blockchain, si dhe zhvillimi i një atmosfere për këto rrjete për të përfituar nga një pishinë e konsiderueshme likuiditeti janë funksione jetike dalluese për Rizon për të përmbushur kërkesat e biznesit për detyra specifike.

Rizon synon të përfundojë të jetë qendra e stablecoin për shkëmbimin e posedimit elektronik, si dhe kompanitë që kërkojnë zgjidhje në zinxhir duke rritur pamjaftueshmërinë e sistemit të ripagimit. Ata strategji për të ulur trajtimin e ndërmjetësve, si dhe për të optimizuar produktivitetin me tarifa të reduktuara të ripagimit. Rizon gjithashtu rrit kompanitë &#x 2019; shkallëzueshmëri e drejtë si dhe përdor lidhje të papërcaktuara me ndërveprueshmërinë e bazave të klientëve.

Rizon është një blockchain publik i kontrolluar nga shenja e tij indigjene, ATOLO. Pronarët e tokenit mund të marrin pjesë në të gjitha shkallët e administrimit të procedurave që mund të ndikojnë në procedurën e rrjetit. Lagjja rregullon thjesht sistemin Rizon si një lidhje të decentralizuar me një kornizë përfshirjeje të stimuluar që penalizon yjet e dëmshëm si dhe stimujt për shtimin e yjeve.

Rreth AscendEX

AscendEX është një shkëmbim kriptomonedhash në mbarë botën me një koleksion të gjerë artikujsh që përbëhet nga tregtimi i vendeve, marzhi, si dhe tregtimi i të ardhmes, zgjidhjet buxhetore, si dhe dhënia e ndihmës për mbi 200 detyra blockchain si bitcoin, eter, si dhe rritje. I lançuar në vitin 2018, AscendEX zgjidh mbi 1 milion klientë me pakicë dhe institucionalë ndërkombëtarisht me një sistem tregtimi jashtëzakonisht të rrjedhshëm, si dhe opsione të sigurta dhe të sigurta kujdestarie.

Lexo artikullin:  Altcoins me kapak të vogël shtypin më shumë ndërsa demat Bitcoin luftojnë për të mbajtur 40,000 dollarë

AscendEX në fakt është bërë një sistem udhëheqës nga ROI në &#x 201C; ofertat paraprake të shkëmbimit &#x 201D; duke mbështetur disa nga sektori &#x 2019; Detyrat më të avancuara nga mjedisi DeFi si Thorchain, xDai Stake, si dhe individët e Serum AscendEX marrin akses unik në pikat ajrore si dhe aftësinë për të blerë simbole në fazën më të hershme të mundshme.

Për të mësuar më shumë se si AscendEX po përdor teknika ideale si nga Wall Street ashtu edhe nga mjedisi i kriptomonedhës për të sjellë altcoin-et më të mira te individët e saj, ju lutemi shikoni www.AscendEX com.

Për edhe më shumë detaje, si dhe azhurnime, ju lutem shikoni:

Uebfaqja: https://ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegrami: https://t.me/AscendEXEnglish

Mesatar: https://medium.com/ascendex

Rreth Rizonit

Rizon blockchain është një Blockchain i bazuar në bërthamën Tendermint që krijon komponentë që mbështesin ndryshimin e zgjidhjeve jashtë zinxhirit drejt në zgjidhjet e bazuara në blockchain. Këta komponentë u ofrojnë individëve zgjidhje inovative blockchain, duke rritur fluksin e individëve mjedisorë si dhe diversitetin e kompanive.

Për edhe më shumë detaje, si dhe azhurnime, ju lutem shikoni:

Uebfaqja: https://rizon.world/

Twitter: https://twitter.com/hdac_rizon

Telegrami: https://t.me/rizon_atolo_en

Etiketat në këtë përrallë AscendEx

Ky është një njoftim për lajmet. Lexuesit duhet të bëjnë vetë këmbënguljen e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën e reklamuar ose ndonjë nga bashkëpunëtorët e saj ose zgjidhjet. mund të shkaktohet nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo lloj përmbajtjeje, produktesh ose zgjidhjesh të internetit të theksuara në prezantimin e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju