AscendEX liston shenjën e mrekullueshme NFT, MNFT

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. AscendEX është i emocionuar të prezantojë listën e Marvelous NFT Token (MNFT) nën grupin e tregtimit MNFT/ USDT në AscendEX duke filluar më 14 janar në orën 5:30 UTC.

Marvelous NFTs është një firmë e avancimit të lojërave video blockchain dhe gjithashtu i licencuari kryesor i të drejtave të autorit i Bad Days, një lojë video me metodë të decentralizuar dhe gjithashtu uebsajt me fuqi blockchain. Duke funksionuar në rrjetin Ethereum dhe duke përdorur gjithashtu procedurën Polygon Layer 2, Bad Days kryen marrëveshje të mençura të krijuara të personalizuara ERC-721 dhe ERC-1155 për t'i lejuar klientët të zotërojnë, grumbullojnë, riprodhojnë, sillen, luftojnë dhe gjithashtu të luajnë speciale të kufizuara edicioni i zotërimeve elektronike dhe gjithashtu antike kripto.

Lojtarët e Bad Days mund të krijojnë dhe gjithashtu të personalizojnë zotërimet e tyre, duke prodhuar një përvojë gjithëpërfshirëse dhe gjithashtu shumëdimensionale të klientit, ku lojtarët mund të personalizojnë dhe gjithashtu të personalizojnë teknikat e tyre për t'u përballur me lojtarë të tjerë të ndryshëm në një koleksion situatash luftimi.

Shenja kryesore e mjedisit të Ditëve të Keqe është tokeni Marvelous NFT, MNFT Duke funksionuar si paraja kryesore në lojë, MNFT u mundëson lojtarëve që jo vetëm të bëjnë blerje brenda lojës, por gjithashtu të rrezikojnë zotërimet e tyre për të fituar kthim të shtuar. Simbolet MNFT përfshijnë gjithashtu 2 sisteme deflacioniste, të përbëra nga qarkullimi i karikimit dhe gjithashtu një pajisje riblerjeje, për të ruajtur sigurinë e tokenit dhe gjithashtu klimën më të gjerë ekonomike të lojërave video.

Lojtarët e Ditëve të Keqe janë gjithashtu në gjendje të angazhohen me Fuse Token, por një shenjë funksionale shtesë brenda atmosferave të luftimit të Ditëve të Keqe. Fuse Token, i krahasueshëm me MNFT, synon të gjenerojë pasuri të krijuara nga lojtarët në të gjithë mjedisin e lojërave video. Në fund të fundit, lojtarët shpërblehen për ndërveprimin e vazhdueshëm dhe gjithashtu metodën e lojërave video të nivelit të lartë brenda sistemit Bad Days.

Përmes avancimit të Bad Days, grupi Marvelous NFTs ka vazhduar në fakt objektivin e tij për të nxitur nxitjen e zakonshme të blockchain dhe gjithashtu GameFi duke ofruar lojëra kompjuterike të bazuara në blockchain me cilësi premium, shanse të veçanta për zotërim NFT dhe gjithashtu lojë të lehtë për t'u kuptuar- sistemet për të fituar.

Lexo artikullin:  Banka Zvicerane Seba lançon tokenin e rregulluar të arit, synon të forcojë 'pronësinë dixhitale të arit fizik'

Me listimin e MNFT, AscendEX synon të vazhdojë me zhbllokuar globin e lojërave kompjuterike të bazuara në blockchain, duke u mundësuar edhe më shumë njerëzve të bashkohen me mjedisin blockchain.

Rreth AscendEX

AscendEX është një sistem monetar ndërkombëtar i kriptomonedhave që u shërben më shumë se një milion investitorëve institucionalë dhe gjithashtu me pakicë me burimet e nevojshme për të fituar edhe më shumë vlerë nga investimet e tyre financiare kripto. Duke operuar në lidhjen e parave të thjeshta dhe gjithashtu të parave të decentralizuara, AscendEX &#x 2019; Sistemi s përfshin aksesin ndaj marzhit, të ardhmes, dhe gjithashtu tregtimin e zonës, një lehtësira të qëndrueshme buxhetore, dhe gjithashtu dhënien e ndihmës për mbi 200 detyra kryesore të industrisë blockchain, të gjitha gjenerojnë kthime dhe kthime kryesore të sektorit, duke nxitur më mirë zhvillimin e mjedisit kripto. Në iniciativat për të rritur lloje të shkallëzueshme dhe gjithashtu të sigurta dhe të sigurta të financimit të decentralizuar, AscendEX në fakt është bërë një sistem udhëheqës nga ROI në &#x 201C; ofertat paraprake të shkëmbimit &#x 201D; nëpërmjet mbajtjes së disa prej sektorit &#x 2019; Detyrat më të fundit nga mjedisi DeFi.

Për të mësuar më shumë në lidhje me mënyrën se si AscendEX përdor teknika ideale si nga Wall Street ashtu edhe nga mjedisi i kriptomonedhës për të krijuar vlerën më të lartë të mundshme për dollarë për klientët e saj, ju lutemi shihni:

Uebfaqja: https://ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegrami: https://t.me/AscendEXEnglish

Mesatar: https://medium.com/ascendex

Rreth NFT-ve të mrekullueshme

Marvelous NFTs është një firmë e avancimit të lojërave video në zinxhir dhe gjithashtu i licencuari kryesor i të drejtave të autorit i Bad Days, një aplikacion i decentralizuar që funksionon në rrjetin Ethereum duke përdorur procedurën e shtresës Polygon 2 për të parandaluar kostot e larta të gazit. Bad Days u krijua për të qenë një video lojë e këndshme dhe gjithashtu interaktive që u ofron klientëve aftësinë për të poseduar, marrë, ofruar, grumbulluar, përditësuar, luftuar dhe gjithashtu të luajnë versione speciale të zotërimeve elektronike të versioneve minimale nga bota e Ditëve të Keqe në një lojër interesante vs. video lojë metoda gamer.

Për edhe më shumë informacion dhe gjithashtu azhurnime, ju lutem shikoni:

Uebfaqja: https://marvelousnfts.com/

Twitter: https://twitter.com/MarvelousNfts_

Telegrami: https://t.me/baddayscom

 0;

Lexo artikullin:  Nëse monedhat e qëndrueshme do të rregullohen si bankat, ato duhet të gëzojnë të gjitha përfitimet

Etiketat në këtë përrallë AscendEx

Ky është një njoftim për lajmet. Lexuesit duhet të bëjnë vetë këmbënguljen e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën e reklamuar ose ndonjë nga bashkëpunëtorët e saj ose zgjidhjet. të shkaktuara nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo lloj materiali, produkti ose zgjidhje të deklaruara në njoftimin për lajmet.

Bitcoin comMedia

Bitcoin com është burimi kryesor për çdo gjë të vogël që lidhet me kripto. Kontaktoni ads@bitcoin.com për të diskutuar lajmet, mesazhet e financuara, podkastet dhe gjithashtu zgjedhje të tjera të ndryshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju