Vlerësimi i shkëlqyeshëm dhe negativ i kripto-kritikës së Dogecoin Co-developer

Përmbledhja e komercializmit e ekspertit ekonomik anglez John Keynes është në vend interesante. "Kapitalizmi është një besim mjaft befasues se më i ligi nga njerëzit do të bëjë gjërat më të liga për të mirën më të madhe të të gjithëve", deklaroi ai.

Kjo përmbledhje më tepër jehon me një fushë tjetër fillestare, atë të kriptovalutave, e cila për të përmendur disa pika, në të vërtetë është shënjestruar me kontroll nga disa nga më të pasurit e globit.

Me rritjen e kostos së jetesës në SH.B.A. duke u rritur me 5.4% gjatë vitit 2015, shumë sy u shndërruan në drejtim të kriptovalutave si një rreze shprese. Shqetësimi është, a janë ata në të vërtetë një rreze shprese apo thjesht një ligësi tjetër në këtë sistem më të madh të lig? Sipas bashkë-zhvilluesit të Dogecoin Jackson Palmer, i fundit duket se ka edhe më shumë vlerë.

Kthimi aktual i Palmer në Twitter grumbulloi shumë interes. Duke kritikuar kripto-hapësirën si një e tërë, ai shkroi në Twitter,

Ndërsa pretendimet e sigurimeve të Palmerit iu nënshtruan kundërshtimit të ashpër, si dhe disa ndihmave nga pala anti-kripto, a kishin ato me të vërtetë ndonjë lloj vlere të besueshme? Kjo mund të zgjidhet duke dëmtuar atë që ai deklaroi, si dhe duke analizuar saktësisht të njëjtën krahasuar me statistikat e tregut, si dhe informacionin, megjithatë, informacioni nuk ekziston kurrë (mirëpo, shumica e momentit).

Për një, është domethënëse që llogaritë që mbajnë më shumë se 10 BTC kontrollojnë praktikisht 85% të Bitcoin-it të përgjithshëm furnizimi i rrjedhshëm Përveç kësaj, 50% e furnizimit të plotë të qëndrueshëm Bitcoin, për Bitcoin, u mbajt nga balena me më shumë se 5 milion dollarë në kohën e shtypit, siç shihet në grafikun më poshtë. Me rritjen e balenave që rritet edhe një herë, është mjaft e qartë se Bitcoin është ende emri i domain-it të rrotës së madhe.

Në fillim të këtij viti, një Bloomberg rekord në të vërtetë kishte pohuar se "2% e llogarive kontrollojnë 95% të të gjithë Bitcoin", një numër i cili ishte më vonë u rrëzua nga shkencëtari Rafael Schultze Kraft Shkencëtari deklaroi,

Për më tepër, sipas grafëve të lidhur këtu, modelet e ndërtimit për shumë vite në të vërtetë thjesht janë dukur të rritura. Përkundrazi, zbulimi i adresave të top-10 balenave në rrjetin Ethereum që mban mbi 20% të ETHs është një mënyrë shumë më harmonike me pretendimet e Palmerit për sigurimin e komercializmit në zonë.

Për më tepër, institucione të tilla si Mikrostrategjia, si dhe Grayscale që marrin sasi të mëdha kriptovalutash kontribuan në ndërtimin e sindikatës së tyre të tregut. Për më tepër, legjislacioni i manipuluar i taksave në shumicën e situatave ekonomike të krijuara, të inkorporuara me gjendjen e ligjshme të Bitcoin-it që është shumë e ndryshueshme, në të vërtetë kanë ofruar teknikat e kursimit të taksave për biznesin në të kaluarën. Megjithatë, kjo, në të vërtetë, ka parë një rregullim rrënjësor, duke marrë parasysh që shumica e kombeve në të vërtetë kanë filluar të kërkojnë që kapitalistët të shpallin kriptopasuritë e tyre.

Në SH.B.A., çmimi i detyrimit tatimor të qeverisë për kriptovalutat, fitimet e financimit ndryshojnë nga 0% në 37% (FY2020). Programet e ngjashme të detyrimeve tatimore mund të shihen në kombet që aprovojnë Bitcoin si zotërim të investimeve financiare. Ndërsa Palmer bëri një shembull të fortë për decentralizimin, si dhe udhëzim, nuk mund të refuzohet që autoritetet rregullatore në të vërtetë kanë vluar shumë në kriptovaluta kohët e fundit. Episodi Ripple- SEC është një shembull i së njëjtës gjë.

Sidoqoftë, Palmer kishte një faktor në lidhje me shfrytëzimin e duarve të dobëta në treg, si dhe rritjen e madhe të mashtrime si edhe vizatime qilimash janë shembuj të saktë të njëjtë. Një Komision aktual Federal i Tregtisë rekord theksoi se duke marrë parasysh që në Tetor 2020, pothuajse 7,000 klientë (vetëm në Sh.B.A) raportuan humbje ndaj mashtrimeve të kriptomonedhës në shumën më të madhe se 80 milion dollarë.

Krahasuar me kohëzgjatjen e saktë të njëjtë, një vit më parë, kjo është rreth 12 herë më e larmishme e regjistrimeve, si dhe gati 1,000% edhe më shumë në humbjet e raportuara. Shumëllojshmëria e mashtrimeve sapo u rrit mes pretendimeve të sigurimeve për një siguri dhe siguri shumë më të mirë të rrjetit nga shumica e procedurave.

Tani, të shumtë në fakt i kanë quajtur pamjet e Palmerit në sistem dritëshkurtër, me disa gjithashtu që e përqeshin atë për paragjykim si dhe të shenjtë. Bitcoiner Nic Carter mbase e vendos atë ideal kur shpjegoi se Palmer vetë është fajtor për "krijimin e një kloni pa meritë të Bitcoin pa asnjë rast përdorimi përveç shkatërrimit të investitorëve të panjohur". Madje ose përndryshe, disa faktorë të ndryshëm të tjerë të ngritur nga Palmer janë të denjë për një imtësi gjithashtu.

Kundërshtimi i tij, megjithatë, është thelbësor për të nxitur një diskutim. Essentialshtë thelbësore të kihet parasysh se kripto-hapësira është akoma e dobishme në konkurrencë, si dhe jo e ndërtuar përgjithësisht, ashtu siç pretendohet. Palmer ofroi një marrje intriguese të zonës, megjithatë nëse ishte absolutisht "ndërtuar për të bërë hinkën e përfitimit më efikas për ata që ishin në krye dhe më pak të mbrojtur për të prekshmit", vetëm koha mund të informojë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju