Australia ka nevojë për rregullore për të lehtësuar biznesin e kriptos, raportet e Komitetit të Senatit

Australia ka nevojë për rregullore për të lehtësuar biznesin e kriptos, raportet e Komitetit të Senatit

Zhvillimi i shpejtë i zonës së kriptove në fakt ka pushtuar shumë qeveri federale, megjithëse vende të ndryshme të ndryshme aktualisht po u japin individëve të tregut disa qartësi qeverisëse, Australia ende nuk ka paraqitur më shumë detaje rregullore për tregjet përkatëse. Sipas Komitetit të Zgjedhur në Australi si Qendra Teknologjike dhe Financiare, e cila në të vërtetë ka lëshuar një rekord krejt të ri për këtë çështje, rregulloret e azhurnuara duhet t'i mundësojnë kombit të nxisë përparimin.

Komiteti në fakt ka avancuar një koleksion sugjerimesh për t'u kujdesur për problemet në vendet vitale që ndikojnë në konkurrencën e Australisë &#x 2019; s teknologjia, financimi, si dhe fushat e posedimit elektronik. Problemet, të njohura nga ngjarjet e interesuara, lëshojnë udhëzuesin e kriptomonedhës, si dhe pronat e krahasueshme, &#x 201C; de-bankare &#x 201D; të fintech si dhe firmave të ndryshme të ndryshme gjeniale, si dhe atmosferën e planit ekzistues për ndërmarrjet financiare elektronike, ose supozimin &#x 201C; neobankat &#x 201D;

Si propozim fillestar, ligjvënësit australianë në fakt kanë informuar qeverinë federale për të zhvilluar një regjim licencimi për shkëmbimet e parave elektronike që mbulon aspekte të tilla si kompetenca e burimeve, si dhe mbajtja e librave. Shkrimtarët e rekordit vërejnë se rregulloret ekzistuese janë minimale, si dhe thjesht kanë nevojë për këto sisteme tregtare për t'u regjistruar me kombin &#x 2019; Firma e njohurive ekonomike, Austrac, megjithëse ata shpesh rafinojnë miliarda dollarë në pronat e kriptove. Mungesa e garancisë thuhet se është një pengesë për kompanitë, kapitalistët, si dhe klientët. Komisioni komenton se:

Dy shkëmbime të parave elektronike të njohura australiane (DCE) në të vërtetë kanë fituar kohët e fundit licenca qeverisëse në Singapor si dhe në Mbretërinë e Bashkuar në mënyrë specifike, duke zbuluar atë që Australia po humbet duke mos krijuar një strukturë të duhur më poshtë.

Ligjvënësit kërkojnë gjithashtu një regjim qeverisës për ruajtjen dhe zgjidhjet e kasafortës për pronat elektronike për të adresuar rreziqet e detajeve që janë të ndryshme nga ato që lidhen me pronat konvencionale ekonomike. Ata mendojnë se &#x 201C; Duke pasur parasysh gamën e Australisë &#x 2019; Nga sektori ekzistues për ruajtjen e pronave konvencionale, ka një gamë të konsiderueshme për Australinë që të përfitojë nga ardhja në një lider në fushën e pronave elektronike. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Raporti CBECI: Mbikëqyrja e Kinës mbi Minierat e Bitcoin po zbehej përpara goditjes

Karakteristikat e shumta të kriptove kërkojnë kategori, si dhe një &#x 201C; stërvitje e hartës së shenjave &#x 201D; në të vërtetë është sugjeruar. Pjesëmarrësit e Senatit të Organizatës Autonome të Decentralizuar në të vërtetë kanë rekomanduar gjithashtu futjen e një kuadri unik ligjor për &#x 201C; &#x 201D; arsyetimi prapa këtij zhvendosjeje është në &#x 201C; sigurohuni që llojet e reja të organizatave të bazuara në blockchain mund të zhvillohen me qartësi si Australia se si mund të funksionojnë në ato &#x 201D; në &#x 2019; kam shpjeguar se kjo metodë aktualisht është përdorur nga qeveri të ndryshme federale, si dhe mundëson njësi të tilla

Karakteristika si firma me detyrime minimale. Komiteti e konsideron të kërkuar që Australia të bëjë një vlerësim të &#x 2019; s pastrimin e parave si dhe rregulloret e financimit kundër terrorizmit në mënyrë të zbatueshme parandalojnë avancimin kërcënues si dhe sigurojnë që këto kritere të jenë &#x 201C; i përshtatshëm për qëllimin. &#x 201D; Rregullat e taksave kërkojnë informacion shtesë, përfshijnë ligjvënësit, duke pasur parasysh se marrëveshjet e posedimit elektronik thjesht prodhojnë një rast të detyrimit tatimor të fitimeve të financimit &#x 201C; kur ato vërtet çojnë në një fitim ose humbje të qartë të burimeve. &#x 201D; Rekordi Australian sugjeron një ulje të detyrimit tatimor prej 10% për

Minatorët e kriptomonedhës që përdorin burimin e tyre të ripërtëritshëm. Gazeta e lëshuar nga komiteti i zgjedhur shkon edhe më shumë mbi shqetësimin e parasë elektronike të bankës rezervë (CBDC), duke zbuluar se pjesëmarrësit e saj janë mësuar si me mundësitë ashtu edhe me rreziqet që lidhen me monedha të lëshuara. &#x 201C; Komiteti i Thesarit mendon se Australia duhet të kryejë një dëshmi të planit mbi kapacitetin e një CBDC me pakicë në, për t'u siguruar që këto probleme po vazhdojnë Australianët të kontrollohen në mënyrë të përshtatshme në

Bëni kontekstin, &#x 201D; ligjvënësit rekomandojnë.Astralia për të cilën besoni se aksioni i mundshëm është bërë territori i mëposhtëm domethënës kripto-miqësor?

supozimet tuaja në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju