Sektori Australian i parave elektronike dëshiron të identifikojë në mënyrë të ligjshme DAO-të

Një përpjekje krejtësisht e re e ligjshme në Australi dëshiron të lejojë guv-të e punës së DAO-s të takohen me subjekte të ndryshme të ligjshme me pajisje DeFi.

Industria Australiane e Financave Dixhitale dëshiron të njohë ligjërisht DAO-të

Specialistët si dhe përfaqësuesit ligjorë të përqendruar në paratë e decentralizuara (DeFi) po prezantojnë një fushatë për zhvillimin e një lloji krejt të ri të një entiteti të ligjshëm në Australi që përfaqëson kompani të pavarura të decentralizuara (DAO).

Shoqata e Ligjit Dixhital e vendit, si dhe praktika ndërkombëtare e ligjit Herbert Smith Freehills po lobojnë në një bord të Senatit Australian për të identifikuar zyrtarisht versione krejt të reja të decentralizuara për administrimin e biznesit. Këto versione krejt të reja DAO me siguri do të ndryshonin bordin e mbikëqyrësve me një lagje neto, raportoi Australian Financial Review të Enjten.

Përpjekja posaçërisht planifikon të lejojë guv-të e punës "DAO Limited" të takohen me subjekte të tjerë të ligjshëm me pajisje DeFi, duke kryer risi në blockchain për të eleminuar ndërmjetësit konvencionalë si institucionet financiare si dhe shkëmbimet. Kushti i detyrimit të kufizuar sigurisht që do të shmangë pjesëmarrësit Australianë të një DAO nga të qenit të përgjegjshëm për humbjet e pësuara nga zgjedhjet e bëra nga një pjesëmarrës i lagjes.

Sipas përfaqësuesve ligjorë, miratimi i DAO-ve në Australi mund ta bëjë kombin shumë më tërheqës për organizatat ndërkombëtare të pronave elektronike, pasi ekipet e pronarëve të bizneseve DeFi të lagjes gjoja lëvizin në det të hapur në territore si Singapori, si dhe Gjermania.

Related: Wyoming identifikon ligjërisht DAO fillestare në Shtetet e Bashkuara

Një DAO është një kompani e decentralizuar me koleksione specifike të rregulloreve që janë të shkruara si një program i sistemit kompjuterik, si dhe përgjithësisht bazohen në inovacionin e blockchain. Përpjekja fillimisht më vitale për të zhvilluar një DAO ishte "The DAO", një kompani e përpjekjeve për funksionimin e makinerive e prezantuar në 2016.

Informacioni vjen ndërsa disa shkëmbime kriptovalutash po kalojnë në një kornizë të decentralizuar. Dje, shkëmbimi i kriptove ShapeShift prezantoi strategji për sistemin e saj me burim të hapur si dhe likuidimin e të gjithë kornizës së tij të biznesit në një zhvendosje për të theksuar përkushtimin e saj për DeFi. “Të frymëzuar nga komuniteti i gjerë DeFi, ne tani do të ndihmojmë në pionierimin e një modeli të ri të koordinimit ekonomik për shekullin 21. Asnjë entitet korporate, asnjë bankë dhe asnjë kufi. Mjetet janë gati, ”deklaroi pronari i ShapeShift si dhe CEO Erik Voorhees.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju