Avalanche lëshon urë të azhurnuar, duke përgatitur DApps për adoptimin e zakonshëm

Ura e re është gjoja 5 herë më e përballueshme, shumë më e shpejtë dhe më e sigurt se në të kaluarën. Biznesi thotë se nënkuptohet të shërbejë si një "motor rritjeje" për rritjen e ardhshme.

Avalanche nis urën e azhurnuar, duke përgatitur DApps për adoptimin e zakonshëm

Avalanche (AVAX) po ndryshon Uren e saj mujore Avalanche-Ethereum, ose AEB, me të ashtuquajturën Ura e Ortekut, ose AB, sipas një postimi të Mesëm nga biznesi. Kjo urë më e fundit supozohet se është pesë herë më e përballueshme se ajo e mëparshmja dhe do të shërbejë si një "motor rritjeje" për të ardhmen e punës.

Postimi vëren se AB u ofrohet projektuesve dhe përdoruesve sot, dhe të gjitha pronat e mëparshme nga AEB duhet të rrokullisen. Ky azhurnim po zhvillohet së bashku me portofolin e rrjetit dhe azhurnimet e eksploruesit për të sjellë "përmirësime të gjeneratës së ardhshme" në të gjithë elementët e tij.

Related: Neon Labs lëshon ndër-zinxhir Machine Ethereum Virtual në Solana

Duke marrë parasysh 59% të aplikacioneve ekzistuese të decentralizuara, ose DApps, të punuara në Ethereum, azhurnimet si këto ka shumë të ngjarë të jenë të nevojshme për ndërveprimin e ardhshëm. Deri në këtë shkrim, transformimi i pronave nga njëri në tjetrin është i kushtueshëm dhe i gjatë. Ndërsa azhurnimi 2.0 i Ethereum nënkuptohet për të rregulluar shqetësime të tilla, ky ndryshim ka të ngjarë të jetë një sërë vitesh larg.

Garancia e nisjes së AB fillon sa më me efikasitet të jetë "Wardens" e mjedisit - përdoruesit që drejtojnë një ndryshim të audituar, aktual të urës, të krahasueshëm me nyjet në një rrjet standard. Në nisje, Wardens do të përfshijë Avascan, Halborn, Ava Labs dhe BwareLabs

Grupi prapa Urës së Ortekut, Ava Labs, kërkon që stilistët të fillojnë të përgatisin DApp-et e tyre për kërkesat e reja. Duke folur për këtë çështje është CEO i Ava Labs, Emin Gün Sirer, i cili tha:

"Ura e re e ortekut është një hap përpara në teknologjinë e urës, por më e rëndësishmja, është një përmirësim dramatik i përvojës për përdoruesit dhe zhvilluesit në të gjithë komunitetin e ortekëve. Do të jetë një motor rritës për fazën tjetër të rritjes në ortek, dhe do të vendosë një standard të ri për ndërveprim të sigurt dhe efikas ndër-zinxhir ”.

Related: Një dyqan i decentralizuar i aplikacioneve mund të çojë kripton drejt më shumë centralizimit

Lexo artikullin:  Zimbabve propozon përfshirjen e VASP-ve në ligjin e saj të letrave me vlerë - lëvizja e duartrokitur si 'hap në drejtimin e duhur'

Ndërsa AB është ndër shumë ura të ardhshme Ethereum që synojnë të përmirësojnë rrjetin, një novacion i tillë i hershëm në disa raste i ndërlikon tregtarët më të fundit të kriptomonedhës. Vetë Sirer i kupton këto kufizime, megjithëse është "mjaft bullish" për të ardhmen e blockchain. Edhe atëherë, DApps të tilla si platforma bujqësore e rendimentit DeFi Yield Protocol po synojnë të punojnë në ortek në të ardhmen.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju