B2BinPay: Si të gjeni një ofrues të besueshëm të pagesave me Bitcoin

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. Bitcoin nuk është thjesht kriptovaluta e parë që ka ardhur në të vërtetë në skenë &#x 2013; funksioni i kësaj prone në fakt është rritur ndjeshëm gjatë viteve të fundit.

Firmat gjigante si Tesla dhe Xiaomi në fakt e kanë përfshirë BTC në listën e zgjedhjeve të ripagimit, ndërsa El Salvador në fakt e ka bërë Bitcoin një tender të ligjshëm brenda kombit. Sipas kapitalizimit të tregut, vetëm Amazon, Google, Saudi Aramco, Microsoft, dhe gjithashtu Apple tejkalojnë kriptomonedhën e parë, kështu që tregu i kriptove ka ende një perspektive për tu zgjeruar

Tregtarët e kuptojnë se përparimet janë të pashmangshme dhe gjithashtu ata duhet të qëndrojnë të azhurnuar me momentet. Kjo është arsyeja pse a Hyrja e shlyerjes së Bitcoin në fakt ka përfunduar të jetë një &#x 201C; funksion thelbësor &#x 201D; për sot &#x 2019; s sherbimet.

3 arsyet kryesore për të pranuar pagesa në Bitcoin

Pse një pronar i kompanisë duhet të përfshijë këtë zgjedhje?

  1. Numri i përgjithshëm i pronarëve të kriptove po lulëzon &#x 2013; 300+ milion individë mbajnë BTC, USDT, dhe gjithashtu posedime të ndryshme elektronike. Kjo është arsyeja pse tregu juaj i synuar mund të përshkallëzohet në mënyrë dramatike.
  2. Pagesat Bitcoin janë më të përballueshme pasi nuk ndodhin palë të treta. Me një hyrje të kriptomonedhës, pagesat janë shumë më pak se ato të kartave të debitit/kreditit.
  3. Pagesat kripto ofrojnë si shitësit ashtu edhe konsumatorët me siguri dhe siguri të nivelit të lartë. Trajtimi është i përhershëm.

E gjithë lista e përfitimeve është shumë më e gjerë dhe gjithashtu disa shitës janë të vetëdijshëm se një përparim i tillë rrit shërbimet e tyre.

Si të pranoni pagesa në Bitcoin?

Ankthi i modifikimit është një nga pengesat vitale për pronarin e kompanisë, megjithatë lidhja është vërtet e pakomplikuar:

  1. Gjeni një kompani të besueshme të shlyerjes së kriptove (p.sh. B2BinPay).
  2. Hapni një libër xhepi Bitcoin. B2BinPay bën të mundur që shitësit të kenë akses në një xhep të sigurt dhe gjithashtu pronari i kompanisë mund të marrë fonde direkt në llogarinë e tyre kontrolluese. Një ofrues përsos pagesat kripto, transformon paratë elektronike në fiatin e zgjedhur sipas vlerës së tregut dhe gjithashtu merr fiat në llogarinë rrjedhëse.
  3. Opsionet gjithçka në një e bëjnë vërtet të pakomplikuar miratimin e parave elektronike &#x 2013; specialistët lidhin API -të dhe gjithashtu janë përgjegjës për të gjithë aranzhimin.
  4. Tregtarët marrin ndihmë 24/7 për të zgjidhur çdo lloj vështirësie dhe zhgënjimi në kohën më të shpejtë të mundshme.

B2BinPay është një opsion i nivelit tjetër që e çon organizatën tuaj drejt optimaleve të reja. Përveç Bitcoin, shitësit mund të marrin 800+ kriptovaluta edhe më shumë, duke mbuluar tregun e synuar në lidhje me të realizueshme. Këto për të Ka Ka zgjedhje të shumta në dispozicion. të Bitcoin përbëhen nga ata që zgjedhin të shkëmbejnë pagesa kripto. Cilat janë gjithashtu ata që njohin zgjerimin e kapacitetit të dhe gjithashtu ëndërrojnë

  • Mbani të mbajtur fondet e kriptove. Llojet e zgjedhjeve të Bitcoin janë në dispozicion?
  • Përdorni BTC si një mjet investimi financiar. ndaj zhvillimit vjetor Më shumë është 472%. Stellar BTC Cardano produkte blerjeje dhe gjithashtu zgjidhje. Ethereum se 23 000 shërbime ndërkombëtarisht miratojnë kriptomonedhën e parë si

teknika e shlyerjes. për pronat e ndryshme të kriptove të tjera (

,

Kjo, a) me tarifa jashtëzakonisht të reduktuara. Buxhetet e lexuesve B2BinPay janë shumëfunksionale dhe gjithashtu jashtëzakonisht të sigurta, duke punuar si një derë hyrëse në kripto globin. Nga 0; Bitcoin është një lajm. duhet të bëjnë këmbënguljen e tyre të duhur para se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti përkatës

Lexo artikullin:  Ekspertët lokalë thonë se Zimbabve ende nuk e zbut qëndrimin e saj ndaj kriptomonedhës

Dëgjoni biznesin e reklamuar ose çdo lloj Bitcoin bashkëpunëtorët ose zgjidhjet e tij. Podcast com përjashtohet, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo lloj dëmtimi ose humbje të shkaktuar ose deklaruar

të shkaktohet nga ose në lidhje me përdorimin (*) ose varësinë nga çdo lloj materiali, produkte ose zgjidhje të theksuara në lansimin e gazetarisë. (*) më i fundit (*) com (*): (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju