Pishinat e reja MetaStable të Balancer kërkojnë të ndihmojnë në shkëmbimet e pronave të mbuluara

Biznesi pohoi se ata nënkuptojnë që këto pishina të rrisin likuiditetin në pronat e forta.

Pishinat e reja MetaStable të Balancer kërkojnë të lehtësojnë shkëmbimet e aseteve të mbështjella

Metoda AMM DeFi Balancer prezantoi të hënën se në të vërtetë kishte bashkëpunuar me sistemin e shtrimit të bazuar në DAO Lido për të paraqitur një program shpërblimi MetaStable Pool.

Pishinat MetaStable janë pishina likuiditeti veçanërisht të krijuara për të bashkëpunuar me simbole shumë të lidhura (megjithatë jo të forta), si pronat e mbuluara. Përdoruesit me siguri do të kenë aftësinë për të zhvilluar shkëmbime midis pishinave të notit MetaStable, si dhe prona të përfshira me pishina të ndryshme likuiditeti, duke përfituar nga kostot më pak të kushtueshme të shkëmbimit, si dhe duke hequr qafe kërkesën për pishina të qëndrueshme specifike të shkëmbimit. Me Ata me siguri do të ndalojnë hollimin e likuiditetit nga pishinat ekzistuese, si dhe do të rrisin sasitë optimale të profesioneve, sipas nisjes.

Lista fillestare e pishinës, stETH/wstETH, synon të sigurojë likuiditet për palët në rrjetin Ethereum. Pishina me siguri do të financohet si nga stimujt LDO ashtu edhe nga BAL me një ndarje prej 2500 BAL çdo javë, si dhe një shtesë prej 25,000 LIDO çdo javë për muajin fillestar. Qarkullimi fillestar është gati të ndodhë më 24 gusht duke përdorur faqen e internetit të kërkesës së sigurimit Balancer.

Në korrik, Balancer prezantoi pishina të sigurta me shtrirje më të forta, si dhe rrëshqitje të zvogëluar sesa pishinat e tjera të ndryshme të sistemit. Ky azhurnim e bëri Balancer të vetmin Krijues të Tregut të Automatizuar, ose AMM, me 3 lloje të ndryshme pishinash likuiditeti; i rëndë, aspekt, si dhe i sigurt.

Në fillim të këtij muaji, CEO i Domain Unstoppable Domains parashikoi që tregu i stabilcoinit sigurisht që do të godiste 1T $ deri në vitin 2025 - ose ndoshta edhe më shpejt. Ai, megjithatë, theksoi se përhapja e monedhave të qëndrueshme mund të krijojë probleme të paqëndrueshmërisë, si dhe të rezultojë në hetime shtesë në lidhje me paparashikueshmërinë qeverisëse të pronave të siguruara.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju