Banka e Amerikës sheh një mundësi masive në Metaverse për të gjithë ekosistemin kripto

Banka e Amerikës thotë se Metaverse është një mundësi masive ku kriptovalutat do të bëhen të zakonshme

Banka e Amerikës &#x 2019; Planifikuesi i tij, Haim Israel, informoi Insajderin të martën se metaverse është një mundësi masive për inovacion blockchain. Në përmirësim, ai parashikon që ajo të marrë rrjedhën kryesore të kriptomonedhës.

Izraeli është Banka e Amerikës &#x 2019; kujdeset për mbikëqyrësin e studimit kërkimor dhe gjithashtu një planifikues ndërkombëtar. Ai është gjithashtu kreu i grupit të studimit të kërkimit tematik në mbarë botën në Bankën e Amerikës Merrill Lynch Ai përshkroi:

Unë absolutisht mendoj se kjo është një mundësi masive, masive &#x 2026; Ju keni nevojë për sistemet e duhura &#x 2026; që ka shumë të ngjarë të jetë një mundësi e madhe për të gjithë këtë ekosistem.

Planifikuesi i Bankës së Amerikës parashikoi që metaverse është aty ku &#x 201C; ne &#x 2019; ka shumë të ngjarë të fillojë të përdorë kriptovalutat si para, &#x 201D; duke theksuar se me siguri do të jetë vendi ku individët së fundi do të fillojnë të përdorin kriptovalutat zakonisht për blerje.

Megjithatë, mbikëqyrësi i studimit kërkimor mendon se kriptovalutat ekzistuese ka shumë të ngjarë të jenë po aq të paqëndrueshme për këtë objektiv, duke parashikuar disa lloje të monedhave të qëndrueshme për t'u kontrolluar.

Metaverse mori shumë interes në tetor kur faqet e mediave sociale Titan Facebook transformuan emrin e saj në Meta Një parcelë pronësie në sistemin e së vërtetës dixhitale Decentraland u tregtua së fundmi për 2.4 milionë dollarë dhe gjithashtu Republic Realm pagoi 4.3 milionë dollarë për një ndërtesë në Metaverse të Sandbox të martën.

Planifikuesi i Bankës së Amerikës parashikoi gjithashtu që firmat tipike të ripagesave me siguri do të jenë shumë më të interesuara për kriptovalutat nëse ato përdoren zakonisht në metaverse. &#x 201C; Unë shoh një bashkëpunim të madh mes të dyjave, &#x 201D; sugjeroi ai.

Në fillim të këtij muaji, banka botërore e investimeve financiare Morgan Stanley deklaroi se metaverse është motivi i mëposhtëm i investimeve të mëdha financiare. Javën e kaluar, Grayscale Investments publikoi një rekord duke përmendur se metaverse është ndoshta një mundësi organizimi prej 1 trilion dollarësh.

Etiketat në këtë përrallë Banka e Amerikës, kripto banka e Amerikës, kriptomonedha bankare e Amerikës, metaverse banka e Amerikës, mundësi e madhe, kriptomonedhë, para, Metaverse, kripto metaverse, kriptomonedhë metaverse, para metaverse, monedha stabile metaverse

Lexo artikullin:  Të dhënat e derivateve tregojnë se tregtarët pro kthehen në rritje të çmimit EOS

A jeni dakord me Bankën e Amerikës &#x 2019; s planifikues në lidhje me metaversin? Le të njohim në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju