Banka e Anglisë: Crypto Assets paraqesin rreziqe të 'kufizuar' për stabilitetin e sistemit financiar të MB

Banka e Anglisë: Crypto Assets paraqesin rreziqe të 'kufizuar' për stabilitetin e sistemit financiar të MB

Banka e Anglisë &#x 2019; Komiteti i Politikës Financiare (FPC) lëshoi ​​versionin e tetorit të &#x 201C; Stabilitetit Financiar në Fokus &#x 201D; rekord të Premten.

Komiteti i Politikës Financiare ka 13 pjesëmarrës, 6 prej të cilëve janë ekipi i Bankës së Anglisë, i përbërë nga guv dhe gjithashtu 4 guv të zëvendësueshëm. FPC &#x 201C; njeh, shfaq dhe gjithashtu vepron për të hequr qafe ose zvogëluar rreziqet sistemike me një mbrojtje dhe përmirësimin e fuqisë së sistemit financiar të MB, &#x 201D; shpjegoi banka rezervë.

Bordi përbëhej nga:

Cryptoasset dhe tregjet e lidhura gjithashtu dhe zgjidhjet vazhdojnë të zgjerohen dhe gjithashtu të krijohen shpejt. Asetet e tilla po përfundojnë duke u inkorporuar në mënyrë progresive menjëherë në sistemin financiar. Gjykatat FPC që drejtojnë rreziqet për stabilitetin e sistemit financiar në Mbretërinë e Bashkuar nga kriptoassets janë aktualisht të kufizuara.

&#x 201C; Sidoqoftë, strukturat qeverisëse dhe ato policore, si në nivel lokal ashtu edhe në shkallë botërore, kërkojnë rritje të barabarta në këto tregje me rritje të shpejtë, në mënyrë që të kujdesen për rreziqet dhe gjithashtu të ruajnë fondet më të plota të besimit dhe gjithashtu stabilitetin në sistemin financiar, &#x 201D; bordi i përfshirë.

Bordi edhe më shumë e kishte parasysh se ishte &#x 201C; me siguri do të vazhdojë t'i kushtojë vëmendje rritjeve, të përbëra nga partneriteti midis kriptoaseteve dhe gjithashtu sistemit financiar të MB -së, dhe gjithashtu do të kërkojë kështu të bëjë një forcë të caktuar ndaj rreziqeve sistemike që mund të dalin nga rritjet shtesë në tregjet e kriptoasset, &#x 201D; mbarimi:

FPC merr parasysh që bankat duhet të përdorin një teknikë të kujdesshme dhe gjithashtu të arsyeshme për çdo lloj nxitjeje të këtyre aktiveve.

Në fillim të këtij muaji, Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) paralajmëroi se apeli në rritje i kriptovalutave vendosi pengesa krejt të reja për stabilitetin financiar, duke përmendur se mund të &#x 201C; ul kapacitetin e bankave rezervë për të realizuar me sukses planin financiar &#x 201D; dhe gjithashtu &#x 201C; prodhojnë rreziqe të stabilitetit financiar. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Ndërsa Raporti i Zhytjeve të Tregut të Bursave tregon 'Familjet e SHBA Tani kanë ekspozim të lartë rekord ndaj stoqeve'

Në korrik, zëvendësguvernatori i Bankës së Anglisë, Jon Cunliffe deklaroi se kriptovalutat nuk ishin aq të mëdha sa të përbënin rrezik për stabilitetin financiar. &#x 201C; Ata &#x 2019; nuk janë të dimensionit që ata me siguri do të shkaktonin rrezik për stabilitetin financiar, dhe gjithashtu ata &#x 2019; nuk lidhet thellësisht me sistemin financiar të qëndrueshëm, &#x 201D; deklaroi guv zëvendësues.

Çfarë mendoni për Bankën e Anglisë &#x 2019; Vërejtjet në lidhje me asetet kripto? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju