Zëvendës Guvernatori i Bankës së Anglisë: Cryptocurrency nuk janë aq të mëdha sa të paraqesin rrezik të stabilitetit financiar

Zëvendës Guvernatori i Bankës së Anglisë: Monedhat e Kriptos nuk janë aq të mëdha sa të paraqesin rrezik të stabilitetit financiar

Jon Cunliffe, guv zëvendësues i Bankës së Anglisë, diskutoi kriptovalutën dhe gjithashtu nëse ajo paraqet rrezik monetar të sigurisë në një takim me CNBC Të Mërkurën Ai deklaroi:

Bumi spekulativ në kripto është vërtet i dukshëm, megjithatë unë vesh '& rsquo; t supozojmë se & rsquo; S shkuan përtej kufirit drejt rrezikut të sigurisë monetare. (*) i

Banka & rsquo; Guv i zëvendësimit sqaroi se supozimi i kriptos ishte kryesisht i kufizuar në kapitalistët me pakicë aktualisht. Anglia rivendosi bankën Ai rezervë '& rsquo; Vendosja që individët që blejnë monedhën e kriptuar duhet të jenë të përgatitur të heqin të gjitha paratë e tyre, perspektiva e zbuluar në një numër festimesh nga Britanikët, guv i Andrew Bailey i Bankës. Anglia shpjegoi:

Cunliffe janë problemet e mbrojtjes kapitaliste pikërisht këtu.

Ka veti shumë spekulative. Këto ata & rsquo; jo të dimensionit që ata me siguri do të krijonin rrezik të sigurisë monetare, dhe gjithashtu ata '& rsquo; nuk janë të lidhura thellësisht drejt në sistemin monetar në këmbë. Por mbani në mend: "& ldquo;

Ai, ne do të fillojmë të shohim krijimin e atyre lidhjeve në internet, nëse do të fillonim ta shihnim atë të lironte shitjen me pakicë shumë më tepër në shumicë dhe gjithashtu të shikonim fushën monetare shumë më të nënshtruar, pasi që unë supozoj se mund të filloni të mendoni për rrezik sepse ndjenja. & rdquo; U mbajtën në mendje se vetitë e kripto spekulative, si bitcoin, duhet të diferencohen nga staincoins, duke nënvizuar se staincolet duhet të menaxhohen.

Guv zëvendësues i Cunliffe sugjeroi: “& ldquo; Supozoj se zona në të gjithë botën kërkon që minimumi të vendosen kërkesa për të patur në të vërtetë aftësinë për të identifikuar, por përveç kësaj për të pasur kërkesa qeverisëse për atë lloj sendi. "& Rdquo; Guv e

Banka e Bankës më parë i quante kriptovalutat të rrezikshme, duke parashikuar që ata të fitonin '& rsquo; e fundit Anglia deklaroi në Ai, & ldquo; (*) do të jenë në mënyrë të pashmangshme përbërës të dashurisë së vështirë "& rdquo; në politikën e kriptos. Qershor, Aty janë deklaruar kriptovalutat "& ldquo; nuk kanë asnjë vlerë të qenësishme ", & rdquo; megjithatë mbajti në mend se "& ldquo; nuk & rsquo; Kjo do të thotë që individët shtetërorë veshin '& rsquo; u vlen atyre, pasi ato mund të kenë vlerë të jashtme ". & rdquo;

Lexo artikullin:  Kina zbulon letrën e bardhë dixhitale juan: Kontrata inteligjente, 5.4 dollarë dollarë të zgjidhura, transferime të mëdha

Në maj, kreu i shtetit të Bailey (BQE), The, u pajtua me të. Banka Qendrore Evropiane a i mendoni për vërejtjet nga guv zëvendësimi i Christine Lagarde i

Çfarë? Na e kuptoni bankën në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë. Angli

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju