Arinjtë u përhapën ndërsa Bitcoin arriti $ 40K, megjithatë tregtarët profesionistë qëndrojnë të vëmendshëm

Rritja e Bitcoin në $ 40,000 lehtësoi disa prej besimit bearish në treg, megjithatë tregtarët e programeve të derivateve të programeve të informacionit ende enden në lëvozhgat e vezëve.

Arinjtë u shpërndanë ndërsa Bitcoin arriti në 40 mijë dollarë, por tregtarët profesionistë mbeten të kujdesshëm

Tregtarët e Bitcoin (BTC) mund të ndihen më të lumtur pas tubimit aktual të 35%, megjithatë informacioni rekomandon që arinjtë të mos jenë shumë të shqetësuar për shkak të faktit se një shpërthim i krahasueshëm ndodhi në mes të korrikut dhe kostoja ndaloi së punuari për të mbajtur ndihmën prej $ 40,000.

Për të kuptuar se sa janë financuesit bullgarë këtë herë, le të ndajmë informacionin e derivateve dhe të hedhim një vështrim në primet dhe alternativat e marrëveshjeve të së ardhmes që ndryshojnë. Në mënyrë tipike, këto shenja ekspozojnë sesi tregtarët ekspertë po i çmojnë shanset për një rikthim të mundshëm në $ 36,000.

Edhe pse modeli nuk është saktësisht i krahasueshëm, Bitcoin u rrëzua në 31,000 dollarë më 8 qershor dhe u rikthye në 41,000 dollarë 6 ditë më vonë. Tubimi i 32% shkaktoi likuidimin e marrëveshjeve të shkurtra të BTC prej 1.4 miliardë dollarë që arritën javën. Arinjtë nuk po e parashikonin këtë zhvendosje, megjithatë në më pak se 3 ditë, Bitcoin u tregtua i listuar nën 38,000 dollarë dhe filloi të bjerë.

Prandaj, demat kanë faktorë për të vënë në dyshim qëndrueshmërinë e tubimit ekzistues, duke menduar se nuk ka pasur ndonjë modifikim të konsiderueshëm për të vërtetuar nivelin 40,000 dollarë. Për më tepër, kostoja mund të zvogëlohet nga FUD i vazhdueshëm në lidhje me eksodin e minatorëve nga Kina dhe Binance që transferohen për të kërkuar miratimin rregullator.

Premiumi i së ardhmes në fakt ka zhgënjyer një shërim të konsiderueshëm

Një nga procedurat më të mira të optimizmit të tregtarëve ekspertë është primi i tregut të ardhshëm për shkak të faktit se ai përcakton hapësirën ndërmjet marrëveshjeve të rregullta mujore dhe niveleve ekzistuese të tregut të zonës. Në tregjet e shëndetshme, pritet një premium vjetor prej 5% deri në 15%. Sidoqoftë, një rrethanë e prapambetjes ndodh në të gjithë tregjet bearish, dhe shenja zbehet ose kthehet e pafavorshme.

Sipas grafikut të mësipërm, marrëveshja njëmujore e së ardhmes nuk ka qenë në gjendje të rikuperojë një premium vjetor mbi 5%. Disa kohëzgjatje të prapambetjes ndodhën gjatë muajit të fundit, megjithëse niveli ekzistues konsiderohet neutral.

Lexo artikullin:  Pse lançimi i Bitcoin, portofoli Chivo ishte 'shumë sfidë' për Presidentin e El Salvador

Për të hequr efektet e jashtme, veçanërisht të instrumentit të së ardhmes, duhet të shqyrtohen gjithashtu tregjet alternative.

Related: 60K dollarë tani ka më shumë gjasa për Bitcoin sesa 20 mijë dollarë, pohon strategu i lartë i Bloomberg

Kurdoherë që prodhuesit e tregut dhe tregtarët ekspertë dobësohen, ata do të kërkojnë një premium më të lartë për alternativat e thirrjes. Një model i tillë do të shkaktojë një shenjë të pafavorshme të ndryshimit të deltës prej 25%.

Nga ana tjetër, sa herë që mbrojtja e pengesës është më e shtrenjtë, shenja e ndryshimit do të përfundojë të jetë e favorshme.

"Frika" mbaron imazhin, megjithatë neutraliteti specifikon tregun ekzistues

Kur figura lëkundet midis 10% të pafavorshme dhe 10% të favorshme, shenja konsiderohet neutrale. Shenja e ndryshimit delta 25% në të vërtetë nënkuptonte 'frikë' midis 14 majit dhe 24 korrikut.

Sidoqoftë, as tubimi aktual në 40,000 dollarë nuk ishte i mjaftueshëm për ta kthyer besimin drejt 'lakmisë', pasi shenja qëndron neutrale në 4%të pafavorshme.

Sipas të dy metrikave të derivateve, definitivisht nuk ka asnjë tregues të bullizmit nga tregtarët ekspertë. Ecja me kosto 35% mund të ketë hequr një model aktual shqetësimi, megjithatë ishte e pamjaftueshme për ta kthyer besimin.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju