BENQI dhe Avalanche Nisin Iniciativën e Minierave të Likuiditetit prej 3 milion dollarësh për të përshpejtuar rritjen DeFi

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. BENQI, një procedurë algoritmike e tregut të likuiditetit, dhe Fondacioni Avalanche po punojnë së bashku në një program të përbashkët të minierave të likuiditetit për të përkujtuar fillimin e procedurës BENQI më 19 gusht dhe fazën tjetër të zhvillimit brenda Ortekut '& rsquo; s Mjedisi DeFi.

3 milion dollarë AVAX do të caktohen si shpërblime likuiditeti për përdoruesit e BENQI, me programe shtesë shpërblimi që vijnë shpejt. AVAX do të ofrohet si përfitim për përdoruesit që po ofrojnë dhe marrin AVAX, ETH, LINK, wBTC, USDT dhe DAI në procedurën me BENQI.

AVAX është shenja amtare e ortekut It '& rsquo; një posedim i kufizuar, i kufizuar që përdoret për të shpenzuar për tarifa, për të mbrojtur platformën përmes aksioneve dhe për të furnizuar një sistem standard të llogarisë midis nën-rrjetave të shumta të zhvilluara në ortek

BENQI sapo mbylli një raund të mbledhjes së fondeve prej 6 milion dollarë të mbështetur nga Fondacioni Avalanche, Mechanism Capital, Dragonfly Capital, Arrington XRP Capital dhe Grupi Spartan.

BENQI dhe orteku sjell huamarrje dhe huadhënie me performancë të lartë për masat

Deri më sot, orteku & rsquo; s Mjedisi DeFi në fakt është mbledhur mbi 220 milion dollarë+ në një vlerë të përgjithshme të kyçur. Për fazën e parë të mjedisit '& rsquo; Përparimi, shumë shkëmbime të decentralizuara, veçanërisht krijuesit e tregut të automatizuar (AMM), të lëshuar në rrjetin Avalanche për të optimizuar shanset e lejuara nga shpenzimet e marrëveshjeve me shpejtësi të lartë, të ulëta dhe përfundimin e marrëveshjeve pothuajse të menjëhershme.

Tregjet si këto janë të nevojshme për zbulimin e normës. AMM -ja kryesore në ortek, Pangolin, në të vërtetë ka parë 1.3 miliardë dollarë+ në vëllimin e përgjithshëm të tregtimit sepse filloi në shkurt

Faza tjetër do të përqëndrohet në zgjerimin e një sërë primitivësh monetarë me performancë të lartë, si tregjet e parasë. Me afrimin e nisjes së një arkitekture të parë të industrisë së urës së sigurt për të bërë transferimet e posedimit në ortek më të përballueshme dhe shumë më të shpejtë, BENQI dhe detyra të tjera të zgjedhura po udhëheqin ngarkimin, me shumë më tepër dapps që pritet të lëshohen në Avalanche

"& Ldquo; Financimi i decentralizuar (DeFi) është paraparë të heqë ortekun me mbërritjen e një performance tjetër themelore DeFi. BENQI po regjistrohet me një mjedis në rritje të shpejtë të përdoruesve, pronave dhe aplikacioneve të DeFi në ortek, dhe ne parashikojmë që përdoruesit dhe projektuesit të përdorin BENQI për të zgjeruar energjinë e pronave të tyre. " & rdquo; shtetet JDGagnon, Co “-Themeluesi i BENQI.

Lexo artikullin:  Nigerianët CBDC optimistë do të përmirësojnë pagesat dhe do të ndihmojnë në promovimin e monedhave kriptografike

& ldquo; BENQI po shkon për një minutë vendimtare për përdoruesit e ortekut dhe mjedisin më gjithëpërfshirës të DeFi. Inovacioni i tij përfshin një mungesë të enigmës dhe do ta bëjë ortekun shumë më tërheqës për përdoruesit që vlerësohen nga rrjetet e tjera, "& rdquo; deklaron John Wu, President i Ava Labs, një grup që mbështet përparimin në Avalanche "& ldquo; Ky është një veprim interesant në një përpjekje më gjithëpërfshirëse të lagjes për të sjellë më shumë zotërime dhe likuiditet në platformë." & rdquo;

# # #

Rreth BENQI

E ndërtuar mbi ortek '& rsquo; është një rrjet jashtëzakonisht i shkallëzuar, 'BENQI & rsquo; s është duke kapërcyer financimin e decentralizuar (DeFi) dhe rrjetet institucionale duke filluar me fillimin e BENQI në Zinxhirin e Ortekut Përmes BENQI, përdoruesit e Ortekut do të kenë aftësinë për të interesuar për pronat e tyre, për të marrë kredi përmes huave të kolateralizuara dhe për të bërë qeverisje të QI argumentet si përfitime për ofrimin e likuiditetit në procedurë dhePangolin Për më shumë detaje rreth BENQI, ju lutemi shihni: benqi.fi

 

Rreth Ortekës

Avalanche është një platformë me burim të hapur për lëshimin e aplikacioneve të decentralizuara dhe lëshimet e blockchain të biznesit në një mjedis të ndërveprueshëm, jashtëzakonisht të shkallëzuar. Orteku është platforma e parë e marrëveshjeve të mençura të decentralizuara e ndërtuar për shkallën e financimit në mbarë botën, me një përfundim gati-gati të marrëveshjes. Dizajnerët e Ethereum mund të ndërtojnë me shpejtësi mbi ortekun pasi Soliditeti punon jashtë kutisë.

Webfaqja|Whitepapers|Twitter|Mosmarrëveshje| GitHub| dokumentim| Forum|Ortek- X|telegram|klub|Facebook| LinkedIn|Reddit| YouTube

 

Ky është një njoftim për lajme. Lexuesit duhet të bëjnë kujdesin e tyre të duhur para se të ndërmarrin ndonjë veprim që lidhet me biznesin e promovuar ose ndonjë prej bashkëpunëtorëve ose shërbimeve të tij. Bitcoin com nuk është përgjegjës, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo dëm ose humbje të shkaktuar ose deklaruar të shkaktohet nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo material, artikuj ose shërbime të theksuara në publikimin e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju