Tre agjencitë e kreditit Fitch thonë se rritja e Stablecoin mund të jetë "prishëse" për tregjet e letrave me vlerë

Tre agjencitë e kreditit Fitch thonë se rritja e Stablecoin mund të jetë "prishëse" për tregjet e letrave me vlerë

Të hënën, &#x 2018; Tre të mëdhenjtë &#x 2019; agjencia e kreditit Fitch Ratings lëshoi ​​një rekord për monedhat e qëndrueshme dhe gjithashtu rritjen e këtyre pronave të reja. Rekordi përputhet me një hulumtim nga Fitch që flet për El Salvadorin që merr bitcoin (BTC) si tender të ligjshëm në vend. Rekordi më aktual përshkruan se monedhat e qëndrueshme në fakt janë zgjeruar ndjeshëm dhe gjithashtu rekordi i Fitch &#x 2019; Shkrimtarët theksojnë rritjen e stabilcoin -it të shquar të sigurt (USDT). Hulumtimi gjithashtu diskuton Facebook &#x 2019; Strategjitë e raportuara për të nisur një pronë kriptocoin të quajtur "Diem" &#x 201D;

&#x 201C; Rritja e shpejtë e monedhave të qëndrueshme tregon se këto aksione të letrave me vlerë janë aktualisht mjaft të mëdha, &#x 201D; Fitch mbajti në mendje. &#x 201C; Edhe pse Tether &#x 2019; s rritja vjetore e çmimeve të tregut u ngadalësua në 45% në 2Q21, në fakt është rritur me 230% sepse nga fillimi i vitit 2021 deri më 15 tetor për të arritur në 68.6 miliardë dollarë, &#x 201D; agjencia e renditjes e përfshirë. Kjo rritje dhe gjithashtu &#x 201C; ndarjet e librave &#x 201D; mund të përfundojë duke qenë një &#x 201C; ekip financiar i konsiderueshëm &#x 201D; në tregun e letrës së biznesit amerikan, rekomandon kërkimi nga Fitch Ratings. Gazeta përfshin:

Stablecoins mund të jenë të trazuar për tregjet CP; për shembull, për shkak të rreziqeve. Shqetësimi përkatës i Stablecoin mund të ndikojë në vetë tregun e CP dhe gjithashtu të dërgojë tronditje tek individë të ndryshëm të tregut. Rreziqet mund të përkeqësohen nëse pajisjet dhe shoqëruesit e përdorur nga drejtuesit e stacioncoin për t'u përfshirë në tregjet konvencionale nuk kanë një dokument në trajtimin e qetë të blerjeve gjatë kohëzgjatjeve të tensionit ose paqëndrueshmërisë së tregut.

Raporti i Vlerësimeve të Fitch: &#x 2018; Qasja Rregullatore drejt Stablecoins do të ndikojë në zhvillimin e sektorit &#x 2019;

Në artikullin e shkurtër, termi &#x 201C; trazuar &#x 201D; theksohet me një lidhje që të çon në një artikull të shkurtër shtesë të lëshuar nga Fitch Ratings më 1 korrik 2021. Ai rekord i veçantë thotë se stabilcoins mund të &#x 201C; paraqesin rreziqe krejt të reja të tregut të kredisë të përkohshme. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Bitcoin anulon rënien e çmimit të BTC gjatë gjithë ditës me një shtytje të re mbi 46 mijë dollarë

Shkencëtarët e Fitch deklarojnë në rekordin më të fundit të stabilcoin të publikuar të hënën, se udhëzimet me siguri do të specifikojnë se si krijon fusha e stabcoinit. Aktualisht, shkrimtarët e Fitch deklarojnë strategjitë qeverisëse në BE dhe gjithashtu në SHBA aktualisht &#x 201C; e pasigurt. &#x 201D; Rekordi tregon idenë se njësitë e qeverisë federale mund të jenë në gjendje të mbajnë monedha të qëndrueshme të përcaktuara nën zotimin se ruhen oraret si paraja e gatshme dhe letrat me vlerë të ulët të qeverisë federale. Mbivendosja e tepërt, diçka që financon matematikisht dhe gjithashtu të decentralizuar (defi) stacionet monetare si DAI, mund të zvogëlojë dëmet totale, përfundon rekordi i Fitch.

&#x 201C; Nevoja për drejtuesit e stabcoin për të mbajtur edhe më shumë libra në prona pa rrezik dhe gjithashtu shumë të rrjedhshme mund të zvogëlojë ndarjet në CP, megjithatë të rrisë ndikimin e monedhave të qëndrueshme në tregun e qeverisë federale me afat të shkurtër, &#x 201D; përshkruan rekordi i Fitch Ratings. &#x 201C; Fushatat e tjera, të përbëra nga fillimi i mundshëm i parasë elektronike të bankës qendrore, gjithashtu mund të ndikojnë ndjeshëm në nevojën për monedha të qëndrueshme. &#x 201D;

Çfarë konsideroni rekordi i sapo publikuar i Fitch Ratings që përshkruan rritjen e stacioncoinit mund të ndikojë në tregjet e letrave me vlerë dhe gjithashtu vende të ndryshme të tjera të financimit? Le të njohim atë që ju e konsideroni këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju