Miliarderi Mike Novogratz i pashprehur nga humbja e Galaxy Digital prej 175.8 milionë dollarësh në tremujorin e dytë

Pronari i Galaxy Digital dhe gjithashtu CEO Mike Novogratz ishte i pashpjeguar nga humbja prej 175.8 milionë dollarësh të kompanisë pasi theksoi rëndësinë e nxitjes së pronës elektronike.

Miliarderi Mike Novogratz i pashprehur nga humbja e Galaxy Digital prej 175.8 milionë dollarësh në tremujorin e dytë

Kompania e investimeve në kripto të Mike Novogratz, Galaxy Digital Holdings, në fakt ka publikuar një humbje në tremujorin e dytë prej 175.8 milionë dollarë.

Numri ofron një krahasim të thjeshtë me rekordin e tremujorit të parë të kompanisë që rezervoi 860 milion dollarë në të ardhura të mëdha në internet më parë këtë vit.

Galaxy Digital publikoi rezultatet e saj ekonomike që nga 30 qershor të hënën, me kompaninë që lidh humbjen e 175.8 milionë dollarëve të tremujorit të dytë në normën e pronës pasi historitë e nxitura nga FUD mbajtën rënien e kriptove në maj.

“Gjatë tremujorit, rezultatet tona u prekën me 34% ulje e kostove totale të pronës elektronike dhe gjithashtu një rënie prej 41% në normën e Bitcoin, rreth përfundimit të tremujorit fillestar, "lexohej në rekord.

Në një telekonferencë në lidhje me rezultatet e tremujorit të dytë, CEO dhe pronari Novogratz nuk u panë nga humbja pasi ai përmendi metrika të shumta thelbësore që ai ka pasion në lidhje me sasinë e tregtimit të palëve të tjera, bashkëpunimet kryesore në Goldman Sachs, investimet kritike financiare dhe gjithashtu blerjet e punëtorëve.

CEO theksoi se kompania qëndron "shpërblyese në mënyrë dramatike" në pesëdhjetë përqind fillestare të vitit 2021 pasi të ardhurat e gjera nga interneti përfunduan 684 milion dollarë.

Novogratz mbajti në mend se paqëndrueshmëria e tregut dhe gjithashtu ulja e normës së pronës në të vërtetë janë "balancuar nga erërat e forta të nxitjes në të gjithë mjedisin", pasi ai tregoi se sasitë tregtare të palëve të Galaxy të fituara 90% në TM2 dhe gjithashtu 560% nga viti në vit ( YoY). Pasuritë nën administrim të Galaxy Digital (AUM) fituan 12% nga TM1 për të tejkaluar 1.42 miliardë dollarë që nga 30 Qershor:

"Vitalshtë me rëndësi jetike të kihet parasysh se kur hedhim një vështrim në biznes, harku i qëndrueshëm i nxitjes së pronave elektronike në çështjet kripto edhe më shumë sesa biznesi që ne po ndërtojmë."

"Ne e shikojmë luftën nxitëse si një luftë të ashpër, më ngjitëse dhe gjithashtu shumë më monetare me ndikim në kohë sesa zhvendosjet e përkohshme të normave," përfshiu ai.

Lexo artikullin:  Banka Qendrore Nigeriane ndalon shitjet Forex në Zyrat e Ndryshimit - Operatorët e Akuzuar për Ushqimin e Tregut të Zi

Rekordi i TM2 theksoi gjithashtu se burimet bruto të huasë për automjetet e palëve të tjera u zgjeruan më shumë se 130% duke marrë parasysh që TM1 të arrijë në afërsisht 1.56 miliardë dollarë.

Të lidhura: Galaxy Digital mbështet 50 milionë dollarë financim për veshjen e kriptove, Figment

Numri i kokës së Galaxy pa një fitim të konsiderueshëm prej 45% në Q2 për të arritur në rreth 220 punëtorë ndërkombëtarisht. Kompania gjithashtu mbajti në mendje "menaxhimin thelbësor të punësuar" të Tim Grant, CEO i mëparshëm i Swiss Exchange SIX Group që sigurisht do të funksionojë si Shef i Evropës, së bashku me Zyrtarin e mëparshëm të BlackRock, Jennifer Lee, i cili me siguri do të përfundojë të jetë Zyrtari Kryesor i Njerëzve

Biznesi gjithashtu raportoi një shpenzim prej 52 dollarësh financime të shumta kritike në 14 firma të ndryshme të lidhura me NFT me investime të drejtpërdrejta financiare dhe gjithashtu me teknikat e Fondit Interaktiv të Galaxy. Novogratz përmendi se ishte "shumica e të kënaqurve" në lidhje me investimet financiare në sistemin kolektiv të Major League Baseball Candy Digital, programuesi i lojërave video NFT Mythical Games dhe gjithashtu sistemi NFTArt Blocks

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju