Binance i paaftë për mbikëqyrje efektive, thotë rregullatori britanik

Shkëmbimi më i madh i globit ka luajtur në të vërtetë hopscotch, duke u zhvendosur nga territore të ndryshme pa seli.

Binance i paaftë për mbikëqyrje efektive, thotë rregullatori britanik

Autoriteti i Sjelljes Financiare të Mbretërisë së Bashkuar (FCA) nisi një njoftim menaxherial të mërkurën, duke përmendur se shkëmbimi i popullarizuar i kriptove Binance është i paaftë për t'u monitoruar me sukses, si dhe zbulon klientët ndaj kërcënimit monetar.

Njoftimi i FCA - fillimisht i datuar më 25 qershor - mbeti në lidhje me "lehtësinë e Binance si dhe artikujt monetarë të rrezikshëm" që paraqesin një kërcënim thelbësor për financuesit. Aty lexohej:

"Bazuar në ndërveprimin e kompanisë deri më sot, FCA mendon se kompania nuk është e kualifikuar për t'u monitoruar me sukses."

Në njoftimin që iu referua Binance Markets Limited, FCA kishte nevojë për organizatën kripto që të ndalonte detyrat që ishin licencuar në Prill 2018 si rekomandimi, ruajtja si dhe trajtimi i investimeve financiare kripto.

Për më tepër, qeni roje monetar në fakt i ka kërkuar Binance që të paraqesë zgjedhjen e FCA që shqyrton, "Binance Markets Limited nuk lejohet të marrë përsipër asnjë lloj detyre të kontrolluar në Mbretërinë e Bashkuar."

Kjo tregon paraqitjen e mesazhit në mënyrë të qartë në të gjithë faqen e Binance, si dhe çdo lloj rrjeti tjetër të ndryshëm ndërveprimi, si dhe rrjete sociale. Shkëmbimi u pyet gjithashtu për të hequr promovimet në kohë reale, si dhe promovimet, si dhe "të jepte verifikimin e krijuar të veprimeve që ka kërkuar në të vërtetë për të përmbushur nevojat".

FCA përmendi 3 faktorë kryesorë për zbatimin e kufizimeve në Binance, që përfshijnë dështimin për të kryer detyra të kontrolluara, mos kënaqjen e Kushtet e Pragut të Mbikëqyrjes Efektive, si dhe mos mbrojtjen e një niveli të përshtatshëm sigurie për klientët.

Sipas njoftimit, Binance në fakt ka ndaluar së punuari për të ndarë një draft të fundit të strategjisë së tij të organizimit, si dhe metodën që tregon hapa të njohura kundrejt pastrimit të parave të gatshme, si dhe frikës nga financimi. Në këtë drejtim, Binance informoi CryptoPumpLajme:

"Ne jemi të përkushtuar të merremi me autoritetet rregullatore si dhe politikëbërësit për të krijuar plane që mbrojnë klientët, motivojnë teknologjinë, si dhe zhvendosin sektorin tonë në vazhdim."

I ngjashëm: Qeni roje monetare në Mbretërinë e Bashkuar urdhëron Binance të ndalojë 'detyrën e kontrolluar' në vend

Lexo artikullin:  Sllovenia nis konsultimet publike mbi ligjin e taksimit të kriptove

Binance në fakt ka shkuar drejt fundit të qeverisjes së ngrohtësisë në të gjithë botën, si dhe në fakt ka përforcuar iniciativat për t'iu përmbajtur. Në këtë nismë, shkëmbimi i kriptove në fakt ka zbatuar alternativa të reduktuara të përdorimit, si dhe nevoja rigoroze të njohjes së klientit tuaj për të gjithë klientët e Binance.

Shkëmbimi në fakt ka hedhur poshtë të gjitha pretendimet për rregullimin e tregut megjithatë ende merret me rezistencën nga territore të ndryshme që përbëhen nga Gjermania, Malajzia si dhe Koreja e Jugut.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju