Binance lë tregtimin e aksioneve të aksioneve ndërsa Hong Kong shton presionin rregullator në rritje

Binance lë tregtimin e aksioneve të aksioneve ndërsa Hong Kong shton presionin rregullator në rritje

Binance, globi '& rsquo; Shkëmbimi kryesor i zotërimit elektronik nga sasia e përditshme, është duke ndaluar ndihmën për simbolet e furnizimit. Sistemi i tregtimit të monedhave përshkroi se hapi i përket vlerësimit të tij të vazhdueshëm të artikujve, megjithatë ai përveç kësaj vjen në mes të një stresi rritës të shkëmbimit nga autoritetet rregullatore në të gjithë botën. Të Premten, biznesi i kripto pretendoi:

Sot, ne po zbulojmë se sigurisht që do të jemi duke hequr ndihmë për simbolet e furnizimit nëBinance com për të zhvendosur theksin e biznesit tonë në oferta të ndryshme të artikujve të tjerë.

Shkëmbimi shpjegoi se pezullimi është “& ldquo; i besueshëm menjëherë, "& rdquo; me simbole furnizimi aktualisht të paarritshme për blerje nëBinance com. Sistemi me siguri nuk do të mbajë asnjë lloj simboli furnizimi pas 14 Tetorit 2021, megjithatë financuesit me siguri do të kenë aftësinë t'i mbajnë dhe gjithashtu t'i ofrojnë ato gjatë 90 ditëve në vijim.

Deklarata informacion më të mirë se “& ldquo; të gjitha cilësimet e shenjës së furnizimit nëBinance com me siguri do të mbyllen në 2021-10-15 13:30 (UTC). " & rdquo; Binance pretendoi që tarifat e mbylljes me siguri do të bazohen në normat reale të kryera pasi tregu të hapet për tregtim në tetor 15. Ai këshilloi që këto mund të ishin të ndryshme nga çmimet e regjistruara një ditë më parë. Një agjent i Binance u vlerësua me çmim nga Wall Street Journal duke specifikuar:

Ne mendojmë se ndryshimi i theksit të biznesit tonë në oferta të ndryshme të artikujve të tjerë sigurisht që do t'u ofrojë klientëve tanë shumë më mirë për një periudhë afatgjatë.

Banorët e Zonës Ekonomike Evropiane (EEA) dhe gjithashtu Zvicra me siguri do të kenë një zgjedhje për të zhvendosur simbolet e tyre të furnizimit në një faqe krejt të re që do të lëshohet nga CENTIMETERS-Equity AG në fillim të Tetorit Ndryshimi me siguri do t'i nënshtrohet një klienti shtesë Trajtimet (KYC), përfshirë Binance, duke mbajtur parasysh që të gjithë simbolet e furnizimit të ofruara nëBinance com janë artikuj të lëshuar dhe të ofruar gjithashtu nga CENTIMETERS-Equity me bazë në Gjermani

Komisioni i Letrave me Vlerë të Hong Kong Paralajmëron Kundër Blerjeve të Tokeneve në Binance

Binance '& rsquo; Zgjedhja shoqëron një larmi në rritje të autoriteteve rregullatore duke zbuluar çështje mbi shkëmbimin që ofron furnizime të tokenizuara për të përmendur disa shërbime dhe produkte pa leje. Listimi përbëhet nga organe rregullatore në Itali, Lituani, Mbretërinë e Bashkuar, Japoni dhe gjithashtu Gjermani ku Autoriteti Federal i Mbikëqyrjes Financiare, Bafin, pretendoi më parë këtë vit se simbolet e lidhura me furnizimet e firmave si Tesla qëndrojnë për siguri, nëse ato mund të zhvendosen dhe gjithashtu tregtohej në një shkëmbim kriptomonedhash.

Lexo artikullin:  Circle K vendos ATM Bitcoin në dyqanet në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe Kanada - Mbi 700 Makineri të Instaluara Tashmë

Binance lë tregtimin e aksioneve të aksioneve ndërsa Hong Kong shton presionin rregullator në rritje

Hong Kong '& rsquo; Letrat me vlerë dhe gjithashtu (*) (SFC) përfunduan si kompania më e fundit për të lëshuar një kujdes ndaj Komisionit të Ardhmërisë Binance, autoriteti rregullator pretendoi se & quot; & rsquo; s & ldquo; i vetëdijshëm se (*) në ​​të vërtetë ka ofruar zgjidhje tregtare në simbolet e furnizimit në një larmi territoresh dhe gjithashtu është i shqetësuar se këto zgjidhje mund t'u sigurohen shtesë financuesve të Premten. " & rdquo; Binance SFC theksoi se “& ldquo; asnjë entitet në ekipin e Hong Kongut nuk është akredituar ose regjistruar për të kryer '& lsquo; detyrë e menaxhuar & rsquo; në Kompensimin & rdquo; (*) specifikuar se simbolet e furnizimit ka shumë të ngjarë të jenë "& ldquo; siguri & rdquo; nën Binance dhe gjithashtu Hong Kong i

Zona unike e menaxhimit. Letra me vlerë nëse kjo & rsquo; S situata, ata duhet t'i nënshtrohen kompetencave rregullatore të SFC. Autoriteti rregullator i Urdhëresës së Ardhmërisë këshilloi që reklamimi dhe tregtimi dhe gjithashtu qarkullimi i simboleve të tilla, "& ldquo; qoftë në kinezisht ose duke synuar dhe financues, "& rdquo; përbëjnë një & ldquo; detyra e menaxhuar & rdquo; dhe gjithashtu thirrje për një leje.

Përdorimi i simboleve të furnizimit në qytet pa regjistrim mund të hasë në pagesa penale, theksuar kompensimin e sigurisë, duke bërë që financuesit e ardhshëm të jenë "& ldquo; tepër i ndërgjegjshëm "& rdquo; me blerje të shenjave të furnizimit në sisteme të pakontrolluara.Hong Kong '& rsquo; Pikëpamja juaj në lidhje me stresin aktual rregullator në shkëmbimin e kripto Hong Kong? Çdokush, në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

Çfarë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju