Binance Smart Chain (BSC) merr 1 miliard dollarë për të sjellë 1 miliard përdoruesit e ardhshëm të kriptove

Financuar ( *1 *)

Binance, globi &#x 2019; bashkësia kryesore ekologjike e blockchain dhe gjithashtu sistemi i kriptomonedhës, në fakt ka lëshuar një Fond Rritje prej 1 miliard dollarësh për Zinxhir i zgjuar Binance, për të rritur nxitjen e pronave elektronike dhe gjithashtu teknologjinë moderne të blockchain.

Në periudhën e dy muajve të ardhshëm me siguri do të krijohen programe të shumtë nën ombrellën e tij për të pajisur zhvillimin e kriptovalutave në të gjithë botën. Projektuar për të ushqyer punë në ngjitje blockchain-crypto, fondi sigurisht që do të drejtojë gjithashtu programe novatore të avancimit teknik.

&#x 201C; BSC &#x 2019; Zhvillimi ka tërhequr në të vërtetë 100M+ përdorues DeFi me një financim të parë prej $ 100 milion. &#x 201D; deklaroi Changpeng Zhao (CZ), CEO nëBinance &#x 201C; Me pagesën e re prej 1 miliardë dollarësh, mund të ndërhyjë në paratë konvencionale dhe gjithashtu të rrisë nxitjen masive në mbarë botën të pronave elektronike që do të jetë bashkësia e parë ekologjike blockchain e parë. me një miliard përdorues, &#x 201D; ai përfshiu.

Fondi prej 1 miliard dollarësh me siguri do të ndahet në 4 klasifikime më të gjera:-

  • Zhvillimi i Talenteve &#x 2013; Inovacioni

Një fond i përgjithshëm prej $ 100 milion është planifikuar për Zhvillimin e Talenteve që përfshin mentorimin e zonave të stilistëve, ndriçimin e kapitalistëve të rinj kripto, dhënien e bursave skolastike për organizatat, drejtimin e kampeve dhe gjithashtu mbështetjen e R&D rreth Kriptografisë, procedurës së konsensusit me efikasitet të lartë, Zinxhir kryq/Shumë zinxhirë infra, RegTech & Deep Analytics dhe gjithashtu shtesë.

  • Programi i Nxitjes së Likuiditetit &#x 2013; Tregtimi

Fushata Nxitëse e Likuiditetit sigurisht që do të drejtojë nën-programe për të nxitur përfshirjen nga tregjet monetare konvencionale, përveç kriptove. Sigurisht që do të sigurojë përshtatshmëri dhe gjithashtu ndihmë për investitorët specialistë dhe gjithashtu organizatat për të furnizuar edhe më shumë likuiditet në procedurat DeFi. Për rrethanat, edhe më shumë pagesa në pishinat e likuiditetit në Krijuesit e Tregut të Automatizuar, huazimin dhe gjithashtu financimin në tregjet e parasë, kthimin e bujqësisë në kasaforta, fitime më të mëdha të arbitrazhit dhe madje edhe më shumë. Kjo sigurisht që do të synohet në krijimin e lidhjeve të çertifikuara midis kapitalistëve dhe gjithashtu përparimin e tregjeve elektronike të posedimit. Një fond i përgjithshëm prej 100 milion dollarë është planifikuar në kuadër të fushatave të nxitjes së likuiditetit.

  • Programi i Ndërtuesit &#x 2013; Fillimet teknologjike

Programi i Ndërtuesit me siguri do të rritet me një shtesë prej 300 milion dollarë. Prej të cilave, 100 milion dollarë sigurisht që do të përdoren për të kryer hakathone lokale dhe gjithashtu në mbarë botën, programe të përbashkëta të shpërblimit të insekteve, takime të stilistëve dhe gjithashtu sigurisht që do të mbështesin programet ekzistuese të avancimit. 200 milion dollarët e mbetur sigurisht që do të përdoren për të ushqyer 100 struktura dApps/infra të përparuara, përveç BSC që sigurisht do të marrë mentorim nga kapitalistët kryesorë të sipërmarrjes dhe gjithashtu ndihmë infrastrukturore nga zona kryesore e BSC.

  • Programi i Investimeve/Inkubacionit për avancimin industrial
Lexo artikullin:  Shkalla e Bitcoin gati për t'u rikthyer? Pantallona të shkurtra BTC në përplasjen e Bitfinex me 25% pas rritjeve të dokumenteve

Për të rritur nxitjen e zakonshme dhe për të sjellë shqetësime në objektet monetare, sigurisht që do të caktohet një shumë totale prej 500 milionë dollarësh. Ky fond sigurisht që do të përdoret për të zgjeruar kompjuterin e decentralizuar, video lojërat, metaverse, faktin dixhital, sistemin e ekspertëve dhe gjithashtu zgjidhjet monetare të bazuara në blockchain. Me partneritete nga kompanitë kryesore në industri, fondi i përbashkët sigurisht që do të synojë shkallëzimin e teknologjisë moderne të blockchain për raste të përdorimit të jetës reale dhe gjithashtu do të lidhë me siguri boshllëkun midis kripto-blockchain dhe gjithashtu fushave të tanishme teknike-financiare.

&#x 201C;Komuniteti ekologjik i lulëzuar i fillimit të blockchain na ka nxitur në të vërtetë të shpenzojmë kohën, iniciativat dhe burimet tona në ndihmën për ndërtimin e biznesit nga 0 në 1 Me fushatën prej 1 miliard dollarësh, theksi ynë me siguri do të zgjerohet në strukturën ndër-zinxhir dhe gjithashtu në shumë zinxhirë objektet e përfshira me lloje të ndryshme të blockchains. Ne &#x 2019; duke u përgatitur për të rritur nxitjen e kriptove dhe gjithashtu blockchain për të rritur zhvillimin e tij ndërkombëtarisht. &#x 201D; deklaruar Gwendolyn Regina, Drejtor i Investimeve, Fondi i Përshpejtimit të BSC

Me koncentrim të koncentruar në zona të pasura me blockchain siç janë Rusia, India, Azia Juglindore, Evropa, Shtetet e Bashkuara dhe gjithashtu Amerika e Jugut; the Zona e BSC me siguri do të udhëheqë zhvillimin e BSC në rajon. Fusha kryesore e BSC sigurisht që do të funksionojë me kujdes me biznesin kryesor fintech, ekspertët e kriptove, shkencëtarët e blockchain dhe gjithashtu individë të rëndësishëm në të gjithë botën për të përhapur vizionin themelor të shtimit monetar dhe gjithashtu sovranitetit.

 0;

Rreth Binance

Binance është globi &#x 2019; Ofruesi kryesor i shërbimit të blockchain dhe pajisjeve të kriptomonedhës me një koleksion artikujsh monetarë që përbëhet nga shkëmbimi më i madh elektronik i posedimit sipas sasisë. I besuar nga miliona njerëz në mbarë botën, sistemi Binance është i angazhuar për të rritur lirinë e parave të gatshme për përdoruesit, dhe gjithashtu përfshin një profil të pakrahasueshëm të artikujve kripto dhe gjithashtu oferta, të përbërë nga: tregti dhe para, arsim dhe mësim, informacion dhe studim, social investim i madh, financiar dhe gjithashtu inkubacioni, decentralizimi dhe gjithashtu opsionet e objekteve, dhe gjithashtu shtesë. Për më shumë detaje, shfletoni: https://www.binance.com

Rreth Zinxhirit të zgjuar Binance

Lexo artikullin:  Puna e re synon të sjellë minatorë kripto ndërkombëtarë në Rusi

Binance Smart Chain (BSC) është një blockchain sovran i zgjuar i marrëveshjeve që furnizon programueshmërinë e përshtatshme të Ethereum Virtual Machine (EVM). Projektuar për tarifat e marrëveshjeve rrufe dhe gjithashtu ulur kostot e marrëveshjes duke përfshirë aftësinë e Kontratave të Zgjuara për dApps &#x 2013; BSC kryeson në efikasitetin e objekteve si blockchain më i madh DeFi me 100M+ përdorues. Për më shumë detaje mbi Binance Smart Chain, ju lutemi shfletoni përmes: https://www.binance.org

Ky është një postim i financuar në blog. Mësoni saktësisht se si të arrini në tregun tonë të synuar më poshtë. Lexoni, ju lutemi vini re shënimin e mëposhtëm.

Dëgjoni Podcast -in më të ri të Bitcoin com:

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju