Binance për të kufizuar tregtimin e derivateve për përdoruesit e Hong Kongut

Binance ende nuk ka zbuluar një datë kryesore për zbatimin e kufizimeve në artikujt e derivateve për përdoruesit e Hong Kongut.

Binance për të kufizuar tregtimin e derivateve për përdoruesit e Hong Kongut

Duke rritur përpjekjet për të zvogëluar rreziqet e brendshme të tregtimit të kriptomonedhës, shkëmbimi i rëndësishëm i kriptove Binance ka zbuluar në fakt se do të kufizonte qasjen në artikujt e derivateve për përdoruesit e Hong Kongut. Deklarata kryesore kontrollon:

"Përdoruesit nga Hong Kongu do të kenë një periudhë hiri prej 90 ditësh për të mbyllur pozicionet e tyre të hapura. Gjatë periudhës së hirit, asnjë pozicion i ri nuk mund të hapet. "

Sidoqoftë, metodat proaktive të Binance për të kufizuar përdoruesit e Hong Kongut nuk u mbështetën nga një datë kur kufizimet do të zbatohen. Për të ofruar qartësi pas kufizimeve më aktuale të Binance, CEO Changpeng Zhao tha se zhvendosja synohet të jetë një "masë proaktive" për zhvillimin e "praktikave më të mira të përputhshmërisë së kriptove në të gjithë botën".

Zhao gjithashtu përmblodhi përparimet e lidhura me Hong Kongun, duke përmendur:

"Përdoruesit e rinj të Binance nga Hong Kongu nuk mund të hapin më llogari të së ardhmes dhe ne do të heqim aksesin për përdoruesit ekzistues."

Ndërsa kufizimi proaktiv i Binance ndaj përdoruesve të Hong Kongut mund të tentojë të sigurojë përdorues të rinj, përparimi duket se është më shumë në përputhje me goditjen e shtuar të Kinës ndaj kompanisë kripto, pa asnjë përjashtim në shkëmbimet, minierat ose ofertat simbolike.

Të lidhura: Binance për të mbyllur derivatet e kriptove që shesin Evropën

Binance vazhdon të merret me vështirësi rregullatore në të gjithë kombet e shumta për sigurimin e një platforme për tregti të paligjshme. Në një përpjekje për të mbajtur dyert e hapura për kompaninë, Binance supozohet se është në një mision për të ndaluar ofrimin e shërbimeve me rrezik të lartë. Për momentin, shkëmbimi i kriptove zbuloi pezullimin e derivateve që shesin Evropën, duke filluar me Gjermaninë, Italinë dhe Holandën

Si KriptoPumpLajmet e raportuara, zhvendosja nënkuptuan veprimet proaktive të Binance drejt balancimit të politikave kripto. Sidoqoftë, Komisioni i Letrave me Vlerë në Malajzi i kërkoi Binance të mbyllte plotësisht operacionet brenda zonës së saj. Binance supozohet se po kandidonte brenda juridiksionit të Malajzisë, pavarësisht nga leja nga qeveria federale.

Lexo artikullin:  Paypal përfundon shpërndarjen e ofrimit të kriptove në MB: Zgjerimi i parë ndërkombëtar jashtë SHBA

Duke i shtuar përzierjes, qeni roje monetare i Gjermanisë, Autoriteti Federal i Mbikëqyrjes Financiare, aka BaFin, në të njëjtën mënyrë ka paralajmëruar Binance që të merret me gjoba të rënda në mjediset e ofrimit të aksioneve në Gjermani në llojin e "shenjave të aksioneve" pa siguruar prospektet thelbësore Me

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju