Binance Shtetet e Bashkuara 'shikojnë në rrugën e IPO', thotë CZ

Binance është vendosur të merret me politika të rënda në të ardhmen me gjendjen shpirtërore të kalimit nga fillimi i teknologjisë në një shërbim monetar, deklaroi Changpeng Zhao.

Binance SHBA 'duke parë rrugën IPO', thotë CZ

Binance United States, një shkëmbim kriptovalutash me bazë në Shtetet e Bashkuara që drejton në mënyrë të pavarur nga Binance, po kërkon të dalë në publik pavarësisht nga shtypja e vazhdueshme rregullative e Binance.

Changpeng Zhao, krijues dhe CEO i shkëmbimit ndërkombëtar Binance, diskutoi shqetësimet e tij të vazhdueshme rregullatore dhe strategjitë e ardhshme në krye REDeFiNE Nesër 2021 të Premten në krye-bllokun virtual

Drejtori i Përgjithshëm zbuloi vetëbesimin se Binance është vendosur të merret me politika të rënda në të ardhmen, duke mbajtur parasysh se biznesi "është në mendjen e kalimit nga fillimi i teknologjisë në një shërbim financiar". Zhao përsëriti se Binance në të vërtetë kishte rritur me forcë përpjekjet e saj të pajtueshmërisë, të përbërë nga puna me rregullatorët e mëparshëm.

Drejtori Ekzekutiv rrëfeu përpjekjet e biznesit për të respektuar rregullatorët në të vërtetë nuk kanë qenë "padia e fortë" e kompanisë, duke shpjeguar kërkesën e menjëhershme për të lokalizuar ndërveprimet e pajtueshmërisë.

Por, pavarësisht se ka parë një sukses të dobët në bashkëveprimin me rregullatorët ndërkombëtarë deri më tani, Binance nuk parandalon një mundësi që Binance SH.B.A. të dalë publikisht një ditë pasi shkëmbimi po kërkon metoda për të zgjedhur një publik të vazhdueshëm (IPO), deklaroi CZ , duke specifikuar:

“Binance SHBA po shikon rrugën IPO. Shumica e rregullatorëve janë të njohur me një model të caktuar, ose zyrat qendrore, që kanë strukturën e korporatës. Por ne po krijojmë ato struktura për ta bërë më të lehtë një IPO. ”

Related: Binance në mes të rrugës: A po e vërejnë rregullatorët kripton?

Nisur në 2019, Binance United States drejton një entitet tjetër nga Binance, duke licensuar inovacionin dhe duke marrë ndihmë për markën nga shkëmbimi ndërkombëtar. Brian Brooks, kontrolluesi i mëparshëm i Zyrës së Kontrollorit të Valutës në Shtetet e Bashkuara, përfundoi duke qenë CEO i Binance United States më parë këtë vit për të ndihmuar shkëmbimin e shkëmbimit Coinbase dhe për tu zgjeruar në të gjithë Shtetet e Bashkuara.

Lexo artikullin:  Bithumb përfundon marrëveshjet e markave tregtare me 2 shkëmbime me bazë të huaj

Binance aktualisht i është nënshtruar një analize të shtuar nga rregullatorët ndërkombëtarë kohët e fundit, e përbërë nga Shtetet e Bashkuara Siç është raportuar më parë, të dy Departamenti i Drejtësisë i Shteteve dhe Shërbimi i të Ardhurave të Brendshme në të vërtetë kanë ekzaminuar Binance për aktivitetin e shpallur të paligjshëm tregtar duke përfshirë përdoruesit në Shtetet e Bashkuara Në Mars, Binance gjoja përfundoi të ishte tema e një ekzaminimi nga Komisioni i Tregtimit të Ardhmërisë së Mallrave në SH.B.A. lidhur me tregtinë e supozuar nga klientët e SH.B.A.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju