Eksperti i Bitcoin diskuton 'mundësinë' në tregun aktual

Me një veprim të përgatitur të kostos dhe një lëvizje të përshpejtuar për shumicën e monedhave në pjesën e prapme të tubimit të Bitcoin, nivelet më të fundit të besimit dhe zakoneve u panë në të gjithë tregun. Ndërsa të gjitha tubimet vijnë si një psherëtimë lehtësimi, ky tubim Bitcoin në veçanti ishte me rëndësi pas lajmeve dhe besimeve të shumta të pafavorshme që ishin rrethuar BTC për numrin e mëparshëm të muajve. Fitimet javore të Benjamin Cowen prej praktikisht 30% shqetësimi i madh ende mbetet, a po largohet Bitcoin nga kutia e rërës? Eksperti i BTC, Sandbox në një video aktuale siguroi optimizëm në lidhje me daljen e Tij të pritshme nga

Bitcoin May deklaroi: Aktualisht ka mbetur në një kuti rëre sepse rënia e kostos Bitcoin 19 bie me 40-50% pasi të hynte në zonën nën 40K $. Zona mes $ 30K deri $ 40K ku

Ndërsa në të vërtetë ka ngecur sepse pika e tij është sandbox. Sandbox-i i qershorit në përgjithësi përbëhej nga një numër i madh i lëvizjeve të kostos së slotit, të cilat edhe më shumë shkaktuan shqetësim në nivelet më të ulëta dhe FOMO në majat.

Tani në fakt ka pasur përpjekje nga monedha e mbretit për të dalë nga kutia e rërës, kjo llogaritet sepse pasi u luhat në zonën e poshtme të sandbox sepse Bitcoin 15, kjo është përpjekja e parë e monedhës mbretërore për të shpërthyer. Bitcoin atje të jetë 2 mundësi, një, që Sipas bie pak dhe kombinohet më shumë para se të rritet, e dyta që Cowen më në fund shkëputet nga sandbox.

Kjo për Bitcoin, të dy rastet ishin një fitore fituese pasi që nëse ndodh e mëparshmja, atëherë më shumë BTC mund të blihet me një kosto të ulët dhe nëse kjo e fundit ndodh, një tjetër kosto e lartë mund të jetë e mundur për një sezon alt. Këto u theksuan, është e rëndësishme që MVRV 30-ditore e qershorit, e cila është përdorur për të njohur fitimet ose humbjet e mbajtësve afatshkurtër, ekzistonte disa indikacione stresuese. Megjithatë nivelet janë më të mëdha se ai i parë në mars, pas së cilës ne pamë një rikthim të thellë të kostos.

Lexo artikullin:  Propozohen më shumë rregullore për "Rregjistrimin" e sektorit të minierave në Kazakistan

, në avantazh, këto janë nivelet më të mëdha sepse 'zakonisht kjo tregon se mbajtësit afatshkurtër janë të stimuluar të heqin disa fitime nga tryeza nëse diçka i tremb ata.'

Kështu 15 pas së cilës kostoja u rrit (pasi përjetoi një rënie të vogël). Bitcoin Një raport që thekson të njëjtën gjë shpjegoi se Ose, duke i hedhur një sy metrikave, mund të konkludohet me siguri se ndërsa Cowen po largohet nga sandbox, kostoja e tij mund të kombinohet në mes të niveleve të sandboxit të ulët dhe të sipërm për një periudhë afatshkurtër.

metoda, si (*) e deklaruar, duhet të jetë një rrethanë e favorshme për financuesit dhe tregtarët. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju