Bitcoin dhe Ethereum: Si ta 'luani të sigurt?'

Pretendimet se Bitcoin në të vërtetë ka kaluar zyrtarisht në një bezdi kanë qenë në të vërtetë të rregullta. Ky është një këndvështrim i përbashkët nga të shumtët në Crypto-Twitter, me besimet shoqërore që bien shumë poshtë. Tani, megjithëse "vdekja" e tregut të Bitcoin është deklaruar shumë herë, 425 herë për të qenë specifike, a është me të vërtetë kështu?

Në një podcast aktual, Shane Molidor, CEO i platformës kripto-tregtare AscendEX, sugjeroi mbi temën. Oficeri beson se tregu nuk është në zonën e ariut. Në vend të kësaj, ajo në të vërtetë thjesht është qetësuar.

Për më tepër, ai gjithashtu deklaroi se thirrja e tij për një "kripto-dimër" do të ishte një mbi-dramatizim. Ndërsa Bitcoin ka mbetur në të vërtetë në një fazë të zgjatur korrigjimesh duke marrë parasysh majin, ajo në të vërtetë ka varur në varietetin e kostos 29,000 - 32,000 $. Kjo është ende 10% në këmbë nga vendi ku filloi garimi për demat vonë në 2015.

Sa i qetë është tregu sot?

Bitcoin u vlerësua me 9,536 dollarë saktësisht një vit më 24 korrik 2020. Në kohën e kompozimit, megjithatë, BTC tregtonte me 32,547 dollarë. Kjo është një rritje prej 300% e kostos në thjesht një vit. Ky lexim sa më shpejt që të nxjerrë në pah aftësinë e Bitcoin për të qenë një investim financiar dhe një dyqan me vlera të gjata.

Sidoqoftë, nuk ka asnjë kundërshtim që prona dixhitale kryesore ka parë ditë shumë më të mira, veçanërisht pasi erdhi me 50% nga ATH e saj. Kjo rënie ndikoi në shumicën e altcoins në treg, me disa që humbën praktikisht të gjitha vlerësimet e tyre.

Sidoqoftë, lidhja e kostos me Bitcoin shtoi jo vetëm altcoins më të fundit, megjithatë ato më të vjetrat ranë më shpejt sesa ishin rritur në të vërtetë. Për shembull, altcoins si Filecoin dhe Harmony humbën 70% dhe 80% të vlerësimeve të tyre, përkatësisht, vetëm në 3 muajt e fundit. Sipas Molidor,

Kjo në asnjë mënyrë nuk e eliminon aftësinë e tyre si një investim financiar dhe një mjet tregtar. Ndërsa shumica e altcoins u zhytën gjatë dy muajve të mëparshëm, disa ende bënë fitime mbresëlënëse. Ndërsa altcoins të shumta pushojnë së funksionuari dhe bien gradualisht, një numër i tyre qëndrojnë në investime financiare me rendiment të lartë.

Lexo artikullin:  Prokurorët turq hetojnë mashtrimin e pretenduar të minierave të Dogecoin prej 119 milionë dollarësh

Molidor vazhdoi të deklarojë se argumentet DeFi, NFT janë ato që bëjnë një nga më të shëndoshat dhe janë më të popullarizuara në mesin e financuesve spekulativë. Cryptocurrency i lojrave video Axie Infinity, për shembull, po bën që kokat të kthehen pasi të rriten me 130% në 3 javë, me fitimet e saj në 2021 që arrijnë në 5000%.

A duhet të jeni duke luajtur i sigurt?

Në vend që ta luajnë atë të sigurt dhe të investojnë vetëm në BTC dhe ETH, financuesit duhet të hedhin një vështrim në portofolet e larmishëm. Kjo pasi altcoins mund të marrin në çdo kohë bazuar në procedurat dhe rrjetet e tyre, ai përfshiu.

Nga tabela e lidhur, mund të shihet se ndërsa BTC erdhi me mbi 32% në 3 muaj, altcoins të shumtë e tejkaluan atë në mënyrë të konsiderueshme. Përveç shenjës amtare të Axie Infinity, MATIC i Polygon gjithashtu mbajti në mendje një ecje me tre shifra prej mbi 150%. Më në fund, Ethereum Classic gjithashtu u rrit me praktikisht 50%.

Me argumentet DeFi dhe blockchains tërheqës që bëhen fitues të dukshëm, ne thjesht mund të kemi një kripto-verë gjatë gjithë vitit.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju