Demat e Bitcoin menaxhojnë skadimin e zgjedhjeve të së Premtes prej 1.7 B $ nga muaji në muaj

Rritja e Bitcoin mbi 40,000 dollarë rriti përfitimin e demave në skadimin e zgjedhjeve të këtij muaji prej 1.7 miliardë dollarësh.

Demat Bitcoin kontrollojnë skadimin e opsioneve mujore prej 1.7 miliardë dollarësh të së Premtes

Të Premten, 30 Korrik, një total prej 42,850 marrëveshjesh alternative Bitcoin (BTC) (1.7 miliardë dollarë) do të përfundojnë. Kjo mund të jetë hera e parë sepse skadimi javor i 21 majit që demat do të kenë aftësinë për të fituar para nga zgjedhjet e thirrjes (blej) prej $ 40,000.

Rritja më e re e kostos mund të jetë shkaktuar nga raporti që Amazon do të pranonte pagesa kripto, megjithatë pasi tregtia elektronike e madhe i hodhi poshtë këto raporte, BTC në fakt është mbajtur në mënyrë të arsyeshme të qëndrueshme.

Sipas tregjeve të zgjedhjeve, pavarësisht faktorit që qëndron prapa fuqisë aktuale të tregut, disa shpërblime mbeten në vend që demat të mbajnë nivelin 40,000 dollarë.

Ndërsa analiza paraprake preferon zgjedhjet e thirrjeve neutrale-bullish me 21% sipas raportit thirrje-vënë, një larmi e mirë e atyre basteve u vendosën në 45,000 dollarë dhe goditje më të mëdha. Këto zgjedhje janë pothuajse të padobishme me më pak se 14 orë deri në pjekuri.

Demat mbeten në kontroll të plotë

Arinjtë ishin tepër të sigurt për skadimin nga muaji në muaj dhe 87% e zgjedhjeve neutrale ndaj aksioneve janë vënë në të vërtetë në 39,000 dollarë ose më të ulët. Nëse arinjtë do të zvogëlojnë koston e shënuar nën këtë nivel më 30 korrik, do të ofrohen një zgjedhje e përgjithshme prej 105 milion dollarësh.

Ndërkohë, zgjedhjet e thirrjeve neutrale-bullish të listuara nën 39,000 dollarë arrijnë në 320 milionë dollarë. Rezultati neto është një përfitim prej 215 milion dollarë duke preferuar zgjedhjet e thirrjeve neutrale në bullish.

Mbajtja e kostos mbi 40,000 dollarë më 30 korrik do të rrisë epërsinë e demave me 140 milionë dollarë. Ky dallim duket mjaftueshëm për të vërtetuar një shtytje të normës mbi atë nivel, një minimum deri në orën 8:00 të mëngjesit UTC kur ndodh skadimi i Deribitit.

Marrëveshjet e ardhshme të korrikut gjithashtu zbatojnë njëfarë ndikimi

Skadimet e së ardhmes së Bitcoin zhvillohen në të njëjtën kohë, megjithatë ndryshe nga zgjedhjet, gjatësia dhe pantallonat e shkurtra përputhen në mënyrë të barabartë në çdo kohë.

Lexo artikullin:  Burri i dënuar me 8 vjet burg për vjedhjen e gati 7 milionë dollarëve kripto në Izrael

Një total prej 650 milion dollarësh në të ardhme të BTC është vendosur të përfundojë këtë të Premte, megjithatë kjo kryesisht do të varet nga 455 milion dollarë të CME për faktin se tregtarët mund të mbyllin pozicionin e tyre para skadimit, i cili ndodh të Premten në 3:00 pasdite UTC .

Në minutën e parë, informacionet e tregut të zgjedhjeve preferojnë kryesisht demat, minimumi për periudhën afatshkurtër.

Pikëpamjet dhe pikëpamjet e zbuluara këtu janë tërësisht ato të autorit dhe jo gjithmonë tregojnë pikëpamjet e CryptoPumpLajme. Çdo investim financiar dhe zhvendosje tregtare përfshin kërcënim. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur vendosni.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju