Bitcoin Cash tregon maturinë në përvjetorin e tij të katërt

Paratë e Biitcoin

Më 1 gusht 2017, në mes të një mosmarrëveshjeje të madhe shkallëzimi që tronditi botën e kriptomonedhës në thelbin e saj, Bitcoin Cash (BCH) ishte rezultati i një sërë argumentesh midis stilistëve dhe ndikuesve të Bitcoin rreth asaj se si të arrihet shkallëzimi i blockchain në të vërtetë metoda më e mirë e mundshme. Disa avokatë zgjodhën të shkallëzojnë onchain duke rritur madhësinë e bllokut, koncepti i të cilit ndryshoi në atë që është Bitcoin Cash sot.

Megjithatë, për shkak se në atë kohë, dhe falë kontributeve të shumë individëve dhe kompanive, sidoqoftë jo pa probleme dhe pirunë përgjatë metodës, Bitcoin Cash në fakt ka përfunduar duke qenë tani një blockchain i fuqishëm me një kurs përmirësimi të njohur që kërkon të zvogëlojë dramën që '& rsquo; s lidhur me azhurnimet dhe pirunët në të kaluarën. Kjo në fakt ka qenë veçanërisht thelbësore pasi shumica e azhurnimeve që kanë ndikuar në të vërtetë në zinxhir kanë origjinën nga përgatitja, kërkesat dhe shtimi i përmirësimeve në procedurë çdo 6 muaj.

Bitcoin Cash tregon maturinë në përvjetorin e tij të katërt

Edhe me disa goditje përgjatë metodës, dhe duke qenë një zinxhir minoritar, Bitcoin Cash në fakt ka arritur të përparojë me objektivin e tij kryesor, i cili është duke ofruar më shumë fleksibilitet financiar për ata që e kërkojnë atë në të gjithë botën. Nga arritjet teknike si Schnorr Signatures, ekzekutimi i një kërkese simbolike të quajtur SLP, dhe një algoritëm krejt i ri problemesh, për t'u përqëndruar në pjesën shoqërore të spektrit të kriptomonedhës duke mbështetur lagjet në kombe si Venezuela, Sudani i Jugut dhe Argjentina, Bitcoin Cash mbulon të gjithë spektrin e veprimit të asaj që përfaqëson një kriptovalutë.

Bitcoin Cash mendohet për pirunin më efektiv të Bitcoin në të gjithë tregun e kriptomonedhës: ai ekziston në shumicën e shkëmbimeve kryesore në nivel botëror, përfshirë, Binance, Huobi, Upbit, Coinbase, Okex, dhe madje PayPal Dhe pranohet nga përdorues të panumërt të kriptomonedhës në nivel botëror.

Bitcoin Cash Viti i Katërt: Pikat kryesore

Ky në fakt ka qenë një vit tjetër interesant për lagjen Bitcoin Cash, e cila për fat të keq, e ditur edhe një ndarje tjetër blockchain më 15 nëntor të kaluar që solli në jetë një zinxhir tjetër, të emërtuar Bitcoin Cash ABC. Ky rast e kishte origjinën në bisedën rreth fondit të avancimit të objekteve që Bitcoin ABC, ekzekutimi kryesor i nyjeve në atë kohë, dëshironte të përqafonte dhe një DAA krejt të re (Algoritmi i Rregullimit të Vështirësisë).

Bitcoin Cash tregon maturinë në përvjetorin e tij të katërt

Sidoqoftë, shumica e lagjes hodhi poshtë strategjinë që minatorët e propozuar i japin një pjesë të përfitimeve të tyre të bllokut një autoriteti kryesor të projektuesve për të ndihmuar në mbështetjen e kostove të avancimit dhe të zgjedhur për të qëndruar me zinxhirin fillestar '& rsquo; s Ruleset. Kjo ndarje çoi në ndarjen e Bitcoin ABC, të udhëhequr nga Amaury Sechet, i cili ishte ndër partnerët fillestarë të monedhës, nga puna e Bitcoin Cash.

Mosmarrëveshja për financimin e punëve gjithashtu solli në jetë ndër punët themelore për Bitcoin Cash këtë vit: Flipstarter Flipstarter, i cili është një mjet për mbledhjen e fondeve jo -komodiale që përdor BCH, zbuloi se lagja BCH mund të rritet duke përdorur metodat e veta për të fituar punë të rëndësishme për mjedisin. . Më shumë se 12 vende pune janë mbledhur në të vërtetë mbi 1 milion dollarë për gushtin e kaluar, sasi kjo e cila sapo është rritur jashtëzakonisht sepse në atë kohë.

Lexo artikullin:  Kazakistani po stabilizohet, Qeveria pretendon se minatorët e kriptove shohin të ardhmen në vend

Bitcoin Cash tregon maturinë në përvjetorin e tij të katërtPlatforma e grumbullimit të fondeve jo -tregtare ka pasur në fakt aftësinë për të mbledhur mbi 1 milion dollarë për punët e angazhuara në zinxhirin Bitcoin Cash (BCH).

Nga ana institucionale e gjërave, BCH gjithashtu pati një sukses magjepsës. Grayscale u ndriçua për të përdorur aksionet e Bitcoin Cash Trust për organizatat gushtin e kaluar, duke sugjeruar që tani financuesit institucionalë mund të kenë ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj pronës pa pasur nevojë të shqetësohen për kujdestarinë, një çështje e madhe për financuesit e shumtë të interesuar. Privatësia gjithashtu përjetoi një zhytje të madhe, me Cashfusion, një procedurë fungibiliteti e drejtuar në errësimin e marrëveshjeve të kriptomonedhës në zinxhirin Bitcoin Cash, duke arritur një pikë kthese prej 3.2 miliardë dollarësh të anonimizuar.

Bitcoin Cash tregon maturinë në përvjetorin e tij të katërt3.2 miliardë dollarë BCH ose 5,954,901 BCH janë bashkuar në të vërtetë duke pasur parasysh atë Cashfusion '& rsquo; fillimi.

Bitcoin Cash po bën gjithashtu një hap të madh drejt financimit të decentralizuar. Vitin e kaluar, Protokollet e Përgjithshme, një biznes i angazhuar për zhvillimin e procedurave të decentralizuara të financimit (defi) mbi BCH, ngriti 3 milion dollarë nga financuesit taktikë pasi prezantoi Anyhedge dhe Detoken, 2 rrethanat e para defi të mjeteve të krijuara për të funksionuar në krye të BCH procedura. Dhe thjesht kohët e fundit, u lëshua një sidechain krejt i ri i quajtur Smartbch që përdor Bitcoin Cash si shenjën e tij kryesore, me aftësinë për të drejtuar material të përshtatshëm EVM. Kjo do të siguronte Bitcoin Cash, në teori, një performancë të krahasueshme me Ethereum dhe pajtueshmëri.

Ndërsa e gjithë kjo ndodhi, avancimi i monedhës nuk bëri & rsquo; t ndaloj. Një shumëllojshmëri e aplikacioneve të nyjeve u regjistruan me një nyje të re të quajtur Bitcoin Cash Node dhe zhvilluesit së bashku morën kontrollin e punëve të përparimit të procedurës. Më 15 maj 2021, një azhurnim krejt i ri u përdor me sukses në zinxhirin BCH. Ky azhurnim solli një larmi përmirësimesh thelbësore, të përbërë nga shtimi i një larmie të pakufishme marrëveshjesh jozyrtare me zinxhirë. Gjithashtu, procedurat krejt të reja për të përfshirë hapjen dhe kërkesat për të menaxhuar atë që përditësohet dhe kur, si CHIP (Propozimet për Përmirësimin e Parave të Gatshme), krijohen për të parandaluar luftimet krejt të reja si ato që kanë ndodhur në të kaluarën.

Adoptimi, Adoptimi, Adoptimi

Bitcoin Cash ka midis disa zinxhirëve që në fakt ka siguruar adoptimin si një nga shqetësimet e tij të para duke pasur parasysh fillimin e tij. I gjithë qëllimi i shkallëzimit ishte të mundësonte më shumë individë të negocionin përdorimin e Bitcoin Cash me kosto të ulët. Dhe kjo cilësi e fundit në fakt e ka bërë atë veçanërisht magjepsëse për kombet e botës së tretë ku përdoruesit mund të "& rsquo; mos paguani kosto të larta për të përdorur kripton si monedhë. (*) individët po më pyesin pse '& rsquo; m mbështetëse

Përgjatë gjithë kohës, një Bitcoin Cash Argjentinë jo-fitimprurëse, në të vërtetë ka hipur në më shumë se 100 tregtarë në vendndodhje dhe në të vërtetë ka organizuar takime për të promovuar kuptimin dhe përdorimin e kriptomonedhës në zonë. Kompania Bitcoin Cash funksionoi me fondet e veta deri në fund kur ajo në mënyrë efektive financoi një projekt të majit që e lejoi atë të zgjeronte qëllimet e saj. Grupet Flipstarter po bëjnë po të njëjtën gjë në

Lexo artikullin:  Partnerët më të mëdhenj të bankës së El Salvadorit me Flexa për pagesa Bitcoin

Të tjera dhe Venezuela: Kolumbia nga Led, tifoz i mëparshëm i George Donnelly, Dash në të vërtetë ka qenë duke hyrë në tregtarë dhe përdorues, duke zbuluar avantazhet e përdorimit të kriptomonedhës në ekonomitë inflacioniste dhe të zhvlerësimit. Kompania Bitcoin Cash Latam në fakt ka qenë në shënjestër të kryeqytetit në masë të madhe, dhe tani tregtarë të shumtë aktualisht kuptojnë se si të përdorin kriptovalutat në avantazhin e tyre. Venezuelan '& rsquo; likeshtë gjithashtu një faqe krejt e re që u ofron individëve një sërë arsyesh që

Bitcoin Cash tregon maturinë në përvjetorin e tij të katërtRrjeti atje (BCH) ka shumë përparësi. Bitcoin Cash '& rsquo; s

Satoshi është një grup tjetër që në fakt ka drejtuar rregullisht projekte të adoptimit të tregtarëve duke pasur parasysh që Engjëjt 2020, duke pajisur një grup të fortë ambasadorësh që në fakt ka përfshirë në mënyrë efektive 300+ tregtarë deri më tani. Dhjetor në mesin e krijuesve të tij, Sipas, grupi në fakt ka organizuar 3 takime të rregullta mujore virtuale për 2 zona në Akane Yokoo dhe një në gjuhën angleze, të cilat janë të dyja të hapura për të gjithë që të regjistrohen ndërkombëtarisht. Spanjisht këtë vit '& rsquo; s ngjarja do të ndikohet nga

Komuniteti Feston

Ndërsa -19 procedurat e lidhura që ende po ndikojnë lëvizjen dhe operacionet në disa kombe, Covid '& rsquo; s (*) do të presë një transmetim të drejtpërdrejtë për të nderuar këtë pikë kthese. Satoshi mund të sigurojë transmetim falas të BCH çdo ditë para rastit nëse ata ndjekin nikoqirët dhe ritweetojnë postimet e transmetimit me CCTip. Engjëjt gjithashtu do të jenë një transmetim ajror gjatë gjithë rastit për përdoruesit e sotëm në bisedë. Përdoruesit do të jenë gjithashtu transmetime dhe biseda të tjera të drejtpërdrejta lokale gjatë gjithë ditës. Aty e konsideroni vitin e 4 -të të 'There & rsquo; s prania?

Ajo që ne në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë. Bitcoin Cash

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju