Dominimi i Bitcoin është në rritje edhe një herë ndërsa tregu i kriptove mblidhet

Rritja e indeksit BTCD mund të jetë një tregues i fillimit të një vrapimi tjetër demi, ndërsa përpjekjet e normës së Bitcoin për të qëndruar në 38,000 dollarë.

Dominimi i Bitcoin është në rritje edhe një herë ndërsa tregu i kriptove mblidhet

Norma e Bitcoin në fakt është grumbulluar së bashku me altcoins, duke dërguar pikë nga tregjet duke u kthyer përsëri në një superçikël bullish për Bitcoin (BTC). Kripto -monedha kryesore kaloi nivelet e rezistencës prej $ 42,000 për herë të parë duke marrë parasysh që 19 maj, duke arritur një kulm prej $ 42,541 më 31 korrik. Ndërsa rritja e tregut, indeksi i epërsisë së korrikut (BTCD) në të vërtetë ka parë një trend rritës. Sipas informacionit nga TradingView, BTCD arriti një maksimum prej 3 muajsh prej 49.2% më 31 maj. Janari herën e fundit kur ishte në këto nivele ishte përsëri në

Kur ishte në rënie nga niveli vjetor prej 73.6%, ai goditi në fillim të Bitcoin. Ndërsa indeksi BTCD llogaritet duke përdorur raportin e tregut Bitcoin kundrejt pjesës së mbetur të tregut të kriptomonedhës.

Duke folur për emrin rekomandon, të qenit poseduesi kryesor i kriptove tregon epërsinë që Crypto ka më shumë se pjesa tjetër e shenjave të kriptomonedhës. Bitcoin me Pete Humiston PumpLajmet në lidhje me tubimin e tregut që udhëhiqet nga Kraken Intelligence, Kraken, mbikëqyrës në "Sepse altcoins ndjeu pjesën më të madhe të shitjes gjatë muajve të fundit dhe për shkak se BTC është aseti i" strehës së sigurt "të kriptove, një tubim në dominim tregon se pjesëmarrësit e tregut ngurrojnë të rrotullohen përsëri në altcoin. "

Ajo, departamenti i studimit kërkimor i janarit, një shkëmbim kriptovalutash, përmendi: Ndërsa është gjithashtu thelbësore të mbani në mend se hera e fundit që indeksi BTCD ishte në këto nivele, ai ishte në metodën e tij nën një nivel të lartë në maj në mes të plotë -një treg i lulëzuar në lulëzim. Kthehu aktualisht është në trendin në rritje nga nivelet më të ulëta që goditi në mes të majit Ethereum në This, altcoins si

(ETH) po tejkalonin BTC e cila shkaktoi rënien e epërsisë të listuar nën 40%.

Me kalimin e kohës, megjithatë, BTC në të vërtetë ka bërë fitime progresive të normës që jo të gjitha altcoins kanë pasur në të vërtetë aftësinë për të përputhur, prandaj rezultojnë në rritjen e epërsisë së BTC. Bitcoin Një treg i lulëzuar mund të mos çojë në rritjen e BTCD edhe më shumë kapitalizimi është dukshëm më i madh se pjesa e mbetur e pronave të kriptos, duke mbajtur mënjanë monedhën e qëndrueshme, megjithatë është kripto-shenja më ekstremisht e tregtuar në një kohëzgjatje 24-orëshe me Bitcoin-in një sekondë të afërt. Prill, monedhat e qëndrueshme kuptohet se ndikojnë në epërsinë e monedhës gjithashtu për shkak të rritjeve të konsiderueshme për shkak të tregut. Një shembull kryesor i kësaj ishte përsëri në Bitcoin kur një rritje prej 3 miliardë dollarësh në gusht (USDC) shkaktoi

Supremacia e Humiston godet më pak shtrenjtë duke pasur parasysh se "Derisa të jetë e qartë si dita që po hyjmë përsëri në një trend të rritjes së tregut të demave, mund të presim që njerëzit të mbeten relativisht të shmangur nga rreziku, altcoins të mos performojnë dhe dominimi i BTC të ketë tendencë më të lartë."

2018.Nikolaos Panigirtzoglou foli edhe më shumë për atë që kushtet e tregut do të kërkonin të ishin për të mbajtur trendin e vazhdueshëm të rritjes në indeks, duke deklaruar se, strategu i tregut në mbarë botën i Bitcoin JPMorgan, "faza e ariut ka mbaruar apo jo", sapo u theksua kohët e fundit në një intervistë me CNBC se nëse epërsia Megjithatë kalon me 50%, mund të jetë një tregues nëse Zakonisht për tregjet e kriptomonedhës.

Lexo artikullin:  Përvjetori i 50 -të i 'Nixon Shock:' Si pezullimi i konvertibilitetit të dollarit me ar ushqeu botën e sotme të Fiat

Ajo, siç shihet në vrapimin e demave që fillon në fund të vitit 2020 dhe madje edhe në 2018, epërsia e BTC normalisht rritet në fillim të shërimit pas një depresioni dhe bie përgjatë fazave të lumtura të tregut. Ndërsa, kjo kohëzgjatje e ekstazisë ndiqet nga një korrigjim i rëndësishëm dhe pas kësaj cikli përsëritet. Bitcoin është gjithashtu i dukshëm se përkundër faktit se BTCD përdoret si një hap i besimit të tregut kur merret një vështrim në terma thjesht të pjesëve, zakonisht nuk është shenja më me reputacion.

tregjet e kriptomonedhës rriten, është e pashmangshme që disa altcoins të përfundojnë të jenë më të qëndrueshme për të rrëzuar dhe të rezultojnë në një ulje të epërsisë së Stack Funds. Maj Një raport nga Shaun Heng u lançua në Monedhë pasi epërsia e BTC ra në gati 40%, duke e ekspozuar atë indeksi mund të rimëkëmbet dhe të shënojë përfundimin e rënies së tregut. Crypto, nënkryetar i zhvillimit dhe operacioneve në

"Megjithëse Bitcoin është i paqëndrueshëm, besoj se ai do të dominojë tregun për një kohë të ardhshme. Bitcoin është baza për të cilën u krijuan të gjitha kriptovalutat e tjera, dhe ndërsa unë nuk pres ta shoh atë të arrijë lartësitë që bëri në të kaluarën, gjithashtu nuk mendoj se do të bjerë ndjeshëm në të ardhmen e parashikueshme. "

Ndërsa Bitcoin MarketCap, një platformë e renditjes dhe analitikës së kriptomonedhës, informoi "rimëkëmbjen e ndjenjës" PumpLajme: Bitcoin zakonisht mendohet të jetë prona e sigurt e tregjeve të kriptomonedhës, kjo Bitcoin ajo

Ethereum po sheh që ai fitoi përsëri disa nga ato që humbën gjatë fillimit të sezonit veror. ETH në fakt ka zbuluar 12.1% gjatë 7 ditëve të fundit në krahasim me 3.30% të Bitcoin.

Në kthimin e Pantera Capital? Dan Morehead një avancim aktual, CEO i Ethereum, Ethereum, vuri në dukje se zhvendosja e Etherit në rrjetin Bitcoin 2.0 (Eth2) do të ndihmojë në outmatchEthereum Përveç grumbullimit të normës së ETH, rrjeti i gushtit po ashtu shpejt kalojnë një azhurnim të rëndësishëm. Londra një rast referimi drejt migrimit të blockchain në një rrjet krejtësisht të provuar të aksioneve, në Propozimet e Përmirësimit të Ethereum 4, jashtëzakonisht të përgatitur për

Ky pirun i fortë ndodh i cili përfshin 5 This (EIP), i përbërë nga EIP-1559.

I lidhur është një sistem i ri i çmimeve të marrëveshjeve që ndryshon rritjen dhe tkurrjen e gjallë të madhësive të blloqeve për të rritur shkallëzueshmërinë. Më shumë është vendosur për të ndryshuar mënyrën se si kostot e rrjetit trajtohen duke stimuluar minatorët për t'u përqëndruar në marrëveshje.

Edhe si Humiston-norma e BTC godet demin, pasi blerësit e fshehtë mbledhin furnizimin “Për shkak se ndikimi i pirunit të Londrës/EIP-1559 do të marrë kohë për t'u materializuar dhe BTC dikton trendin makro, ne nuk presim që 4 gushti të ndezë një sezoni i ri alt. "

Ai megjithëse ky është një modifikim thelbësor për rrjetin dhe është jashtëzakonisht i përgatitur për në lagje, "blini thashethemet, shisni lajmet", vuri në dukje pse kjo mund të mos ndikojë në modelin makro të tregjeve në çdo kohë shpejt: Megjithatë, përfshirë se duke pasur parasysh që piruni i fortë është një rast i spikatur që shihet si një bisht i gjatë i qëndrueshëm për shenjën, rasti mund të jetë një rast i Ajo që rezulton në një pikë të dobët afatshkurtër për ETH.

Madje, është gjithashtu e mundur që piruni i fortë të mbështesë një tubim tjetër për ETH. Hereshtë thelbësore që Ethereum të pranojë se për shkak të lidhjes së lartë midis lëvizjeve të normës së ETH dhe BTC, ETH mund të mos mblidhet bazuar në përparimin e fortë të pirunit vetëm dhe do të kërkonte që BTC të mbante nivele mbi $ 40,000 për një tubim të jetë i mundur. Megjithëse Kapitalizimi i tregut të korrikut është vetëm 18% e të gjithë tregut të kriptove-më pak se afërsisht 50% e kapitalizimit të tregut të BTC-përdorimi i tij në tregjet e financimit të decentralizuar (DeFi) zakonisht e bën atë një konkurrent për shenjën e rangut më të lartë me vlerë tregtare 24 orë. Realiteti i Goldman Sachs, herët në Ether, një ekspert i Bitcoin deklaroi se "potenciali më i lartë i përdorimit real".

Lexo artikullin:  Vendet që përfaqësojnë mbi 90% të PBB-së në të gjithë botën po kontrollojnë CBDC-të

Sidoqoftë, mund të tejkalojë Heng si monedha dixhitale më dominuese pasi duket se është ajo me "Ekziston një korrelacion i lartë midis performancës Bitcoin dhe atij të altcoins, madje edhe me Ethereum. Ndërsa vlera e Bitcoin bie, po ashtu bien vlerat e altcoins. Dhe performanca e Bitcoin në të kaluarën është pjesërisht ajo që rriti disponueshmërinë e altcoin sot. "

,

Ndërsa Bitcoin besonte se "flipping" Një tregues i gjërave që do të vijnë? Supremacia e Bitcoin ruan rikthimin e saj së bashku me nivelet e nivelit që mbajnë mbi 38,000 dollarë, kriptomonedhën premium vazhdon të shkatërrojë In story që rënia në adresat aktive të Michael Saylor gjatë 2 javëve u ringjall në ndriçoj. Edhe përveç CEO -s së MicroStrategy, "paper" premtoi të blinte më shumë BTC. Bitcoin edhe pse kompania mban mbi 400 milionë dollarë

Humbjet e lidhura, ai deklaroi se nuk ka asnjë faktor për të mos mbajtur Ethereum për 100 vjet. Joe Lubin

Përveç: NFT janë të ardhshmet për biznesin Saylor, thotë krijuesi i ConsenSys Crypto nga financuesit institucionalë si janari duke mbajtur besimin e tyre në rënien e tregut, duket se edhe financuesit me pakicë në fakt nuk i janë nënshtruar shqetësimit, paparashikueshmërisë dhe dyshimit (FUD) që rrethon kripton. -kundërt në të kaluarën aktuale. Një raport nga Qershor com ekspozoi se shumëllojshmëria e përdoruesve të kriptove në të gjithë botën në fakt është më shumë se dyfishuar nga 100 milionë në Të tillë këtë vit në 220 milionë në

Kjo ndihmë e ripërforcuar e Bitcoin e parë në treg kontribuon në besimin e favorshëm që zakonisht shton një stabilitet më të madh të normës për BTC-një gjë e veçantë që normalisht pritet nga pronat e rritura plotësisht në tregjet monetare. Nga trendi i vazhdueshëm i rritjes në maj, epërsia e majit mund të nënkuptojë në mënyrë efektive një tjetër lulëzim fillon sezoni i tregut. Nëse ajo që u pa në vrapimin e demit që filloi në TM4 2020 dhe zgjati deri në

2021, epërsia e BTC fillimisht u rrit në një nivel vjetor prej 73.5% para se pjesa e mbetur e altcoins të arrinte veprimin e saj të normës proporcionale, duke rezultuar në një treg në lulëzim të plotë. (*) ky model përsëritet, lagjet kripto mund të jenë në një treg tjetër të kontrolluar nga dema, dhe epërsia në rritje e BTC është bartësi i flamurit për atë rast. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju