Dominimi i Bitcoin rrëshqet nën 40% për herë të parë në 6 muaj

Norma e bitcoin (BTC) arriti në 69 mijë dollarë më 10 nëntor, dhe gjithashtu 6 ditë më vonë, më 16, norma ra nën zonën 60 mijë dollarë dhe gjithashtu ka &#x 2019; që atëherë u kthye në atë zonë. Sot, sipas koleksionistëve të tregut të kriptomonedhave, janë rreth 11,117 monedha që tregtohen në 525 shkëmbime kriptomonedhash. Vlera e të gjitha më shumë se 11 mijë monedhave kripto në prani është rreth 2.81 trilion dollarë dhe gjithashtu është rritur në vlerë 3.9% gjatë 24 orëve të fundit.

Dominimi i Bitcoin rrëshqet nën 40% për herë të parë në 6 muajBitcoin (BTC) dhe gjithashtu ethereum (ETH) dominojnë të enjten, 25 nëntor 2021, në orën 12:00 (EST).

Bitcoin (BTC) ka një kapitalizim të përgjithshëm tregu prej rreth 1.1 trilion dollarë dhe gjithashtu të enjten, më 25 nëntor, dominimi i BTC është 39.7%. BTC &#x 2019; Dominimi i tij në fakt nuk ka qenë kaq i reduktuar duke pasur parasysh se mesi i majit 2021, ose rreth 6 muaj më parë. Herën e fundit që ishte më pak se 40% përpara rënies së mesit të majit ishte 3 vjet më parë, më 17 qershor 2018. Statistikat nga Coingecko com tregojnë se zotërimi i dytë kryesor i kriptove, ethereum (ETH), ka rreth 2% të dominimit të tregut të enjten. Ether ka një vlerësim tregu prej rreth 19 miliardë dollarë në kohën e krijimit.

Ndërsa ethereum (ETH) ka një pjesë të konsiderueshme të dominimit, një sërë zotërimesh të tjera të ndryshme të kriptove në 20 vendosjet kryesore në të vërtetë kanë qenë gjithashtu në vlerë dhe gjithashtu kanë rritur shkallët e tyre të dominimit. Monedha Binance (BNB) rregullon 4.02% të situatës ekonomike të kriptove prej 2.78 trilion dollarësh dhe gjithashtu stablecoin safe (USDT) kap 2.74%. Solana (SOL) në fakt është rritur në një vlerë të madhe këtë vit dhe gjithashtu aktualisht, SOL rregullon 2.43% të situatës ekonomike të kriptove &#x 2019; s vlerë totale. Cardano (ADA) është një shtesë që mban më shumë se 2% si ADA &#x 2019; Vlerësimi i tregut të së enjtes është 2.13% e situatës ekonomike të kriptove.

Komandimi i 11,116 Aseteve Crypto 1.68 trilion dollarë në vlerën e Fiat-it

Vetëm 5 posedime të ndryshme të kriptove rregullojnë më shumë se 1% të situatës ekonomike të kriptove &#x 2019; Vlera e fiat-it dhe gjithashtu 6 monedha kanë më shumë se 0.5% të 2.81 trilion dollarëve në vlerë. Është interesante se dominimi i bitcoin (BTC) u mbajt mbi grupin 60% për 2 muaj këtë vit, megjithatë dominimi i BTC ra nën 60% në fund të shkurtit Një tjetër fakt interesant është se dominimi i BTC u mbajt mbi zonën 80% gjatë gjithë jetës së tij (minus disa rrethana të shpejta) deri në përfundim të shkurtit 2017.

Lexo artikullin:  Limytd një Akademi Unike Blockchain

BTC &#x 2019; Dominimi i tij në fakt nuk është rikthyer kurrë mbi zonën 80%, megjithatë arriti në 70% më 3 janar 2021, rrjeti &#x 2019; 12 vjetori i martesës. Bitcoin ka shumë edhe më shumë konkurrentë sesa në ditët e para, pasi para vitit 2013 kishte vetëm disa qindra rivalë. Në momentin që BTC u zhvendos nën grupin e dominimit prej 80% në 2017, kishte disa mijëra zotërime elektronike alternative. Prapëseprapë, BTC po mban të vetën me 1.1 trilion dollarë në vlerë fiat ndërsa 11,116 zotërime kriptosh mbajnë 1.68 trilion dollarë në vlerë fiat.

Etiketat në këtë përrallë ada, BCH, Bitcoin (BTC), dominimi i bitcoin, bnb, BTC, dominimi i BTC, kriptovalutat, dogecoin, ETH, dominimi i ETH, dominimi i eterit, Ethereum, Ethereum (ETH), SOL, Solana, USDT, XRP

Çfarë mendoni për bitcoin &#x 2019; Dominimi po zhytet nën sipërfaqen 40%? Le të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve më poshtë. (* 6 *)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju