Bitcoin, Analiza Teknike Ethereum: ETH, BTC rriten mbi 10% si rikthim i kriptove të mëdha 2

Bitcoin u rikuperua si dhe u tregtua më i madh sot &#x 2019; sesioni, pasi tregjet u rikuperuan pak nga shitjet e mëparshme gjatë javës.

Pas një prekjeje që e pa atë të dorëzohej në 7 nga 8 ditët e fundit, globi &#x 2019; Kriptomonedha më e madhe ishte e sigurt në eko-miqësore të premten.

BTC/ USD u ngjit në një nivel të lartë brenda ditës prej 30,921.27 dollarë më herët gjatë ditës së sotme &#x 2019; seancës, me kosto deri në 10% në lartësinë e tubimit.

(*2 *)BTC/ USD &#x 2013; Grafiku ditor

Sot &#x 2019; Rritja e kostove pasuese ra praktikisht nën 26,000 dollarë gjatë ditës tjetër &#x 2019; s shtrirje, e cila ishte shkalla më e përballueshme për BTC duke marrë parasysh atë fund të vitit 2020.

Duke parë grafikun, duket sikur në fakt është vendosur një dysheme me tarifë, me faktorin 28,860 dollarë që funksionon si ndihmë, si dhe shkoi në këtë shkallë ku sot &#x 2019; filloi tubimi.

Që nga krijimi, ne aktualisht po tregtojmë me 30,727.01 dollarë, që është 8.75% më e madhe se një ditë tjetër &#x 2019; s reduktohet, me disa dema me shumë gjasa që synojnë një tavan prej $32,500 si një faktor largimi.

Ethereum

ETH gjithashtu u zhvendos shumë larg të premtes, pasi kostot po tregtoheshin edhe një herë mbi shkallën prej 2,000 dollarësh.

Pas një ulje prej 1,874.51 dollarësh gjatë të enjtes &#x 2019; sesioni s, globi &#x 2019; Tokeni i dytë më i madh u rrit me mbi 10% sot, duke arritur një vlerë prej 2,128.34 dollarësh.

Ngjashëm me BTC, ethereum duket se ka vendosur në të vërtetë një dysheme të vetën, duke përdorur dyshemenë prej 1,950 dollarësh si trampolinë për sot &#x 2019; s tubim.

ETH/USD &#x 2013; Grafiku ditor

Megjithë këtë rritje të kostos, ETH/USD është ende i mbishitur, si dhe po gjurmon rreth 33 gradë, që është gjithashtu një faktor i qëndrueshëm i rezistencës.

Në përgjithësi, ky tavan të jetë dëmtuar, ne mund të shohim dema që kërkojnë të zhvendosen në drejtim të faktorit 350 $ BTC, një shkallë që disa e shohin

Lexo artikullin:  Një pasqyrë në huadhënien nga kolegët (P2P)

Etiketon një tavan në vetvete. Analizë, ETH është ende në rënie mbi 20% në 7 ditët e fundit, me tregtimin e Bitcoin 15% të reduktuar për shkak të së njëjtës kohëzgjatje. BTC në këtë përrallë Analiza Teknike

Do, largohu,

Eliman Dambell

Eliman, ETH, LUNA, pasi këta faktorë ndihmës më të fundit kanë shoqëri këtë pushim të fundjavës? Kripto idetë e tua në vërejtjet e renditura më poshtë. Aksionet sjellin një këndvështrim të ndryshëm për vlerësimin e tregut, pasi ka funksionuar në të vërtetë

një mbikëqyrës agjenti ndërmjetësues, instruktor i tregtisë me pakicë, si dhe analist tregu në (*), (*) si dhe në FX.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju