Bitcoin është thelbësore për të ardhmen e Twitter, deklaron Jack Dorsey

CEO i Twitter sheh shanse për të përfshirë Bitcoin në shërbime si tregtia, anëtarësimet dhe funksione krejt të reja si Twitter Tip Jar dhe Super Follows

Bitcoin është çelësi për të ardhmen e Twitter, thotë Jack Dorsey

Bitcoin (BTC), kriptomonedha më e madhe në botë nga kapitalizimi i tregut, do të jetë ndër modelet thelbësore për të ardhmen e Twitter, deklaroi CEO Jack Dorsey.

CEO i Twitter deklaroi se Bitcoin do të ishte një "pjesë e madhe" e së ardhmes së biznesit në thirrjen e të ardhurave të tremujorit të dytë, duke përshkruar kapacitetin e monedhës dixhitale për të ndryshuar edhe më shumë shërbimet dhe produktet e Twitter.

Duke iu referuar Bitcoin si një monedhë vendase në internet, Dorsey shpjegoi shanset për të përfshirë BTC në shërbimet ekzistuese të Twitter që përbëhen nga tregti, anëtarësime dhe funksione krejt të reja si Twitter Tip Jar dhe Super Follows.

Drejtori i Përgjithshëm diskutoi me financuesit se një pjesë e madhe e Bitcoin-e bërë e mundur për zhvillimin është "mbi vetëm monedhën që duhet të ketë", pasi Twitter është i përkushtuar për të decentralizuar rrjetet sociale dhe për të furnizuar më shumë shpërblime financiare. Ai mbajti në mend se Bitcoin është ndër 3 modelet thelbësore për të ardhmen e Twitter së bashku me sistemin e ekspertëve dhe decentralizimin. "Unë mendoj se është jashtëzakonisht e rëndësishme për Twitter dhe për aksionarët e Twitter që ne të vazhdojmë të shikojmë hapësirën dhe të investojmë në mënyrë agresive në të," deklaroi ai.

Dorsey theksoi se Twitter nuk është i vetmi në përkushtimin e tij ndaj kriptos, duke përmendur avancimin agresiv të monedhës dixhitale nga gjigandi i rrjeteve sociale Facebook, i cili parashikon të pilotojë kriptovalutën e saj Diem më vonë gjatë këtij viti. Por ndryshe nga Facebook, Twitter një ditë do të përqendrohet në BTC si një kërkesë e hapur e hapur në internet, ai përmendi:

“Ekziston një nevojë e dukshme për këtë dhe vlerësim për të. Dhe unë mendoj se një standard i hapur që është vendas në internet është mënyra e duhur për të shkuar, prandaj fokusi im dhe fokusi ynë përfundimisht do të jetë në Bitcoin. ”

Related: Jo, Jack Dorsey nuk po kontrollon ETH duke e bërë modelin e saj të logos flamurin Etiopian

Thirrja më aktuale e Bitcoin e Dorsey është gjoja hera e parë kur CEO ka folur hapur për Twitter mund të përfshijë BTC në artikujt e tij. Vërejtjet e reja vijnë shpejt pasi Dorsey foli për Bitcoin në rastin virtual BTC "The ₿ Word" së bashku me CEO të Tesla Elon Musk dhe Cathie Wood Dorsey të Ark Invest deklaroi se modelet e shumta ekzistuese të ndërmarrjeve do të ishin shumë të ndryshme nëse Bitcoin ekzistonte para Twitter ose Facebook: "Ne sigurisht nuk do të kishim varësinë që kemi nga modeli i biznesit të reklamave", - mbajti ai në mendje.

Lexo artikullin:  Çmimi i $ 52K Bitcoin shkakton grumbullim në kapele të mëdha si Litecoin, Stellar dhe Bitcoin Cash

Dorsey është referuar si një ndjekës i rëndësishëm i hershëm i Bitcoin, duke argumentuar vazhdimisht se Bitcoin është gati të jetë monedha e vetme e internetit sepse minimumi i vitit 2018. Kompania e tij e pagesave dixhitale miqësore për kripto është një financues i fortë i Bitcoin, duke fituar 50 milion dollarë në BTC në fund të vitit 2020 dhe pas kësaj blerja e një shtesë prej 170 milion dollarësh në BTC në shkurt 2021.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju