Rezervat e Minatorit Bitcoin Afër Majit ATH Ndërsa Vazhdon Tubimi i Demit

Analiza e zinxhirit tregon se rezervat e minierave të Bitcoin duket se po mbyllen në ATH të parë në maj, ndërsa vazhdon tubimi i demit BTC.

Rezervat e minatorëve të Bitcoin arrijnë afër niveleve të ATH maj

Siç u vu në dukje nga një postim i CryptoQuant, rezervat e minatorëve të BTC duket se janë në rritje dhe duket se janë afër niveleve të shikuara gjatë 9 majit të të gjitha kohërave (ATH).

Rezervat e minatorëve BTC janë një tregues që tregon se sa monedha minatorët mbajnë në kuletat e tyre. Më shumë vlera e kësaj metrike, më pak presioni i shitjes për minatorët në treg.

Lexim i Lidhur | Krijuesi S2F bën thirrje për fillimin e pjesës së dytë të Bitcoin Bull Run

Nga ana tjetër, ekziston një presion shitës midis minatorëve nëse treguesi është në rënie. Mungesa e presionit të shitjes mund të jetë e fortë për kripton pasi minatorët në përgjithësi ulen në grumbuj të mëdhenj monedhash. Nëse ata fillojnë të shesin, çmimi ndoshta mund të ulet menjëherë.

Tani, ja se si duket tabela e rezervave të minatorëve Bitcoin tani:

Merrni 110 USDT Futures Bonus FALAS!

Rezervat e minatorëve të Bitcoin

Rezervat e minatorëve të BTC duket se po rriten

Siç tregon grafiku i mësipërm, ndërsa vlera aktuale e treguesit është ende më e vogël se ajo e parë gjatë ATH të majit, është mjaft afër.

Kjo rritje në rezervat e minatorëve të Bitcoin mund të jetë pozitive për tubimin aktual të demit të Bitcoin pasi minatorët duket se presin akoma çmime më të larta.

Në temën e minatorëve, duket se hashrate BTC po rritet gradualisht. Grafiku i mëposhtëm nxjerr në pah këtë prirje.

Bitcoin Hashrate

Hashrate BTC ngadalë kthehet përsëri

Pas goditjeve të Kinës ndaj minierave të Bitcoin, hashrate globale u ul shpejt. Ndërsa minatorët janë zhvendosur diku tjetër, hashrate ngadalë po shërohet.

Sidoqoftë, duket se hashrate është ende nën nivelet e mëparshme, kështu që do të duhet pak kohë para se minatorët e mjaftueshëm të rifillojnë operacionet e tyre.

Lexo artikullin:  Duke vëzhguar këtë, koha më e mirë për të hyrë në tregun e derivateve të Bitcoin Futures

Mimi BTC

Në kohën e shkrimit, çmimi i Bitcoin noton rreth 45.8 mijë dollarë, duke u rritur 19% në 7 ditët e fundit. Gjatë muajit të kaluar, kriptovaluta ka grumbulluar 35% në fitime.

Këtu është një tabelë që tregon tendencat në çmimin e monedhës gjatë 3 muajve të fundit:

Grafiku i Pricemimeve të Bitcoin

Bitcoin lëkundet rreth 46 mijë dollarëve | Burimi: BTCUSD në TradingView

Gjatë dy javëve të fundit, BTC ka shijuar një trend rritës të mprehtë pasi monedha kalon me sukses 45k dollarë. Për momentin, duket se BTC po teston nivelin 46k dollarë si kripto-zig-zagë rreth shenjës së çmimit.

Lexim i Lidhur | Tre ushtarë të bardhë: Sinjali që tregon demat e Bitcoin janë duke u përgatitur për betejë

It'sshtë e paqartë nëse BTC mund ta mbajë vrullin lart, ose nëse do të bjerë poshtë. Por nëse rezervat e minatorëve duhet të merren parasysh, shenjat duket se janë pozitive për tubimin e demit.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju