Minatorët e Bitcoin kanë filluar shitjen, tregu i ariut përpara?

Informacioni mbi zinxhirin Bitcoin në të vërtetë ka zbuluar se minatorët në të vërtetë kanë filluar të ofrojnë shumë më shumë BTC në shkëmbime, një tregues që një treg bearish mund të jetë paraprakisht.

Minatorët për të shkëmbyer rrjedhën janë ngritur ashpër

Siç shpjegohet nga një artikull i Crypto Quant, të gjithë minatorët për të gjithë qarkullimin e shkëmbimeve nënkuptojnë për Bitcoin duket se në të vërtetë janë rritur shumë këtë pushim të mëparshëm të fundjavës.

Në lidhje me informacionin janë 3 terma standardë. E para është shuma totale e qarkullimit të të gjithë minatorëve për të gjitha shkëmbimet, e cila zbulon larminë e plotë të monedhave të dërguara nga minatorët në bursa.

Termi i mëposhtëm është qarkullimi i çështjes së marrëveshjeve, i cili tregon shumëllojshmërinë e marrëveshjeve Bitcoin të bëra nga pishinat e minierave në shkëmbimet.

Së fundmi, ka qarkullim që nënkupton se '& rsquo; specifiedshtë specifikuar si sasia mesatare e BTC-së e zhvendosur nga minatorët në shkëmbime, dhe gjithashtu '& rsquo; s përcaktohet duke ndarë shumën totale të qarkullimit me çështjen e marrëveshjeve. Ky tregues është i theksimit më poshtë.

Bitcoin Të gjithë Minatorët Për Të Gjitha Shkëmbimet Mesatarja e Rrjedhës = Rrjedha Gjithsej & ndarja; Numërimi i transaksioneve

Tani, më poshtë është një grafik që tregon se si vlera e treguesit në të vërtetë është transformuar gjatë vitit të kaluar:

Merrni 110 USDT Futures Bonus falas!

Minatorët e Bitcoin për të shkëmbyer mesataren e rrjedhës

Treguesi duket se është rritur në të fundit kohët e fundit | Burimi: Quant i kriptos

Siç tregon grafiku, në pushimet e fundjavës, të gjithë minatorët në të gjithë mesataren e qarkullimit të shkëmbimeve kanë goditur akme për shkak të nëntorit 2020.

Muaji i mëparshëm në të vërtetë ka parë gjithashtu krye të ndryshme të tjera me madhësi më të vogël me Bitcoin standarde lëvizur më të madhe se 60 BTC. Optimaleja këtë të Shtunë ishte praktikisht 100 monedha të mëdha.

Vendosja e minierave sot është pak unike për shkak të Kinës '& rsquo; shtypjet, dhe gjithashtu ajo '& rsquo; feshtë e mundshme vlera e treguesit po rritet pasi minatorët po lëvizin në kombe të ndryshme dhe gjithashtu riaktivizojnë procedurat.

Kur vlera e treguesit rritet, kjo tregon se shumë më shumë minatorë po lëvizin BTC-në e tyre në shkëmbime për ofrimin e funksioneve.

Lexo artikullin:  Metrika e minierave të Bitcoin që ka parashikuar çdo tubim masiv të BTC që nga viti 2020 po ndizet edhe një herë

Meqenëse shumat e përfshira janë mjaft të mëdha më poshtë, ofrimi i stresit nga minatorët mund të ketë një ndikim në të gjithë tregun.

Leximi i ngjashëm | Një sinjal i rrallë bullish Bitcoin është shfaqur më në fund

Kështu, vlera e ngritjes mund të jetë mbartëse për tregun. Sidoqoftë, duhet të kihet parasysh se nuk & #quo; gjithmonë duhet të çojmë në uljen e normës. (*) në ​​të vërtetë kanë qenë rrethana në prapavijë të

Atje ku minatorët për të shkëmbyer qarkullimin nënkuptojnë ngritjen e parajsave '& rsquo; t shkaktoi një përplasje. Shembull Bitcoin, norma sapo mbeti për të marshuar pas rritjes për For 2020. Nëntor, në momentin e kompozimit, norma BTC është rreth 30.7 dollarë k, poshtë praktikisht 8% në 7 ditët e fundit.

Çmimi Bitcoin

Në është një grafik duke mbajtur parasysh modelin në kripto '& rsquo; Vlen: Këtu duket se është në një ulje |

Grafiku i Pricemimeve të Bitcoin

Bitcoin: BTCUSD në TradingView Burimi BTC mbetet për të ngulitur një treg të varieteteve të lidhura si kripto '& rsquo; Shkalla e s pushon së punuari për të zhvendosur shumë në dy javët e mëparshme.

|

Leximi i ngjashëm '& rsquo; agueshtë e paqartë kur tregu me siguri do të zgjedhë një udhëzim specifik për të hyrë, megjithatë nëse minatorët për qarkullimin e shkëmbimeve është diçka për të kaluar, mund të ketë një kthesë bearish shpejt. Pse Bitcoin dhe Demat e Kriptuar kërkojnë më shumë durim?

Ajo, siç u diskutua më parë, nuk bën '& rsquo; gjithmonë duhet të qëndrojë e vërtetë. Sidoqoftë

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju