Vështirësia e nxjerrjes së Bitcoin bie për të katërtën herë radhazi

Vështirësia e minierave në Bitcoin ka postuar një rregullim tjetër negativ të Dielën, me shkallën e vështirësisë gati përgjysmuar që nga mesi i majit.

Vështirësia e nxjerrjes së Bitcoin bie për të katërtën herë radhazi

Mes goditjes së vazhdueshme të minierave të kriptovalutave në Kinë, miniera e re Bitcoin (BTC) vazhdon të bëhet më e lehtë pasi BTC ka përjetuar një tjetër rënie të vështirësisë minerare.

Më 18 korrik, rrjeti Bitcoin postoi rregullimin e tij të katërt radhazi negativ të vështirësisë në miniera, duke rënë 4.8%, sipas të dhënave nga Bitcoin explorer BTC.com.

Rregullimi i fundit i vështirësisë minerare ndodhi në bllokun 691,488, duke zvogëluar shkallën e vështirësisë nga 14.4 trilionë në 13.7 trilionë, niveli më i ulët i regjistruar që nga qershori i vitit 2020. Metrikat e vështirësive tani janë pothuajse përgjysmuar gjatë dy muajve të fundit, pasi arritën mbi 25 trilionë në 13 maj .

Rregullimi i fundit i minierave Bitcoin ndjek një seri rëniesh të njëpasnjëshme të vështirësive që filluan me një rënie gati 16% më 29 maj. Përshtatjet e mëtejshme negative vazhduan me një rënie prej 5.3% më 13 qershor dhe një rënie masive 28% më 3 korrik - bie në rrjetin Bitcoin.

Related: Të ardhurat e minatorit Bitcoin hidhen me 50% në 4 ditë që nga rënia e vështirësisë rekord

Vështirësia e minimit të Bitcoin është një masë se sa e vështirë është të minosh një bllok BTC, me një vështirësi më të lartë që kërkon fuqi shtesë llogaritëse për të verifikuar transaksionet dhe nxjerrjen e monedhave të reja. Rregullimi i vështirësisë së minierave të Bitcoin-it ndodh çdo 2,016 blloqe, ose rreth çdo dy javë, pasi Bitcoin është programuar të vetë-rregullohet në mënyrë që të mbajë një kohë blloku të synuar prej 10 minutash.

Rënia e vështirësisë së minierave në vazhdim e Bitcoin vjen si përgjigje e migrimit të minatorëve nga Kina, i shkaktuar nga një goditje e madhe e minierave të kriptovalutave nga autoritetet lokale. Rënia e vazhdueshme e vështirësisë bie paralelisht me rënien e hasharit të Bitcoin si dhe uljen e tarifave mesatare të transaksioneve BTC.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju