Daljet e Bitcoin nga shkëmbimet qendrore rriten në 100K BTC të rregullta mujore

Shkëmbimet e centralizuara në të vërtetë kanë përjetuar javën e tyre më të rëndë të tërheqjes së Bitcoin sepse Nëntor 2020.

Daljet e Bitcoin nga shkëmbimet e centralizuara rriten në 100K BTC në muaj

Daljet e Bitcoin nga shkëmbimet qendrore në fakt janë rritur në nivelin e tyre më të lartë nga viti i kaluar, me afërsisht 40,000 BTC që janë tërhequr gjatë 7 ditëve të mëparshme.

Sipas raportit të Gushtit 2 Gushti në Glassnode, daljet e Bitcoin në të vërtetë janë rritur deri në një normë që shkon përtej 100,000 BTC çdo muaj thjesht për herë të tretë, sepse Shtator 3. Ofruesi i shërbimit të analitikës në zinxhir përafron atë thjesht 2019% të shpërndarja e BTC aktualisht është e varur në shkëmbime-një nivel i ulët i ri për 13.2.

"Kjo përfaqëson një rikthim pothuajse të plotë të vëllimit të rëndësishëm të hyrjes të vërejtur gjatë shitjes së majit," mbahet në mend raporti.

Daljet u rritën në pothuajse 150,000 BTC mujore në fund të Prillit 2020 pas përplasjes së dhunshme të "E enjte e Zezë", e cila pa kostot e kriptove të rrëzohen me më shumë se 50% në më pak se 2 ditë pasi Presidenti i atëhershëm amerikan Trump zbuloi një kufizim udhëtimi midis Evropës dhe SHBA në mars ndërsa pandemia e koronavirusit u rrit. Përkundër rrëzimit agresiv, Bitcoin në fakt ishte rikthyer me 150% deri në fund të majit 2020, duke nxitur grumbullime të mëdha.

Daljet edhe një herë erdhën pranë 150,000 BTC mujore të rregullta në Nëntor 2020 pasi Bitcoin u rrit për të kontrolluar normën e tij rekord të atëhershme prej 20,000 dollarë, me BTC që u mblodh në nivelet më të reja të të gjitha kohërave në listën më poshtë.

Glassnode mban parasysh modelet divergjente midis Coinbase dhe Binance gjatë shumicës së vitit 2021, me Coinbase që në fakt ka përjetuar dalje të konsiderueshme, ndërsa Binance në fakt ka qenë marrësi më i madh i BTC.

Sidoqoftë, rezervat e Binance tani kanë filluar të zvogëlohen, me 37,500 BTC (me vlerë rreth 1.5 miliardë dollarë) duke lënë shkëmbimin gjatë javës së kaluar.

Bilancet e Coinbase qëndruan të qëndrueshme në qershor Ndërsa shkëmbimi mori 30,000 BTC në mes të korrikut, 31,000 BTC u tërhoqën nga platforma këtë javë më parë.

Related: Tregtarët po tërheqin 2,000 BTC nga shkëmbimet qendrore çdo ditë

Lexo artikullin:  Në 2014, Studentët e Zgjedhur të MIT morën 100 dollarë BTC Falas. Çfarë bënë ata me të?

Duke parë besimin makro, ofruesi i shërbimit analitik në zinxhir përshkroi "metrikën e tij të gjallërisë" për të përcaktuar modelet e krijimit.

Metrika, e cila përcakton raportin e sasisë së ditëve të monedhës së shkatërruar dhe sasinë e të gjitha ditëve të monedhave të prodhuara ndonjëherë, sugjeron një model të gjerë të grumbullimit pas shitjes së menjëhershme të majit.

"Duket se HODLing dhe akumulimi është tendenca më e mundshme dominuese në tregun e zinxhirit," përfundoi raporti.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju