Dhimbja më e shkurtër e Bitcoin është fitimi afatgjatë? Pse mund të shërohet?

f6dd8c16828f70d066a62730e7b1bac0 - Dhimbja më e shkurtër e Bitcoin A është fitim afatgjatë? Pse mund të shërohet 3

Bitcoin ka parë disa fitime në 24 orët e fundit pasi demat duket se po bëjnë një shtytje më të fortë. Sidoqoftë, normat e financimit në të gjithë platformat e këmbimit mbeten negative duke treguar një ndjenjë të lartë bearish, të paktën, në sektorin e derivateve.

Në kohën e shkrimit, BTC tregton me 32,236 dollarë me një fitim prej 8.4% çdo ditë dhe një humbje prej 2.7% në tabelën javore.

Bitcoin BTC BTCUSD

QCP Capital ka regjistruar një "rul-slitë" si një veprim çmimi ndërsa Bitcoin ra nga nivelet e saj aktuale nën $ 30,000 në fundjavë vetëm për t'u kthyer në javën e kaluar të hapur.

Kjo periudhë pa një rritje të hyrjeve të Bitcoin në platformat e këmbimit. Në kundërshtim me besimin popullor, Strategu i Lartë i Mallrave për Bloomberg Intelligence, Mike McGlone, beson se zona e mbështetjes prej 30,000 dollarësh shfaq maturimin.

Si i tillë, ai sqaroi se Bitcoin vazhdon të jetë në një trend rritës të mbështetur nga sinjale bullish. Në terma afatshkurtër, goditja e Kinës ndaj industrisë së kripto ka ndikuar në BTC dhe mund të jetë burimi kryesor i presionit të shitjes, por në planin afatgjatë McGlone beson se kjo "konfirmon vlerën revolucionare të Bitcoin".

Bitcoin BTC BTCUSD

Sa më sipër u shoqërua nga ato që tregu i perceptoi si dy ngjarje bearish, shtoi QCP Capital. Së pari, Grayscale Bitcoin Trust zhbllokon 16,240 aksione dhe një sasi të lartë të opsionit të vënies rreth niveleve $ 20,000.

Merrni 110 USDT Futures Bonus FALAS!

Mbi normat negative të financimit, një metrikë që nxit tregtarët për të marrë pozicione të gjata, QCP Capital regjistroi një shkallë të lartë të presionit të shitjes nga e ardhmja e bazuar në BTC. I pari tha:

Shitja e qëndrueshme si në spot ashtu edhe në të ardhmen vazhdoi të hënën dhe të martën së bashku me disa printime të tjera të mëdha në BTC dhe ETH Dec vendos opsionet, duke e shtyrë BTC në një minimum prej 29,301 të Martën.

Ethereum dhe Bitcoin Forca e Shfaqjes mes presionit të lartë të shitjes

Një ndërmarrje e fortë e veprimit aktual të çmimit është qëndrueshmëria e treguar nga Bitcoin dhe çmimi i Ethereum. QCP Capital pretendoi se të dy kriptovalutat kanë mbështetje "të jashtëzakonshme" në nivelet 29,500 $ dhe 1,750 $. Firma shtoi:

(…) Një BTC afër 31,000 sot potencialisht do të formonte një sinjal të fuqishëm të dyfishtë Demark 9 & 13 të kthimit të blerjes. Për më tepër, ekziston një rrezik potencialisht pozitiv i ngjarjes sonte ()

Bitcoin BTC BTCUSD

"Fjala B" Mund të bëhet një katalizator i rëndësishëm bullish për tregjet. Sidoqoftë, një nga pjesëmarrësit kryesorë të tij, Elon Musk, ka një reputacion të "wild card". Në terma afatshkurtër, QCP Capital anon në këndin e demave pasi çmimi i BTC-së formon një fund të trefishtë me një diagramë të fortë bullish 2 ditësh, siç shihet më poshtë.

BTC BTCUSD

Nëse Bitcoin arrin të shtyhet edhe më tej në krye të diapazonit të saj aktual dhe arrin 35,000 dhe 36,000 $, firma pret një shtrydhje të shkurtër përtej pikës së çmimit prej $ 40,000. QCP shtoi sa më poshtë në raportin e tyre:

Kërcimi premtues nga nivelet e ulëta këtë mëngjes riafirmon pamjen tonë të diapazonit 30-40k në periudhën afatmesme. Vëllimet e nënkuptuara duhet të vazhdojnë të bien si rezultat.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju