Bitcoin: Këto 3 metrika janë të domosdoshme për t’u mbajtur nën vëzhgim

c5f51bec1b09a3c278aba6ad86982151 - Bitcoin: Këto 3 metrika janë të nevojshme për të mbajtur një sy në 7

Bitcoin dhe shkalla e hashit të rrjetit të saj mori një goditje të madhe kur Kina "ndaloi" minierat në vend. Efekti i kësaj zgjedhje mund të jetë i qëndrueshëm dhe ndërsa ndikoi në financuesit, ishin minatorët që në një mënyrë vuajtën një nga më të mirët. Por tani skenari i minatorëve duket se po përmirësohet pasi "Migrimi i Madh" është relativisht shqetësues për një fund.

1. Rrjeti Bitcoin

Rezultatet e pafavorshme të kufizimit të minierave në Kinë u vunë re tek minatorët kur u kërkohej që të përpiqeshin të gjenin zgjedhje jashtë vendit për të mbajtur kompanitë e tyre në punë. Kjo rënie e shkallës së hashit ndërmjet qershorit dhe korrikut kushtet e rënduara për financuesit aktualisht të interesuar. Sidoqoftë, në momentin që këta minatorë duket se po rriten pasi shkalla e hashit po rritet së fundmi me një normë konstante.

1c565d70a3ae81649f247ab60aa4e20b - Bitcoin: Këto 3 metrika janë të nevojshme për të mbajtur një sy në 8

Rritja e shpejtësisë së hashit nënkupton minatorët që mbyllin prodhuesit e tyre që kthehen në rrjet duke lëvizur në një zonë më shpërblyese. Rritja prej 19% gjithashtu mund të gjendet jo shumë kohë pasi lajmi i Black Rock Petroleum Company, një korporatë me bazë në Nevada, zbuloi një rregullim të minierave Bitcoin. Kjo marrëveshje flet për biznesin që drejton 1 milion prodhues të minierave, me 200,000 të parat që u vendosën në Alberta, Kanada

2. Vështirësia e minierave

Sidoqoftë, ndërrimi nuk është ende i plotë pasi vetëm një zonë e minatorëve të zhdukur janë kthyer. Do të kalojë një kohë para se rrjeti të kthehet në nivelet e tij të minimit të hashit para-përplasjes. Një shërim total do të verifikohet kur problemi i minierave të kthejë përafërsisht varietetin e para-ndalimit.

3e9272c75c5505334c627646756acc81 - Bitcoin: Këto 3 metrika janë të nevojshme për të mbajtur një sy në 9

, telashet në miniera janë në një minimum prej 18 muajsh, megjithëse nivelet e telasheve të transplantuesve të minatorëve do të rikuperohen.

Me rritjen e fitimeveNë kushtet e përmirësimit të rrjetit, edhe kuletat e minatorëve (ato që mbajnë para) po bëhen edhe më të rënda. Që nga një SMA 30-ditore, mund të vërehen të ardhura nga minatorët në rritje. Ky fillim i këtij muaji, një pjesë e fitimeve të rëna në të vërtetë është rikuperuar dhe modeli u pa që po vazhdonte.

4abd31d3706dda7b5411def0d8538ed1 - Bitcoin: Këto 3 metrika janë të nevojshme për të mbajtur një sy në 10

Për më tepër është një shenjë që jo vetëm janë financuesit në një zonë të shkëlqyeshme në këtë minutë, megjithatë edhe minatorët janë. Minatorët, kjo rritje e fitimeve shoqërohet nga ndërtimi i fortë i parë në metrikat zinxhir. Sipas vazhdojnë të HODL dhe për të mbledhur BTC shtesë si presioni i shitjes vazhdon të bjerë. Kjo për indeksin e pozicionit të minatorëve, presioni i ofertës është në nivelin më të ulët vjetor duke marrë parasysh që valet mbi 2 janë kufiri i shitjes. Krijimi i bitcoins ka kuptim të mirë pasi rritja e kostos 30.25% BTC me përvojë në 1 javën e fundit thjesht i bën ato

c315835e74b406407b36dc54b6690a76 - Bitcoin: Këto 3 metrika janë të nevojshme për të mbajtur një sy në 11

Kështu që më shpërblyese. Në rritje, ato metrika janë një tregues i fortë i të ardhurave në treg, minimumi për një periudhë afatshkurtër. Shkalla e hash Bitcoin dhe të ardhurat e minatorëve janë gjithashtu një tregues i shkëlqyeshëm për

treg. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju