Bitcoin në $ 100K deri në tetor mund të mos jetë shumë joreale nëse

Me Bitcoin duke kërcyer uljet e ulëta me të shpejtë gjatë fundjavës së kaluar, duke parë kulmin e vëllimeve më 26 korrik, tregtarët e së ardhmes ishin në një befasi. Ndërsa i gjithë tregu u bë më aktiv duke ndjekur fitimet javore prej 25%, tregu i Opsioneve theksoi disa trende interesante. 

Edhe pse këto lëvizje të papritura të çmimeve trazuan tregun, ato nuk mund ta shtynin aq shumë çmimin e Bitcoin për të nxitur tregun e derivateve. Arsyeja? Pavarësisht nga ngacmimet e tij të fundit, Bitcoin mbeti afër nivelit prej $ 40k. 

Sado që shumica duan të besojnë se kjo ishte një shpërthim, niveli vendimtar prej 42 mijë dollarësh është ai që duhet të shikoni. E njëjta gjë u theksua nga një raport i fundit i Ecoinometrics.

Sidoqoftë, tregu i Opsioneve gjithashtu tregon një ndryshim të dukshëm të ndjenjës. Së pari, në përgjithësi kishte 7 vendosje për çdo 4 thirrje. Kjo sugjeroi që më shumë tregtarë janë më pak të shqetësuar për anën negative. Gjithashtu, një vështrim nga afër i kontratave zbuloi se ka pesë vendosje për çdo dy thirrje në korrik dhe një vendosje për çdo telefonatë pas kësaj.

Kjo do të thotë që tregu është i anuar drejt vendosjes së kontratës së korrikut, e cila, nga rruga, skadon për disa ditë. Pas korrikut, sidoqoftë, ndjenja që rikthehet në neutral mund të vërehet.  

Për 29 korrik, ditën e tetë radhazi të mbylljes së Bitcoin në të gjelbër në një tabelë një ditore, vëllimi i opsioneve të BTC parashikoi një pamje bullish. Pesë vëllimet kryesore të Opsioneve BTC ishin thirrje. Shtë interesante që 210 DBT po thërrisnin të shtënat mbi çmimin e Bitcoin duke arritur në 100 mijë dollarë deri në fund të tetorit. 

Një trend tjetër interesant që u vërejt ishte në grafikët e paqëndrueshmërisë së realizuar (RV) kundrejt paqëndrueshmërisë së nënkuptuar (IV) të Bitcoin për gjashtë muaj. Një rritje parabolike në IV mes rritjes së çmimit nënkuptonte që tregtarët presin që çmimet të rriten më tej. Një lëvizje e tillë parabolike u pa për herë të fundit në maj kur Bitcoin u mblodh. A mund të jetë kështu edhe këtë herë?

Kjo varet nga fakti nëse Bitcoin thyen markën $ 42k deri në fund të këtij muaji. 

Përveç kësaj, devijimi një-mujor i thirrjes Bitcoin, i cili mat koston e thirrjeve ose bastet bearish për bastet bullish, ra ndjeshëm nga 15% në -2%, në kohën e shtypit. Për më tepër, devijimi total i thirrjeve për një javë u ul nga 13% në 5%.

Kjo ngushtim i diferencës midis çmimeve për thirrje dhe thirrje dhe ngushtimi midis IV dhe RV në thelb nënkupton që shumica e investitorëve, tregtarët nuk janë të etur për një rënie tjetër të çmimit.

Sidoqoftë, Bitcoin do të humbasë këtë tregim bullish pa një pushim të pastër mbi $ 42k. Çdo mendim që BTC të kalojë 100 mijë dollarë duhet të argëtohet vetëm atëherë. 

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju