Investitorët e Bitcoin kërkojnë të kenë kujdes për këtë

Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pikë e vetme e pikëpamjeve të autorit, si dhe nuk duhet të merren si rekomandime të investimeve financiare

Në 3 ditët në vijim, tregu i kriptove do të përfundojë në mënyrë efikase 2 muaj duke marrë parasysh rënien në 19 maj Këtu, çfarë është e pakëndshme është e vërteta që në të vërtetë ka pasur pak ose aspak indikacione të rimëkëmbjes tani që është kryesisht për shkak të faktit se mbreti monedha në fakt ka luftuar për t'u varur në gradë jetike. Humbjet mujore në të vërtetë kanë arritur në 18% pasi Bitcoin u tërhoq në mënyrë progresive nga 41,000 $, 36,000 $, si dhe shumë më tepër kohët e fundit - niveli 32,000 $.

BTC, në kohën e shtypit, po shkonte drejt një shkalle të ndihmës jetike. Mjerisht, rënia e shkurtër për ta mbrojtur atë nga ofrimi i stresit ka të ngjarë të rezultojë në një shitje edhe më të mprehtë. Në momentin e krijimit, Bitcoin po tregtohej me 31,340 dollarë, me një rënie prej 4% gjatë 24 orëve të fundit.

Grafik 4 orë Bitcoin

Pasi Bitcoin kaloi nga 30,000 në 36,500 $ në mes 26-29 qershor, tregu ndryshoi në një rënie. Një rrjet në zbritje në një moment të bazuar në grafikun e tij 4-orësh, një i identifikuar nga uljet e ulura si dhe uljet e ulëta. Shkalla, në kohën e shtypit, po shkonte në drejtim të vendndodhjes së ndihmës jetike në Zgjerimin Fibonacci prej 23.6% prej 31,261 $ - - Një zonë që ka mbështetur në të vërtetë një numër rikthimesh gjatë muajve të mëparshëm.

Një mbyllje e shënuar poshtë kësaj shkalle sigurisht që do ta tërhiqte normën prapa në drejtim të ulur të 26 qershorit prej 30,082 dollarë, një shkallë ku një rënie në drejtim të 28,600 dollarë me siguri do të ishte e realizueshme.

arsyetim

Indeksi i Forcës relative u ul në një rënie, si dhe mund të lokalizojë një mjet në drejtim të zonës së shitur, para se të kthehet rreth trajektores. Kjo tregoi një pengesë edhe më shumë për Bitcoin para se blerësit të kthehen në treg. Indeksi i Lëvizjes Drejtuese -DI e mbante veten mbi + DI pasi një model bearish ishte akoma energjik. Kryqëzimi i fundit i favorshëm u vu re në 16 korrik, si dhe u përgjigj menjëherë nga arinjtë. Oshilatori Awesome mbajti në mendje një koleksion shiritash të kuq pasi stresi i drejtuar nga jugu në të vërtetë po grumbullohej gjatë dy seancave të mëparshme.

Lexo artikullin:  Bashkëthemeluesi i Ethereum Vitalik Buterin publikon 'Udhërrëfyesin e besueshëm' duke adresuar shkallëzueshmërinë

përfundim

Indikacionet e Bitcoin treguan një pikë më të dobët, si dhe shkalla mund ta lokalizojë metodën e saj në drejtim të markës prej $ 31,000 shpejt. Kishte një farë fleksibiliteti për demat rreth 30,000 dollarë si dhe gjithashtu nëse norma rikuperohet nga cilido prej gradave të ndihmës, fitimet mund të kufizohen në rezistencën prej 32,000 dollarë.

Ndërkohë, shikuesit e tregut duhet të kenë kujdes nga një mbyllje e shënuar më poshtë $ 30k pasi kjo mund ta shtypë normën përsëri në 22 Qershor të zbritur prej 28,600 $.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju