Tregtarët e Bitcoin kërkojnë të kuptojnë për këtë 'gjë shumë të fortë'

84a4a6724cf398e194c98d61f0433a0a - Tregtarët e Bitcoin kërkojnë të kuptojnë këtë 'gjë shumë bullgare' 7

Bitcoin bëri një zhvendosje të madhe, duke u hapur sot me disa fitime të mira megjithatë u refuzua thjesht mbi $ 40K. Pikërisht rreth kësaj rezistence, arinjtë filluan të ulnin normën poshtë, megjithatë demat janë ende të ngutshëm ndërsa BTC tregtohej me $ 39.73 K në kohën e shtypit, duke theksuar fitimet e përditshme prej 6.74%.

Kjo javë filloi me një fillim të mahnitshëm ndërsa norma e Bitcoin u rrit në qiell si një udhëtim me rrota të mbështetur nga spekulimet e Amazon që pranon BTC dhe përputh refuzimin me të njëjtën gjë. Sidoqoftë, mes Tether FUD, i cili më vonë u demaskua dhe rekrutimit të tregtarëve të huazuar, Bitcoin ruajti trajektoren e saj në rritje.

018744866b23278d1a5910876e5457ab - Tregtarët e Bitcoin kërkojnë të kuptojnë për këtë 'gjë shumë bullgare' 8

Një zhvendosje shpërthyese përpara?

Një artikull i mëparshëm i shkurtër përmendi se si Indeksi i Forcës Relative të Bitcoin, duke u shkëputur nga një ngritje e madhe nga trajektorja e saj në rënie për herë të parë këtë vit, ishte një tregues i rëndësishëm i bullish për pronën. Një tjetër shenjë e fortë që tregon drejt një '' vrulli shpërthyes me ritëm të lartë '' ishin bendet Bollinger.

Tregtari dhe eksperti, Scott Melker, në një videoja aktuale theksoi se rreth dhjetorit 2020, Bollinger Bands ishin të ngushtë, atëherë në 21 Prill bandat në fakt ishin kufizuar edhe një herë. Interesante, gjatë gjithë këtij muaji, bendet ishin në të vërtetë të ngushta; më parë kur kjo ndodhi në dhjetor (2020) dhe prill (2021) "çoi në një lëvizje shpërthyese të paqëndrueshme" të zbuluar nga norma e BTC. Melker edhe më shumë e quajti këtë shtrëngim dhe hapjen aktuale të grupeve si një "gjë shumë e fortë".

8b17e860df200728d5e75b51e6e47b43 - Tregtarët e Bitcoin kërkojnë të kuptojnë për këtë 'gjë shumë bullgare' 9

Po në lidhje me treguesit bearish, sidoqoftë?

Lajmet e jashtme kanë qenë vazhdimisht në mesin e makinerive kryesore që konsiderojnë rastin e normës dhe besimit të Bitcoin. Kryesisht sa herë që shkalla është në rritje, besimi shoqëror normalisht vazhdon gjithashtu. Sidoqoftë, këtë herë në mes të raportit Amazon, besimi i ponderuar nga Twitter i BTC u kthye shpejt në favor, por u përplas në nivelet më pak të shtrenjta në 6 muaj kur Amazon hodhi poshtë raportet. I njëjti rast u pa për besimin e përgjithshëm të ponderuar të Bitcoin, i cili gjithashtu, u pa duke u zvogëluar.

03eab98e7cfee03373e88756c78c8555 - Tregtarët e Bitcoin kërkojnë të kuptojnë këtë 'gjë shumë bullgare' 10

Duke u thënë, një raport përmendi që niveli i parashikuar i financimit është neutral ose i pafavorshëm për momentin, duke treguar se shumë njerëz janë të shkurtër. A do të thotë kjo se veprimi aktual i normës Bitcoin ishte i pamjaftueshëm për të vendosur një kthesë?

eaa436cc308db72bd4d1794a870b035e - Tregtarët e Bitcoin kërkojnë të kuptojnë këtë 'gjë shumë bullgare' 11

Do të jetë e arsyeshme të thuhet se për të parë një kthesë të vërtetë ne kërkojmë një shtrirje drejt thyerjes së rezistencës $ 40K dhe më shumë kontroll të markës $ 42K e cila do të ndihmojë në analizimin e një imazhi shumë më të mirë afatgjatë për monedhën. Ndërsa besimi në Twitter dhe norma e financimit paraqesin se një pjesë e madhe e lojtarëve janë ende të prirur ndaj Bitcoin, veprimi i normës rritëse mund të bëhet aq i favorshëm.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju