Bitcoin shndërrohet në Bearish pasi Balenat shiten në Binjakë

Informacioni mbi zinxhirin mund të rekomandojë prurje të konsiderueshme të Bitcoin për shkëmbimin e kriptove Binjakët mund të jenë faktori pas rënies aktuale.

Hyrje të mëdha Bitcoin për Binjakët në Shkëmbimin e Kriptove

Siç u përmend nga një postim Crypto Quant, këto prurje të BTC tek Binjakët mund të jenë faktori për modelin ekzistues në rënie në normën e kriptove.

Hyrja e Bitcoin është një tregues që zbulon sasinë e BTC të zhvendosur në kuletat e këmbimit. Metrika e kundërt quhet dalje.

Dallimi midis hyrjeve dhe daljeve ofron rrjedhën neto të këmbimit. Kur vlera e këtij treguesi është e favorshme, ai tregon se hyrjet po tejkalojnë daljet.

Ndërsa nga ana tjetër, nëse rrjedhja e rrjetit është e pafavorshme, kjo sugjeron që më shumë Bitcoin po liron shkëmbimet sesa brenda. Tani, këtu është një tabelë për rrjedhën neto të BTC Binjakëve:

Rrjedha Neto e Bitcoin Binjakëve

Merrni 110 USDT Futures Bonus pa pagesë! Binjakët morën prurje të konsiderueshme shpejt para rënies së normës | Burimi: Crypto Quant

Siç tregon grafiku, norma e BTC filloi të ulet aq shpejt sa Binjakët filluan të zbulojnë rritje të pafavorshme në rrjedhën e rrjetit.

Faktori pas rënies është se prurjet e mëdha nënkuptojnë që balenat po dërgojnë monedhat e tyre në shkëmbim për ofrimin e qëllimeve/marrjes së altcoin.

Lexim i Lidhur | Krijuesi S2F Thërret Fillimin e Këmbës së Dytë të Bitcoin Bull Run

Sidoqoftë, siç tregon grafiku, hyrjet e mëdha nuk janë vetëm kushti thelbësor për uljen e normës. Ka 2 shenja të tjera që ndikojnë në normën, veçanërisht rezervat e zonës BTC dhe metrikën e lëshuar të stacionin e monedhës.

Rezervat e zonës janë sasia e përgjithshme e Bitcoin në kuletat e të gjitha shkëmbimeve. Nëse vlera e këtij treguesi rritet, kjo tregon se shkëmbimet në të gjithë bordin po zbulojnë prurje të mëdha.

Përkundrazi, nëse rezervat e zonës lëvizin poshtë, kjo tregon se shkëmbimet janë gjithsej duke vëzhguar dalje më të mëdha. Duke parë grafikun e mësipërm, rezervat e zonave që rriten duket se shkaktojnë një rënie të normës, siç ishte parashikuar.

Lexo artikullin:  DeFi në Bitcoin: Jack Dorsey pretendon se departamenti i ri i Square do ta bëjë atë të zhvillohet

Leximi Lidhur | A mund të jetë "Modeli i Kinës" i Ri Arsyeja që Vendi ndaloi minierat e Bitcoin?

Grafiku gjithashtu zbulon se nëse Binjakët marrin prurje të mëdha ndërsa rezervat e zonës ulen, norma nuk ndikohet negativisht. Në mënyrë të ngjashme, sasi të mëdha të monedhave të qëndrueshme që lëshohen gjithashtu duket se shkaktojnë një rezultat të krahasueshëm.

Mimi BTC

Në kohën e kompozimit, norma e Bitcoin është rreth 44 mijë dollarë, duke u rritur 8% në 7 ditët e fundit. Gjatë muajit të kaluar, kriptovaluta ka gjeneruar 34% fitime.

Më poshtë është një tabelë që zbulon modifikimet në vlerën e monedhës gjatë 3 muajve të mëparshëm:

Grafiku i Pricemimeve të Bitcoin

Norma e BTC duket se po bie | Burimi: BTCUSD në TradingView

Pasi arriti kulmin jo shumë larg normës prej 47k dollarë, Bitcoin duket se po lëviz shumë poshtë. Siç u diskutua më lart, kjo mund të shoqërohet me hyrjet në Binjakë.

Disa indikacione ende duket të jenë bullish për kripton, kështu që është e vështirë të thuash se cilat udhëzime do të hyjë më pas. Sidoqoftë, nëse këto prurje vazhdojnë, mund të ketë një treg bearish përpara.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju